MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

To był kiedyś wątek : Pytania do moderatorów

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 137 z 193 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 136 | 137 | 138 ... 191 | 192 | 193 ] - Skocz do strony

Str 137 z 193

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

sqlserver

Post #1 Ocena: 0

2022-09-25 19:19:34 (3 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

Cytat:

2022-09-25 18:47:25, EFKAKONEFKA33 napisał(a):
Cytat:

2022-09-25 18:12:30, sqlserver napisał(a):
Cytat:

2022-09-24 10:23:05, sqlserver napisał(a):
własnie wróciłem po dwutygodniowym banie
I tu pojawia się pytanie do moderacji forum za co zostałem ukarany,
W wieczór poprzedzający zablokowanie mojego konta prowadziłem dyskusje na światopoglądowe tematy ale jestem przekonany ze nie naruszyłem żadnego z punktów regulaminu

Nie jestem pewien czy pytanie było zbyt skomplikowane czy jasniektos tam stwierdził ze temat się rozejdzie po kościach jak użyje metody na strusia ale ja ciagle czekam na odpowiedz. Im dłużej szukacie odpowiedzi tym gorzej to wyglada dla bezstronności moderowania

No tak, nie mogło sie obyć bez złośliwości o skomplikowaniu pytania :-]
Tak, pytanie mnie przeorsło i było zbyt inteligentne na moje skromne mozliwości umysłowe :-]

Bardziej serio. Wyobraź sobie jest weekend, miałam gości, a dziś odpoczywałam trochę, stąd niestety odpowiedź z poślizgiem z mojej strony. Ukamieniuj mnie za to.

Bana dostałeś nie za jedną wypowiedź. Dostałeś, bo wyczerpała nam się cieprliwość do edytowania Twoich wypowiedzi na przestrzeni jakiegoś czasu.

Twoje posty były niejednokrotnie edytowane z personalnych wycieczek czy obraźliwych zaczepek i po prostu sie nazbierało. Tyle w temacie .

Czyli odpowiedz z doopy, zajęta jestem głowy mi nie zawracaj. Prosiłem o konkretne wypowiedzi za które zostałem ukarany a nie ponowne sugestie , ze coś tam tylko nie wiadomo co bo ogólnie cierpliwości ci brakuje
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

galadriel

Post #2 Ocena: 0

2022-09-25 19:23:23 (3 lata temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Uwazaj, zaraz cie znowu wysla na banicje jak bedziesz niepotulny:8
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #3 Ocena: 0

2022-09-25 20:00:31 (3 lata temu)

SweetLiar

Kobieta

Z nami od: 05-02-2015

Cytat:

2022-09-25 19:19:34, sqlserver napisał(a):
Czyli odpowiedz z doopy, zajęta jestem głowy mi nie zawracaj. Prosiłem o konkretne wypowiedzi za które zostałem ukarany a nie ponowne sugestie , ze coś tam tylko nie wiadomo co bo ogólnie cierpliwości ci brakuje

Pisanie do użytkowników "żyj jak szczur” czy "jadłbyś odchody Zięby jak młody Pelikan” to tylko dwa z wielu przykładów twojej twórczości sprzed bana. Nie wiem jak Ewa, ale ja nie specjalnie mam czas punktować ci je wszystkie.

Miałaś dwa tygodnie czasu, żeby sobie przemyśleć dlaczego dostałeś bana, ale jeśli nie skorzystałeś z pierwszej szansy, zawsze możesz dostać kolejną.

Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #4 Ocena: 0

2022-09-25 20:19:19 (3 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2022-09-25 20:00:31, SweetLiar napisał(a):
Cytat:

2022-09-25 19:19:34, sqlserver napisał(a):

Pisanie do użytkowników "żyj jak szczur” czy "jadłbyś odchody Zięby jak młody Pelikan” to tylko dwa z wielu przykładów twojej twórczości sprzed bana. Nie wiem jak Ewa, ale ja nie specjalnie mam czas punktować ci je wszystkie.

Miałaś dwa tygodnie czasu, żeby sobie przemyśleć dlaczego dostałeś bana, ale jeśli nie skorzystałeś z pierwszej szansy, zawsze możesz dostać kolejną.

Nie strasz, nie strasz
Strasznie się tam w tej moderacji wielkopańsko zrobiło, rozumiem ze myślisz ze masz nadprzyrodzone moce

Czy to takie trudne napisać za co konkretnie dostałem bana, najlepiej z data bo okazuje się ze musiałaś sięgać do moich wpisów z przed kilku miesięcy. Widzę, że ostro ryjecie w moich wpisach żeby znaleźć coś konkretnego
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #5 Ocena: 0

2022-09-25 20:24:04 (3 lata temu)

SweetLiar

Kobieta

Cytat:

2022-09-25 20:19:19, sqlserver napisał(a):
Strasznie się tam w tej moderacji wielkopańsko zrobiło, rozumiem ze myślisz ze masz nadprzyrodzone moce

Nie mam nadprzyrodzonych mocy, ale mam wszystkie wywalone posty, również sprzed kilku miesięcy, chociaż te poniżej są raptem z połowy sierpnia. Nie oczekuj proszę, że będę się s tym babrać w niedzielny wieczór.

Nie łam regulaminu to nie będzie banów i podobnych pretensji.

Cytat:

2022-08-18 15:54:30, Richmond napisał(a):
Cytat:

2022-08-16 14:21:36, sqlserver napisał(a):
Cytat:

2022-08-16 13:30:04, niebieskieucho napisał(a):
Ja od dawna używam filtru Brita. Wiadomo, że nie usuwa całego syfu, ale lepszy niż nic. Najlepsze filtry są od Zięby i taki zamierzam zainstalować. Usuwa nawet glifosat i nie ma równego sobie. Jakby było to poczytane za reklamę, to można notkę usunąć. Ale jak tu dzielić się informacją, bez informacji o produkcie?

Jak by Zieba sprzedawał swoje odchody to by byś jadł jak pelikan bo wtedy byś zaszczepił jego florę bakteryjna a ta wiadomo ze jest na najwyższym poziomie

Cytat:

2022-08-17 23:06:15, sqlserver napisał(a):
Cytat:

2022-08-17 22:47:32, Antyszczepan napisał(a):
I znow „znawca” od wszystkiego przyszedl jakie to forum jest przerzedzone jadem i gosciami w berecie typu „ja wiem lepiej” , tak jak mowilem dac czarno na bialym ze w tym momencie sie nie oplaca to i tak bedzie cisnal…. Ktos mu napluje powie ze deszcz pada, kobieta go zdradzi powie ze to tylko jeden raz.

Stanislawowski tez tu pare razy skakal i sie nabijal ze ktos widzi cos inaczej…

Ludzie ogarnijcie sie.

Tak thorin ma racje, żyj jak szczur, mieszkaj w wynajmowanym grzybie razem z bratem i wspólna babą bo koniunktura się zmienia i wchodzi wżycie agenda 2030 a zarobione pieniądze zainwestuj w traktor w Polsce

Cytat:

2022-08-17 23:19:17, Antyszczepan napisał(a):
Jak ktos wynajmuje to zyje jak szczur? Wynajmowany grzyb? Wspolna baba?

Opisz sytuacje oco ci chodzi…co ci sie stalo?[edit][ Ostatnio edytowany przez: <i>Antyszczepan</i> 17-08-2022 23:26 ]

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #6 Ocena: 0

2022-09-25 20:32:35 (3 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2022-09-25 20:24:04, SweetLiar napisał(a):

No fajnie, chyba przejrzę twoje wpisy bo coś mi sie wydaje ze znajdę materiał na bana,
Tobie proponuje poszukać jeszcze czegoś bo przypominam, że 18 sierpnia miałem tygodniowego bana wiec podane przez ciebie wpisy są sprzed tej daty. Zaczynam mieć wrażenie ze ktoś ma problem z moja osoba

[ Ostatnio edytowany przez: sqlserver 25-09-2022 20:36 ]

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #7 Ocena: 0

2022-09-25 20:38:34 (3 lata temu)

SweetLiar

Kobieta

Wspomniane posty dodałeś 16 sierpnia, 18 zostały przeniesione do wywalonych.
Nikt tu nie ma problemu z twoją osobą.
Edit
Umknęło mi, że w sierpniu też miałeś bana. Recydywa jest surowiej karana.

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #8 Ocena: 0

2022-09-25 20:44:34 (3 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2022-09-25 20:38:34, SweetLiar napisał(a):
Wspomniane posty dodałeś 16 sierpnia, 18 zostały przeniesione do wywalonych.
Nikt tu nie ma problemu z twoją osobą.

Jeśli nie ma problemu to proszę wpisy za które zostałem ukarany, najlepiej z datą

No chyba ze ja podlegam pod inny, bardziej restrykcyjny regulamin bo np ktoś mnie nie lubi *ROFL*, ciekawe jaka by mnie spotkała kara za np oszustwo na forum w celu wymuszenia korzyści materialnych jak za nic dostaje 2 tyg blokady

Do góry stronyOffline

Gwontownik

Post #9 Ocena: 0

2022-09-25 21:06:40 (3 lata temu)

Gwontownik

Mężczyzna

Z nami od: 29-09-2020

Ja wypowiem się krótko. I nie to abym był fanem sql'a czy zagorzałym przeciwnikiem moderacji.
Ale uważam, że każdy ma prawo wyrażać się tak, jak chce. W końcu to on sam tworzy własny obraz. I do póki nie propaguje faszyzmu, nie namawia do samobójstwa czy innego przestępstwa ma prawo do wypowiedzi, która nierzadko potrzebuje specjal ego wyrazu. Sprowadzenie roli moderatora do roli żandarma i cenzora jest wielka pomyłką. Tym bardziej, że cenzor ten też ideałem nie jest i swoje za uszami ma.

[ Ostatnio edytowany przez: Gwontownik 25-09-2022 21:07 ]

Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #10 Ocena: 0

2022-09-25 21:13:30 (3 lata temu)

SweetLiar

Kobieta

Oczywiście Sqlserver odpiszę na twoją prośbę, ale muszę nakarmić i położyć spać dziecko. Sam chyba rozumiesz. Postaram się jednak odpisać jeszcze dziś.

Do góry stronyOffline

Strona 137 z 193 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 136 | 137 | 138 ... 191 | 192 | 193 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,