Str 136 z 193 |
|
---|---|
ZlotaPerla2 | Post #1 Ocena: 0 2022-08-30 10:10:58 (3 lata temu) |
Z nami od: 20-06-2022 Skąd: Pothole town |
Dlaczego nie można wstawić klikanego linku ani zdjęcia web z telefonu używając [img] [url]
Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja
|
tesstickle | Post #2 Ocena: 0 2022-08-30 11:06:21 (3 lata temu) |
Z nami od: 19-01-2020 Skąd: Dolna szuflada |
Cytat: 2022-08-30 10:10:58, ZlotaPerla2 napisał(a): Dlaczego nie można wstawić klikanego linku ani zdjęcia web z telefonu używając [img] [url] Ja wstawiam i nie ma problemu. Właśnie wstawiłem zdjęcie i jest ok. - Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
- Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie
|
Gwontownik | Post #3 Ocena: 0 2022-08-30 12:36:04 (3 lata temu) |
Z nami od: 29-09-2020 Skąd: North East |
Wszystko działa poprawnie.
Po kliknięciu na ikonę trzeba skasować zawartość okienka które się pokaże, a dopiero potem wklejać link. [ Ostatnio edytowany przez: Gwontownik 30-08-2022 12:36 ] Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|
ZlotaPerla2 | Post #4 Ocena: 0 2022-08-30 13:04:14 (3 lata temu) |
Z nami od: 20-06-2022 Skąd: Pothole town |
Cytat: 2022-08-30 12:36:04, Gwontownik napisał(a): Wszystko działa poprawnie. Po kliknięciu na ikonę trzeba skasować zawartość okienka które się pokaże, a dopiero potem wklejać link. [ Ostatnio edytowany przez: <i>Gwontownik</i> 30-08-2022 12:36 ] Na jaką ikonę? Chodzi mi o wstawianie z internetu, nie ze swojej galerii, a mi nic nie działa - ani obrazki, ani linki - działa na kompie tylko. Trzeba przez te dolne? Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja
|
SweetLiar | Post #5 Ocena: 0 2022-08-30 14:02:46 (3 lata temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Spróbuj wyłączyć i włączyć telefon. Miałam kiedyś podobny problem i pomogło.
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|
|
|
EFKAKONEFKA33 | Post #6 Ocena: 0 2022-09-10 09:21:38 (3 lata temu) |
Konto usunięte |
Posty przeniesione z wątku Niech zyje Król
Cytat: 2022-09-10 00:27:37, Antyszczepan napisał(a): Sweetliar czemu usuwasz posty uzytkownikow ja zrobilem screeny i zdjecia… czemu usunelas moj post i 1_inch? Czujesz sie bezkarna??? Richmond i efka sie tym powinny zainteresowac… 70% forum ma dosc tych twoich gierek… Moze zrobimy glosowanie? Jak jestes taka pewna siebie… Nikt nie dostal bana 2 dni temu bo toczylo by sie to tez twoich 2 ziomkow zpriva. Iwona, gwontownik, 1_inch, dominika, maat, videophotography i kilka innych ktorych pominalem, tez patrza i widza co sie dzieje… A Rochmond i Efka jak zwykle cicho. [ Ostatnio edytowany przez: <i>Antyszczepan</i> 10-09-2022 00:34 ] Cytat: 2022-09-10 00:51:51, SweetLiar napisał(a): Cytat: 2022-09-10 00:27:37, Antyszczepan napisał(a): Sweetliar czemu usuwasz posty uzytkownikow ja zrobilem screeny i zdjecia… czemu usunelas moj post i 1_inch? Czujesz sie bezkarna??? Richmond i efka sie tym powinny zainteresowac… Twoje posty zostały przeniesione, nie usunięte. Jestem bardziej niż pewna, że się zainteresują i odpowiednie decyzje zapadną wkrótce. Nie będą to jednak moje decyzje. Dobranoc. Cytat: 2022-09-10 00:56:42, Antyszczepan napisał(a): Nie no bezczelnosc , to sa jakies jaja ze ona jest moderatorem bez kitu, zbytnia pewnosc siebie, arogancja , piszesz cos na priv bo chcesz cos powyjasniac , nie odp itp , masakra. „Odpowiednie decyzje zapadna wkrotce” hahaha jak zwykle haselko jak z jakiejs mownicy w parlamencie… 2 dni temu trzebabylo decyzje podejmowac a nie straszysz dzisiaj ludzi… Efka, Richmond jesli nic z tym nie zrobicie to gwarantuje wam ze to forum bedzie nudne i zostanie 3, 4 osoby ktore nic tu nie wnosily…… [ Ostatnio edytowany przez: <i>Antyszczepan</i> 10-09-2022 01:01 ] Cytat: 2022-09-10 01:05:27, SweetLiar napisał(a): Nic nie pisałam na prive bo po powyższym widać, że nie ma to sensu. Posty nie na temat i łamiące regulamin zostały przeniesione. Resztę zostawiam bez zmian do oceny pozostałym użytkownikom i Ewie. Pozdrawiam. Cytat: 2022-09-10 01:06:24, CuriousCatAlive napisał(a): Cytat: Iwona, gwontownik, 1_inch, dominika, maat, videophotography i kilka innych ktorych pominalem, tez patrza i widza co sie dzieje… A Rochmond i Efka jak zwykle cicho No najwiecej widzi "videophotography". Cytat: 2022-09-10 01:15:20, Antyszczepan napisał(a): Cytat: 2022-09-10 01:05:27, SweetLiar napisał(a): Nic nie pisałam na prive bo po powyższym widać, że nie ma to sensu. Posty nie na temat i łamiące regulamin zostały przeniesione. Resztę zostawiam bez zmian do oceny pozostałym użytkownikom i Ewie. Pozdrawiam. Cytat: 2022-09-10 08:21:28, EFKAKONEFKA33 napisał(a): Cytat: 2022-09-10 00:27:37, Antyszczepan napisał(a): A Rochmond i Efka jak zwykle cicho. [ Ostatnio edytowany przez: <i>Antyszczepan</i> 10-09-2022 00:34 ] Odniosę sie na szybko do tej części wypowiedzi, może przy okazji inni w tym wątku też przeczytają Wspominałam jakiś czas temu, że JESTEM NA FORUM W BARDZO OKROJONYM CZASIE. Na chwilę obecną jedyne czemu poświęcam czas to przygotowania do egzaminu i praca. Wstaję o 6, ucze się ...idę do pracy...wracam i znowu się uczę. Nie jestem w stanie prześledzić wszystkich Waszych wpisów i OBIEKTYWNIE CZY RZETELNIE odnieść się do sytuacji na ta chwilę. Do czasu jak nie będę miała tego za soba, ważniejsze jest dla mnie zaliczenie egzaminu niż przyglądanie się Waszym przepychankom słownym, mimo, że są wieszane na mnie i innych psy, że nie są podejmowane żadne działania. Może dla odmiany wykażcie trochę zrozumienia? Nie lubię podejmować decyzji, kiedy nie mam pełnego obrazu, jestem pod presją i z doskoku czytam na półspiąco wątki. Wolę poczekać i podjąc decyzje, pod którymi będę sie mogła z czystym sumieniem podpisać. A teraz wybaczcie, idę się znowu uczyć. Cytat: 2022-09-10 08:38:36, cris82 napisał(a): dokladnie z tymi 70% to tez jakas przesada 7 to tak ale 70... ![]() [ Ostatnio edytowany przez: <i>cris82</i> 10-09-2022 08:38 ] Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
sqlserver | Post #7 Ocena: 0 2022-09-24 10:23:05 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
własnie wróciłem po dwutygodniowym banie
I tu pojawia się pytanie do moderacji forum za co zostałem ukarany, W wieczór poprzedzający zablokowanie mojego konta prowadziłem dyskusje na światopoglądowe tematy ale jestem przekonany ze nie naruszyłem żadnego z punktów regulaminu, w przeciwieństwie do moich interlokutorów i mam nieodparte wrażenie, ze po raz kolejny zadziałał dziwny mechanizm. Pan X musi zostać zablokowany bo naruszył dobre obyczaje ale żeby potem nie płakał na forum ze cenzura to zablokujmy również tego z którym rozmawiał. Smaczku dodaje to, ze rozmowa odbywała się około północy a rano moje konto było zablokowane i informacja ze za "obraźliwe wypowiedzi i łamanie regulaminu forum" może sugerować ze faktycznie coś napisałem co zostało usunięte przez moderacje iale tego już nie widać. Wygląda to jak celowa manipulacja. Miałem przyjemność być moderatorem wiec wiem, ze stosujecie metodę archiwizowania usuniętych wiadomości, wiec proszę o upublicznienie moich wypowiedzi za które dostałem blokadę konta z oczywistym "wygwiazdkowaniem" niecenzuralnych slow. Potraktujmy to jako ćwiczenie edukacyjna dla mnie i i innych żeby było wiadomo czego nie pisać na forum żeby nie dostać dwutygodniowego bana. moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
Antyszczepan | Post #8 Ocena: 0 2022-09-24 10:31:41 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 18-07-2022 Skąd: Essex |
Nie płacz. Pomoge moderatorom w twoich cierpieniach.
Nazywanie kogoś "głupkiem" bo ma odmienne zdanie to też obrażanie. Do był tekst to iwony38. ![]() Mimo ,że byłeś ostrzegany przed tym zdarzeniem i tak to robiłeś... Ja wiem ,za co dostałem bana i trudno żyje sie dalej, już sie przyzwyczaiłem ![]() A to 2 dni wcześniej też atakowałeś dominike36 w personalej zaczepce i dostałeś edita. ![]() Więc oboje dostaliśmy Bana za całokształt ostatnich kilku dni ![]() ![]() [ Ostatnio edytowany przez: Antyszczepan 24-09-2022 10:41 ] |
sqlserver | Post #9 Ocena: 0 2022-09-25 18:12:30 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Cytat: 2022-09-24 10:23:05, sqlserver napisał(a): własnie wróciłem po dwutygodniowym banie I tu pojawia się pytanie do moderacji forum za co zostałem ukarany, W wieczór poprzedzający zablokowanie mojego konta prowadziłem dyskusje na światopoglądowe tematy ale jestem przekonany ze nie naruszyłem żadnego z punktów regulaminu Nie jestem pewien czy pytanie było zbyt skomplikowane czy jasniektos tam stwierdził ze temat się rozejdzie po kościach jak użyje metody na strusia ale ja ciagle czekam na odpowiedz. Im dłużej szukacie odpowiedzi tym gorzej to wyglada dla bezstronności moderowania moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
EFKAKONEFKA33 | Post #10 Ocena: 0 2022-09-25 18:47:25 (3 lata temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2022-09-25 18:12:30, sqlserver napisał(a): Cytat: 2022-09-24 10:23:05, sqlserver napisał(a): własnie wróciłem po dwutygodniowym banie I tu pojawia się pytanie do moderacji forum za co zostałem ukarany, W wieczór poprzedzający zablokowanie mojego konta prowadziłem dyskusje na światopoglądowe tematy ale jestem przekonany ze nie naruszyłem żadnego z punktów regulaminu Nie jestem pewien czy pytanie było zbyt skomplikowane czy jasniektos tam stwierdził ze temat się rozejdzie po kościach jak użyje metody na strusia ale ja ciagle czekam na odpowiedz. Im dłużej szukacie odpowiedzi tym gorzej to wyglada dla bezstronności moderowania No tak, nie mogło sie obyć bez złośliwości o skomplikowaniu pytania ![]() Tak, pytanie mnie przeorsło i było zbyt inteligentne na moje skromne mozliwości umysłowe ![]() Bardziej serio. Wyobraź sobie jest weekend, miałam gości, a dziś odpoczywałam trochę, stąd niestety odpowiedź z poślizgiem z mojej strony. Ukamieniuj mnie za to. Bana dostałeś nie za jedną wypowiedź. Dostałeś, bo wyczerpała nam się cieprliwość do edytowania Twoich wypowiedzi na przestrzeni jakiegoś czasu. Twoje posty były niejednokrotnie edytowane z personalnych wycieczek czy obraźliwych zaczepek i po prostu sie nazbierało. Tyle w temacie . Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|