MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

To był kiedyś wątek : Pytania do moderatorów

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 135 z 193 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 134 | 135 | 136 ... 191 | 192 | 193 ] - Skocz do strony

Str 135 z 193

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

SweetLiar

Post #1 Ocena: 0

2022-08-28 00:58:43 (3 lata temu)

SweetLiar

Kobieta

Z nami od: 05-02-2015

Cytat:

2022-08-28 00:00:43, 1_Inch napisał(a):
Cytat:

2022-08-27 23:43:48, SweetLiar napisał(a):
Cytat:

2022-08-27 16:12:00, andyopole napisał(a):
Cytat:

2022-08-27 09:51:44, galadriel napisał(a):
Jedyne czego tu brakuje to moderatora- terminatora. Kogos, kto zamiast wdawac sie w bezsensowne dyskusje, po prostu pozamiata i tyle. Jak trole beda pozamiatane a ich litanie zignorowane, to sie sami wyniosa. Krzyzyk na droge jak sie tu nie podoba.

Popieram! *KISSING*
Starzy (stażem) forumowicze pamiętają jeszcze lepsze czasy tego forum.

Popieram.
Żadnych ostrzeżeń na zielono/czerwono, konsultacji czy bardzo przegiął czy tylko trochę (bo nie chcemy być Surowymi Rodzicami). Od razu ban, nie będzie wtedy przedszkola bo ja dostałem, a on nie dostał itp pretensji. Krótka piłka.

ach.. czyli po wybanowaniu ludzi najbardziej Ci niepasujących teraz lobbujesz za rozszerzeniem własnych praw do banowania bardziej? To, kogo jeszcze wybanujesz jak tu tuzin osób został? Inną moderatorkę? Wiesz sweetliar czasem w życiu są okazje, które warto wykorzystać do przemilczenia. Ty z tej okazji nie potrafiłaś skorzystać, wyszła z Ciebie prawdziwa natura. A ta natura nie jest stokrotkowa, padliną mi wonieje.

Dostawałeś ostrzeżenia na zielono i na czerwono, podobnie jak inni użytkownicy. Wszystkie bany są konsultowane przed podjęciem decyzji, nie rozumiem dlaczego uważasz, że jeden moderator (konkretnie ja) zdecydował o banie dla ciebie? Którą konkretnie sytuację masz na myśli bo nie jestem i nie byłam tu nigdy osobą podejmującą ostateczne decyzje.

Napisałam o ostrzeżeniach na zielono i czerwono, które stosujemy bo uważam, że system ostrzeżeń działa w porządku, ale tylko jeśli ktoś chce i potrafi te ostrzeżenia zrozumieć.
Jeśli zaś nie chce lub nie potrafi zrozumieć związków przyczynowo/skutkowych między jednym ostrzeżeniem, drugim , trzecim, a potem banem i jeszcze ma pretensje to niech pozostali użytkownicy sami to nazwą i ocenią.
Pozdrawiam cieplutko :-)

Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

1_Inch

Post #2 Ocena: 0

2022-08-28 01:19:49 (3 lata temu)

1_Inch

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 17-05-2022

i widzisz żmijko jak się wijesz? mi twoje bany powiewają niczym ukraińska flaga na krymie. Gdzieś tam w rynsztoku. Apelujesz do kolektywu (tu wiem, że już za trudny język dla ciebie). kombinujesz ze kolektyw to, kolektyw tamto a okazuję sie że tworzysz tu własną linię. Kombatanci z tego forum to spostrzegli i wypunktowali. Ty nie jesteś sweetliar moderatorką. Ty pełnisz funkcję kapo w obozie MW. Każdego, kto ma inne zdanie starasz się najpierw wciągnąć na mieliznę a później zatopić. Stąd powtórzę moje zdanie- moderator nie powinien mieć prawa głosu w dyskusji. Ty dyskutujesz nawet o prawach moderatorów będąc moderatorka :D i fakt. cris i dawid cie poprze :D

tymi dwoma plus sql sie wznoś :D

Uwaga moderatora: 7 dni odpoczynku od forum za obrażliwe komentarze. Konefka

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #3 Ocena: 0

2022-08-28 01:26:09 (3 lata temu)

SweetLiar

Kobieta

Z nami od: 05-02-2015

Pytam bo chce poznać twoje zdanie, jako użytkownika. Możesz mi odpowiedzieć lub mnie zwyzywać od żmij , a potem nawymyślać, że dostałeś bana za zwymyślanie innym od żmij. Tak czy siak wybór należy do Ciebie :-)
Wszyscy widzą :-)
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #4 Ocena: 0

2022-08-28 06:22:18 (3 lata temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Skoro Sweetliar irytuje trolli, to widocznie cos robi dobrze jako moderator.

Jesli trolle maja zielone swiatlo na powroty po niby bezterminowym zbanowaniu i moga popelniac te same zachowania za ktore dostaly bana in a first place, to…

Moze pozwolmy wrocic temu jak mu tam bylo, terapeucie?

Moje zdanie na powyzszy temat Daria zna. I nie, bramkarze nie sa z reguly tolerancyjni dla szczekaczy. Za szmaty i von z clubu:8

Kanonier, nie chciales byc modem, to moze zglos sie na redaktora/ felietoniste, skoro ci tego brakuje. Nie pamietam o co chodzilo, ale Kasia red( akcja) kiedys wspominala, ze nie ma czasu sie tym zajmowac teraz.

Czy mibrakuje gazetki szkolnej? Nie:)
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

cris82

Post #5 Ocena: 0

2022-08-28 06:51:58 (3 lata temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

To jest właśnie ten brak kultury jeden drugi ban się posypał a ten dalej od żmij wyzywa...

Ewka napisała że to ona banowała a nie sweet

No i co... Sweet wrogiem numer jeden którego wzięto na cel te skomlenie o parytetach itd byli już moderatorzy faceci i sami rezygnowali no ale jest pretekst do kolejnych żali

Też jestem za tym żeby bany były bez żadnych ostrzeżeń bo faktycznie dotyczą tylko recydywistów którzy nie wyciągają żadnych wniosków i jeszcze są dumni kreując się na ofiary "złego systemu"

A wniosek jest jeden pisz kulturalnie w stosunku do innych użytkowników nie wyzywaj od żmij to bana nie dostaniesz

Bo to jest przedszkole myślenie na zasadzie "mam w d.. czy dostanę bana" to nic innego jak brak szacunku do innych użytkowników forum

Do góry stronyOffline

Gwontownik

Post #6 Ocena: 0

2022-08-28 07:51:22 (3 lata temu)

Gwontownik

Mężczyzna

Z nami od: 29-09-2020

Ja w tym temacie się wypowiedziałem kilka tygodni temu, po jednej akcji i od tamtego czasu nic się nie zmieniło. Nawet nikt zwykłego przepraszam nie wystosował, a to też o czymś świadczy.

[ Ostatnio edytowany przez: Gwontownik 28-08-2022 07:56 ]

Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.

Do góry stronyOffline

cris82

Post #7 Ocena: 0

2022-08-28 08:15:17 (3 lata temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

przepraszam cie za ta sytuacje

postarajmy sie tak funkcjonowac na forum zeby podobna sytuacja juz sie nigdy nie powtorzyla i byla lekcja na przyszlosc ze moze byc inaczej

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #8 Ocena: 0

2022-08-28 08:38:42 (3 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

Cytat:

2022-08-28 01:19:49, 1_Inch napisał(a):
tymi dwoma plus sql sie wznoś :D

Szkoda, ze ban pójdzie tylko w twoje mr Hyde konto ale mam nadzieje ze wtedy na Jekyll‚u pokażesz siebie
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

Gwontownik

Post #9 Ocena: 0

2022-08-28 08:42:57 (3 lata temu)

Gwontownik

Mężczyzna

Z nami od: 29-09-2020

Cytat:

2022-08-28 08:15:17, cris82 napisał(a):
przepraszam cie za ta sytuacje

postarajmy sie tak funkcjonowac na forum zeby podobna sytuacja juz sie nigdy nie powtorzyla i byla lekcja na przyszlosc ze moze byc inaczej

A ja od ciebie niczego nie oczekuje, chyba że te przeprosiny to awansem.
Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.

Do góry stronyOffline

tesstickle

Post #10 Ocena: 0

2022-08-28 09:08:31 (3 lata temu)

tesstickle

Mężczyzna

Z nami od: 19-01-2020

Cytat:

2022-08-28 01:19:49, 1_Inch napisał(a):
.. mi twoje bany powiewają niczym ukraińska flaga na krymie. Gdzieś tam w rynsztoku.
... wciągnąć na mieliznę a później zatopić...

Wiem że nie na temat ale się troszkę pogubiłem :-(

Flaga w rynsztoku?

Zatopić na mieliźnie?! No jak? no qfa jak! Na mieliźnie?! *DONT_KNOW*

edit. No chyba że ja mylę pojęcia "mielizna".

[ Ostatnio edytowany przez: tesstickle 28-08-2022 09:10 ]

- Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień. - Ale pieniądze wydałeś? - Tak - Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie

Do góry stronyOffline

Strona 135 z 193 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 134 | 135 | 136 ... 191 | 192 | 193 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,