Str 133 z 193 |
|
---|---|
cris82 | Post #1 Ocena: 0 2022-08-26 09:46:47 (3 lata temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
Nie uważam się za największego prymitywa na forum nie wiem dlaczego poraz kolejny mnie obrażasz
Na pewno nie zwracam się do innych użytkowników w sposób wulgarny- że ci się "masturbują newsami" co ty masz w zwyczaju bardzo często i nie pomoże tu "witam i pozdrawiam" na końcu wpisu Widać ewidentny brak kultury i trzymania nerwów na wodzy... |
sqlserver | Post #2 Ocena: 0 2022-08-26 15:52:59 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Cytat: 2022-08-23 21:12:37, violettaphotography napisał(a): 'Sqlserwer za notoryczne wyśmiewanie uzytkowników. Po konsultacji z innymi, 7 dni blokady konta. Konefka' Ktory to juz raz czasowo?... Notoryczne wysmiewanie uzytkownikow trwa od dawna, wysmiewani uzytkownicy zaprzestaja udzielania sie na forum, przykre to, sql server nie tylko sie wysmiewa ale stara sie osmieszac innych uzytkownikow na podstawie tego minimum informacji, ktorych dowiedzial sie tutaj, co po swojemu zinterpretowal, co inni uzytkownicy czesto w dobrej wierze wylozyli na lawe, a co ten ...zdeptal. Sweetliar (klamczuszka slodka) banuje za d..e, sqla kazde slowo zasluguje tylko na czasowy ban i jest git. Gratulacje. Proponował bym przypiąć ten wpis gdzieś poradniku jak nie dostać bana na forum. Trzeba być pod wpływem albo szukać atencji żeby za komentarz do bana dostać bana Spij słodko aniołku ![]() moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
1_Inch | Post #3 Ocena: 0 2022-08-26 22:11:03 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 17-05-2022 Skąd: Doncaster |
Czy ja dobrze rozumiem sytuację? Violetta dostała bana za to, że ośmieliła się skrytykować jej wysokość moderatorkę?! Czy za to, że zgłosiła innego użytkownika. Czy nie po to jest ten wątek?
|
EFKAKONEFKA33 | Post #4 Ocena: 0 2022-08-26 22:18:37 (3 lata temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2022-08-26 22:11:03, 1_Inch napisał(a): Czy ja dobrze rozumiem sytuację? Violetta dostała bana za to, że ośmieliła się skrytykować jej wysokość moderatorkę?! Czy za to, że zgłosiła innego użytkownika. Czy nie po to jest ten wątek? Źle rozumiesz. Każdy ma prawo krytykować. Nawet jaśnie panie moderatorki, bo tak samo popełniamy błędy, czy podejmujemy złe decyzje. Możesz sobie przejrzeć temat, że nie raz padała krytyka w naszą stronę i nikt nie banuje za krytykę. Krytyka nie jest równoznaczna z obrażaniem drugiej strony i epitetami pod adresem krytykowanego. Komentarz Wiolety został edytowany tylko i wyłącznie z epitetów, reszta krytyki została bez zmian. Dopisek z 22:33 Jeszcze dopiszę, nie bardzo rozumiem czemu to Sweet sie oberwało za to, że sql dostał za krótkiego bana. To ja banowałam tego użytkownika i krytyka moim zdaniem powinna być skierowana w moją stronę. Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
Dzikizewsi | Post #5 Ocena: 0 2022-08-27 00:17:16 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-03-2015 Skąd: Ceska Republika |
Cytat: 2022-08-26 09:46:47, cris82 napisał(a): Nie uważam się za największego prymitywa na forum nie wiem dlaczego poraz kolejny mnie obrażasz Na pewno nie zwracam się do innych użytkowników w sposób wulgarny- że ci się "masturbują newsami" co ty masz w zwyczaju bardzo często i nie pomoże tu "witam i pozdrawiam" na końcu wpisu Widać ewidentny brak kultury i trzymania nerwów na wodzy... Witam . Odpowiadam na twoje prymitywne prowokacje . Jesli to ukorzy twoje wzburzenie napisze ze dziecinnie prymitywne prowokacje . Brak kultury to jest wyrzucanie z siebie belkotu swiadczacego o lekcewazeniu podstawowym zasadom jezyka polskiego . O glupowatych heheszkach i chachaszkach nie wspominajac . A ciebie moj to lekcewaze od dluzszego czasu wiec nie mam powodu by trzymac nerwy na wodzy bo w ten belkot nawet sie nie wczytuje , ale zadac by zamknac usta innym , tym ktorzy maja inne zdanie od ciebie czy moderatorki/cenzorki Sweet , to juz przegiecie . I owszem czasami mnie ponosi , ale jesli widze ze moderacja nie reaguje na bezczelne przytyki i prowokacje , pozwalajac obrazac rodzine interlokutora , to uwazam ze jestem zwolniony w bawienie sie w elegancje Francje i wale jak do chama . I mam w czterech literach czy dostane bana czy nie . Pozdrawiam Dzikizewsi |
|
|
sqlserver | Post #6 Ocena: 0 2022-08-27 00:30:48 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Cytat: 2022-08-27 00:17:16, Dzikizewsi napisał(a): I mam w czterech literach czy dostane bana czy nie . ![]() moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
1_Inch | Post #7 Ocena: 0 2022-08-27 03:16:30 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 17-05-2022 Skąd: Doncaster |
Pomijając fachowość moderatorek (parytet płci osiągniety w stu procentach), to ja zadam pytanie. Czy jest tu zatrudniony jakiś dziennikarz, publicysta, felietonista? Ostatnia jakakolwiek informacja ukazała sie 15.07.2022. Ten portal jest martwy i żyje tylko i wyłącznie dzięki forum? Forum, na którym działają cztery cenzorki i nie więcej niż 20 użytkowników? Kto tym grajdołkiem zarządza? Jak się z tą osobą skontaktować?
|
cris82 | Post #8 Ocena: 0 2022-08-27 06:18:06 (3 lata temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
Cytat: 2022-08-27 00:30:48, sqlserver napisał(a): Cytat: 2022-08-27 00:17:16, Dzikizewsi napisał(a): I mam w czterech literach czy dostane bana czy nie . ![]() Dał popis prostactwa najwyższych lotów i jeszcze z dumą podkreśla że ma w d..e czy dostanie bana To są właśnie bany na tydzień czasu można wyzywać innych użytkowników od onanistów i wracać po tygodniu ![]() |
EFKAKONEFKA33 | Post #9 Ocena: 0 2022-08-27 08:04:34 (3 lata temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2022-08-27 00:17:16, Dzikizewsi napisał(a): I owszem czasami mnie ponosi , ale jesli widze ze moderacja nie reaguje na bezczelne przytyki i prowokacje , pozwalajac obrazac rodzine interlokutora , to uwazam ze jestem zwolniony w bawienie sie w elegancje Francję Powtórze jeszcze raz. Nie zawsze wszystko jestem w stanie wyłapać. Czasami czytając na szybko, coś niestety umyka. Jeśli zdarzają się takie sytuacje, a przeoczyłam po to macie przycisk do zgłaszania do moderacji, by w takich sytuacjach z niego korzystać. Zawsze też można wysłać priva. Nigdy nie igonoruje zgłoszeń. Jeśli coś przeoczyłam, przepraszam. Na przyszłość, jesli uważasz, że rodzina interlokutora została obrażona, a z mojej strony jest brak reakcji, to prosze mi to zgłosić, żebym mogła zareagować. Cytat: 2022-08-27 03:16:30, 1_Inch napisał(a): Pomijając fachowość moderatorek (parytet płci osiągniety w stu procentach), to ja zadam pytanie. Czy jest tu zatrudniony jakiś dziennikarz, publicysta, felietonista? Ostatnia jakakolwiek informacja ukazała sie 15.07.2022. Ten portal jest martwy i żyje tylko i wyłącznie dzięki forum? Forum, na którym działają cztery cenzorki i nie więcej niż 20 użytkowników? Kto tym grajdołkiem zarządza? Jak się z tą osobą skontaktować? Zastanawiam się czasem czy czytasz odpowiedzi kierowane w Twoją stronę, czy tak zadajesz co jakiś czas te same lub podobne pytania, tylko po to, żeby je zadać. Odnośnie parytetu miałeś odpowiedź na str 124 tego wątku. Może jeszcze raz przeczytaj http://www.mojawyspa.co.uk/forum/13/48061/To-byl-kiedys-watek-Pytania-do-moderatorow,1230 Odnośnie kontaktu do osoby odpowiedzialnej odsyłam do wiadomości sprzed kilku stron, też w odpowiedzi na Twoje zapytanie. Cytat: 2022-07-12 07:47:52, EFKAKONEFKA33 napisał(a): Cytat: 2022-07-12 00:27:59, 1_Inch napisał(a): Publicznie proszę o podanie kontaktu do osoby lub organizacji która wam nadała "przywilej" moderacji. Kontakt do redakcji: Redakcja Tam możesz zgłaszac reklamacje odnosnie pracy moderatorów A tu kontakt do aktualnego administratora forum Administracja Powyżej kontakt do osoby odpowiedzialnej za ten grajdołek Jesli zaś chodzi o to, czemu portal jest w takiej sytuacji, można by książkę napisać. Niestety nie mam tyle czasu, żeby tłumaczyć wszystkie niuanse, które doprowadziły do takiej formy Mojej Wyspy. Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
galadriel | Post #10 Ocena: +1 2022-08-27 09:51:44 (3 lata temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Jedyne czego tu brakuje to moderatora- terminatora. Kogos, kto zamiast wdawac sie w bezsensowne dyskusje, po prostu pozamiata i tyle. Jak trole beda pozamiatane a ich litanie zignorowane, to sie sami wyniosa. Krzyzyk na droge jak sie tu nie podoba.
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|