Str 132 z 193 |
|
---|---|
Gwontownik | Post #1 Ocena: 0 2022-08-24 12:41:01 (3 lata temu) |
Z nami od: 29-09-2020 Skąd: North East |
A od kiedy to "masturbacja" jest wulgarnym wyrazem? Może coś mnie ominęło?
Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|
cris82 | Post #2 Ocena: 0 2022-08-24 13:02:57 (3 lata temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
To ja mam zacząć teraz do ciebie pisać tak co w drugim poście w sposób który robi to dziki bo przecież jest to normalne i to będzie ok?
Nie to nie będzie ok bo jest to robione w chamski prymitywny wulgarny sposob No ale ty jak zwykle będziesz się teraz bawić w puste gwontownikowe gadanie... Żeby sobie tylko popisać przecież to cały ty hehe [ Ostatnio edytowany przez: cris82 24-08-2022 13:08 ] |
Gwontownik | Post #3 Ocena: 0 2022-08-24 14:16:06 (3 lata temu) |
Z nami od: 29-09-2020 Skąd: North East |
Cytat: 2022-08-24 13:02:57, cris82 napisał(a): To ja mam zacząć teraz do ciebie pisać tak co w drugim poście w sposób który robi to dziki bo przecież jest to normalne i to będzie ok? Nie to nie będzie ok bo jest to robione w chamski prymitywny wulgarny sposob No ale ty jak zwykle będziesz się teraz bawić w puste gwontownikowe gadanie... Żeby sobie tylko popisać przecież to cały ty hehe [ Ostatnio edytowany przez: <i>cris82</i> 24-08-2022 13:08 ] Ty może patrz na siebie i na swoje pisanie. Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|
SweetLiar | Post #4 Ocena: 0 2022-08-24 23:03:51 (3 lata temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Jak zwykle największy problem mają zawsze ci sami użytkownicy, ciekawe dlaczego?
Pozdrawiam z urlopu ![]() Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|
Dzikizewsi | Post #5 Ocena: 0 2022-08-25 10:36:18 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-03-2015 Skąd: Ceska Republika |
Cytat: 2022-08-24 10:18:15, cris82 napisał(a): Z bardzo prostej przyczyny Nie można ludziom zabronić odczuwania radości z cierpienia agresorów i ludzi którzy kruja terror Wypad ruskie czolgi do rosji niech zostawia sąsiada w spokoju i nikt nie będzie się cieszył jak ktoś tam wtedy wykituje Przecież to takie skomplikowane co .. Dlaczego na mw mieliby zabronić cieszenia się z tej śmierci jeśli wczoraj w Polsacie oglądałem program gozdyry i 2 ekspertów wypowiadało się w podobnym tonie Że ich to nie smuci tylko cieszy [ Ostatnio edytowany przez: <i>cris82</i> 24-08-2022 10:51 ] Witam . Jacy eksperci bedacy chyba idolami dla Chrisa taki i sam on . Jaka telewizja i jej przekaz taki i odbiorca . Myslenie dziecka , jesli to daja w tv to musi byc prawda . Juz nie raz dales przyklady ze jestes ulepiony przez mass media , nie musisz przekonywac az tak na sile . Zrobisz co ci kaza i bedziesz sie z tego cieszyl . Nasza moderatorka/cenzorka Sweet juz nie raz dawala przyklady swojej ignorancji . Np probujac zablokowac uzywania slow konczacych sie na fob lub fil jako przeklenstw . Pozostawie to bez komentarza . Ale czasami uzycie slownika lub encyklopedii PWN byloby wskazane . Pozdrawiam Dzikizewsi |
|
|
cris82 | Post #6 Ocena: 0 2022-08-25 10:41:57 (3 lata temu) |
No gdzie tam newsy z Polsatu do niszowych i jedynych rzetelnych z russia today czy twojego pseudo korespondenta akcji humanitarnych lancastera z YouTube...haha
|
cris82 | Post #7 Ocena: 0 2022-08-26 07:38:21 (3 lata temu) |
dziwne rzeczy sie dzieja na forum jesli o agresorach z rosji nie mozna napisac kacapy o putnie nie mozna napisa putler jakos nikomu nie przeszkadzalo kiedy na dude pisano tu przez lata budyn na morawieckiego pinokio i nie bylo problemu a dzisiaj putler to zakazane slowo na forum...
nie mowiac juz o dopisywaniu do czyjegos nicka "shit" dziwne zeby sweet bronila sie we wlasnej sprawie nawet nie wypada za to ktos z moderacji moglby zareagowac jakims chociazby ostrzezeniem w mojej opinii za takie cos powinien byc 7 dniowy ban bez zastanawiania z dopiskiem ze nastepnym razem bedzie bezterminowy out tak wlasnie banda oszolomow zaszczula moderacje na forum ze prozno szukac zdrowego rozsadku w niektorych dezycjach odrazu napisze bo zaraz bedzie no cris no cris ale ty te*zzzz! warto byloby jednak odroznic subtelne trolowanie od prymitywnego chamstwa i pisaniu o masturbacji na forum ![]() [ Ostatnio edytowany przez: cris82 26-08-2022 07:46 ] |
EFKAKONEFKA33 | Post #8 Ocena: 0 2022-08-26 07:53:26 (3 lata temu) |
Konto usunięte |
Użytkownik Violettaphotography otrzymała z rana blokadę konta na 7 dni. Niestety pewne decyzje wymagają wiecej czasu, bo dwóch moderatorów jest na urlopie. Ja sama pracuje full time, plus przygotowuję się do egzaminów, które mam za miesiąc.
Nie jestem w stanie sama ogarnąc wszystkich kwestii i zagadnień jak kiedyś. Pewne sprawy muszą być przedyskutowane, a do tego potrzebuję ludzi, którym nie będe zawracać głowy na urlopie. Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
cris82 | Post #9 Ocena: 0 2022-08-26 08:02:02 (3 lata temu) |
w takim razie prosze wybaczyc moj falstart : P
sluszna decyzja niech temu miejscu przyswieca zasada ze chamstwo wypalamy goracym zelazem |
Dzikizewsi | Post #10 Ocena: +1 2022-08-26 09:30:28 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-03-2015 Skąd: Ceska Republika |
Witam .
No i prosze , jaki demokrata i liberal wychodzi z Chrisa . To co proponujesz to ordynarna cenzura a nie moderacja . Moderator ma pilnowac przestrzegania regulaminu a nie zamykac usta kazdemu kto jego skrytykuje za ignorancje czy inne poglady prezentowane przez danego usera . Za upadlego systemu cenzor z ulicy Mysiej podpisywal sie imieniem i nazwiskiem pod swoja decyzja , nasi moderatorzy/cenzorzy sa osobami anonimowymi dla nas . Przyznawanie im uprawnien jakich sobie zyczy Chris jest zamykanie ust niepoprawnie myslacym i budowaniem cenzury od spodu . No i jeszcze zyczenie aby mogli sobie decydowac jakie slowa sa obrazliwe lub nie wbrew slownikom i encyklopediom to juz jaja ze zdrowego rozsadku . A tekst o wypalaniu chamstwa goracym zelazem w ustach jednego z najwiekszych prowokatorow i ... nie potrafiacego nawet poslugiwac sie ojczystym jezykiem to juz jest chamstwo najwyzszych lotow . Pozdrawiam Dzikizewsi |