Str 125 z 193 |
|
---|---|
1_Inch | Post #1 Ocena: 0 2022-07-23 12:11:05 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 17-05-2022 Skąd: Doncaster |
"Ostatniego wieczoru przekonaliśmy się" SweetLiar Ty tak serio? Od nowa chcesz wałkować i na siłe przekonywać że masz rację? Nie masz racji. Twoje wypowiedzi dają jasny obraz jakiego typu osobą jesteś i jak bardzo nie masz predyspozycji do funkcji moderatora. Jesteś zwykłą cenzorką.
|
SweetLiar | Post #2 Ocena: 0 2022-07-23 12:25:48 (3 lata temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Cytat: 2022-07-23 12:11:05, 1_Inch napisał(a): "Ostatniego wieczoru przekonaliśmy się" SweetLiar Ty tak serio? Od nowa chcesz wałkować i na siłe przekonywać że masz rację? Nie masz racji. Twoje wypowiedzi dają jasny obraz jakiego typu osobą jesteś i jak bardzo nie masz predyspozycji do funkcji moderatora. Jesteś zwykłą cenzorką. Możesz jakoś uzasadnić swoją opinię? Gdyby Gwontownik nie złamał wczorajszego wieczoru regulaminu temat nie byłby wałkowany. Ewentualne decyzje zapadną później. Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|
violettaphotogr | Post #3 Ocena: 0 2022-07-23 12:41:36 (3 lata temu) |
Z nami od: 21-01-2014 Skąd: ... |
Juz o tym kiedys pisalam, Sweet dalej brnie na grzaski teren usilnie przekonujac jak moderator NIE POWINIEN sie zachowywac (patrz wypowiedzi powyzej)... 8-D Takie a'la Dżonson...
#Violujemy
|
Emeryt56 | Post #4 Ocena: 0 2022-07-23 13:25:57 (3 lata temu) |
Z nami od: 15-01-2018 Skąd: Montreal (Bristol) |
Cytat: 2022-07-23 11:57:11, SweetLiar napisał(a): Ostatniego wieczoru przekonaliśmy się, że Gwontownik robi chryje z niczego. Zapytałam cię dlaczego twierdzisz, że jest węgiel (i to w brud) w Czechach skoro nie jesteś tego pewien. Czego można nie zrozumieć w zdaniu "węgla w Czechach jest w brud”? Przedszkolak by zrozumiał. Zamiast odpowiedzieć odsyłasz mnie do swoich postów sprzed miesiąca, nazywasz mnie manipulantką, idiotą, mieszasz w dyskusję moich bliskich, a na koniec jeszcze masz pretensje Bóg wie o co bo miałam czelność zadać proste pytanie. Całość wklejam poniżej, niech każdy oceni sam. Cytat: 2022-07-23 01:01:30, SweetLiar napisał(a): Cytat: 2022-07-21 18:30:15, SweetLiar napisał(a): To dlaczego twierdzisz, że jest skoro nie wiesz ile w tym prawdy? Cytat: 2022-07-21 20:43:49, Gwontownik napisał(a): Cytat: 2022-07-21 18:30:15, SweetLiar napisał(a): To dlaczego twierdzisz, że jest skoro nie wiesz ile w tym prawdy? Chociażby z tego samego powodu z którego inni się wypowiadają, nie wiedza a słyszeli. Różnica jest taka, że inni przyjmują te wiedzę jako prawde objawioną, a ja od razu zaznaczam. Gratuluje uszczypliwości. Cytat: 2022-07-21 21:03:03, SweetLiar napisał(a): Cytat: 2022-07-21 20:43:49, Gwontownik napisał(a): Cytat: 2022-07-21 18:30:15, SweetLiar napisał(a): To dlaczego twierdzisz, że jest skoro nie wiesz ile w tym prawdy? Chociażby z tego samego powodu z którego inni się wypowiadają, nie wiedza a słyszeli. Różnica jest taka, że inni przyjmują te wiedzę jako prawde objawioną, a ja od razu zaznaczam. Gratuluje uszczypliwości. Nie próbuję być uszczypliwa napisałeś Węgla w brud w czeskich składach i ceny normalne jak przed wojną.. To brzmi jak prawda objawiona, dopiero po wpisie Daavida wspomniałeś, że nie musi nią być. Cytat: 2022-07-21 21:40:08, Gwontownik napisał(a): Cytat: 2022-07-21 21:03:03, SweetLiar napisał(a): Cytat: 2022-07-21 20:43:49, Gwontownik napisał(a): Cytat: 2022-07-21 18:30:15, SweetLiar napisał(a): To dlaczego twierdzisz, że jest skoro nie wiesz ile w tym prawdy? Chociażby z tego samego powodu z którego inni się wypowiadają, nie wiedza a słyszeli. Różnica jest taka, że inni przyjmują te wiedzę jako prawde objawioną, a ja od razu zaznaczam. Gratuluje uszczypliwości. Nie próbuję być uszczypliwa napisałeś Węgla w brud w czeskich składach i ceny normalne jak przed wojną.. To brzmi jak prawda objawiona, dopiero po wpisie Daavida wspomniałeś, że nie musi nią być. Jak widać na załączonym obrazku każdy wyczyta to tylko zechce. Swoją drogą to nie wiem czy Ci współczuć czy zazdrościć takich umiejętności. Dobra szkoła manipulacji. A jak wątpisz w moje słowa to masz internet i sobie sprawdzi sama. Cytat: 2022-07-21 21:46:26, SweetLiar napisał(a): Cytat: 2022-07-21 21:40:08, Gwontownik napisał(a): Cytat: 2022-07-21 21:03:03, SweetLiar napisał(a): Cytat: 2022-07-21 20:43:49, Gwontownik napisał(a): Cytat: 2022-07-21 18:30:15, SweetLiar napisał(a): To dlaczego twierdzisz, że jest skoro nie wiesz ile w tym prawdy? Chociażby z tego samego powodu z którego inni się wypowiadają, nie wiedza a słyszeli. Różnica jest taka, że inni przyjmują te wiedzę jako prawde objawioną, a ja od razu zaznaczam. Gratuluje uszczypliwości. Nie próbuję być uszczypliwa napisałeś Węgla w brud w czeskich składach i ceny normalne jak przed wojną.. To brzmi jak prawda objawiona, dopiero po wpisie Daavida wspomniałeś, że nie musi nią być. Jak widać na załączonym obrazku każdy wyczyta to tylko zechce. Swoją drogą to nie wiem czy Ci współczuć czy zazdrościć takich umiejętności. Nic poza tym co jest tam napisane, a z czego wycofałeś się po wpisie Daavida. Cytat: 2022-07-21 21:52:40, Gwontownik napisał(a): Cytat: 2022-07-21 21:46:26, SweetLiar napisał(a): Cytat: 2022-07-21 21:40:08, Gwontownik napisał(a): Cytat: 2022-07-21 21:03:03, SweetLiar napisał(a): Cytat: 2022-07-21 20:43:49, Gwontownik napisał(a): Cytat: 2022-07-21 18:30:15, SweetLiar napisał(a): To dlaczego twierdzisz, że jest skoro nie wiesz ile w tym prawdy? Chociażby z tego samego powodu z którego inni się wypowiadają, nie wiedza a słyszeli. Różnica jest taka, że inni przyjmują te wiedzę jako prawde objawioną, a ja od razu zaznaczam. Gratuluje uszczypliwości. Nie próbuję być uszczypliwa napisałeś Węgla w brud w czeskich składach i ceny normalne jak przed wojną.. To brzmi jak prawda objawiona, dopiero po wpisie Daavida wspomniałeś, że nie musi nią być. Jak widać na załączonym obrazku każdy wyczyta to tylko zechce. Swoją drogą to nie wiem czy Ci współczuć czy zazdrościć takich umiejętności. Nic poza tym co jest tam napisane, a z czego wycofałeś się po wpisie Daavida. A gdzie wyczytałaś, że się z czegoś wycofałem? Cytat: 2022-07-22 01:30:22, SweetLiar napisał(a): Cytat: 2022-07-21 21:52:40, Gwontownik napisał(a): Cytat: 2022-07-21 21:46:26, SweetLiar napisał(a): Cytat: 2022-07-21 21:40:08, Gwontownik napisał(a): Cytat: 2022-07-21 21:03:03, SweetLiar napisał(a): Cytat: 2022-07-21 20:43:49, Gwontownik napisał(a): Cytat: 2022-07-21 18:30:15, SweetLiar napisał(a): To dlaczego twierdzisz, że jest skoro nie wiesz ile w tym prawdy? Chociażby z tego samego powodu z którego inni się wypowiadają, nie wiedza a słyszeli. Różnica jest taka, że inni przyjmują te wiedzę jako prawde objawioną, a ja od razu zaznaczam. Gratuluje uszczypliwości. Nie próbuję być uszczypliwa napisałeś Węgla w brud w czeskich składach i ceny normalne jak przed wojną.. To brzmi jak prawda objawiona, dopiero po wpisie Daavida wspomniałeś, że nie musi nią być. Jak widać na załączonym obrazku każdy wyczyta to tylko zechce. Swoją drogą to nie wiem czy Ci współczuć czy zazdrościć takich umiejętności. Nic poza tym co jest tam napisane, a z czego wycofałeś się po wpisie Daavida. A gdzie wyczytałaś, że się z czegoś wycofałem? O tu: Cytat: 2022-07-21 18:15:04, Gwontownik napisał(a): No widzisz, a ja słyszałem, że jest. Ale też słyszałem, a nie wiem ile w tym prawdy, i to kilka miesięcy temu, że straż celna i pogranicznicy wypisują przewodzącym wysokie mandaty. Trzeba było napisać od razu, że węgla w Czechach jest w brud, a potem dodać tą cześć powyżej i nie musiałbyś zarzucać innym a to uszczypliwości, a to niezrozumienia twoich postów. Cytat: 2022-07-22 05:20:51, Gwontownik napisał(a): To jest wycofywanie się? Z niczego się nie wycofałem, żadne zdanie ani zdarzenie nie zostało uznane jako nieistniejące, a wręcz potwierdzone. Jestes typowy manipulant. Teraz już wiem która z dwóch opcji wchodzi w grę. Cytat: 2022-07-22 14:25:36, SweetLiar napisał(a): Cytat: 2022-07-22 05:20:51, Gwontownik napisał(a): To jest wycofywanie się? Z niczego się nie wycofałem, żadne zdanie ani zdarzenie nie zostało uznane jako nieistniejące, a wręcz potwierdzone. Jestes typowy manipulant. Teraz już wiem która z dwóch opcji wchodzi w grę. Jeśli najpierw stwierdzasz coś z całą pewnością (zdanie oznajmujące zakończone kropką), a następnie uznajesz, że niekoniecznie tak być musi, to tak, uznaje to za wycofanie się z wcześniejszej wypowiedzi. Cytat: 2022-07-22 14:34:18, Gwontownik napisał(a): Sweet Nic nie powiem bo... I tu cisnie sie kilka przyslow I przypowoesci. Najlepiej dla mojego zdrowia bedzie, jak przesraniesz sie do mnie odzywac skoro zinterpretowanie prostych dwoch zdan sprawia ci problem. Nie odpisuj. Cytat: 2022-07-22 14:42:26, SweetLiar napisał(a): Nie sprawia mi problemu, napisałeś że jest węgla w brud, a następnie, że nie wiesz czy to prawda. Gdybyś oba te stwierdzenia zawarł w jednym poście to nie byłoby nieporozumień i nie musiałbyś mnie obrażać. Wątek zostanie posprzątany później, ale na wszelki wypadek zrobię zrzuty ekranu bo widzę, ze lubisz się wykłócać o drobiazgi. Cytat: 2022-07-22 14:55:40, Gwontownik napisał(a): Cytat: 2022-07-22 14:42:26, SweetLiar napisał(a): Nie sprawia mi problemu, napisałeś że jest węgla w brud, a następnie, że nie wiesz czy to prawda. Gdybyś oba te stwierdzenia zawarł w jednym poście to nie byłoby nieporozumień i nie musiałbyś mnie obrażać. Wątek zostanie posprzątany później, ale na wszelki wypadek zrobię zrzuty ekranu bo widzę, ze lubisz się wykłócać o drobiazgi. A ja czyta, czytam I jakos nie moge dopat4zec sie twoich wnioskow ![]() Gdzie jest napisane, ze "węgla w brud", a następnie, że nie wiesz czy to prawda. Cytat: 2022-07-22 15:25:55, SweetLiar napisał(a): Wszystko się zgadza, sprostowałeś swoje stwierdzenie dopiero po poście Daavida. Strona 501. Cytat: 2022-07-22 15:57:13, SweetLiar napisał(a): Cytat: 2022-07-22 15:50:16, Dzikizewsi napisał(a): Trudno aby odpuszczal kiedy sama moderatorka/cenzorka zarzuca mu w chamski sposob manipulacje Gwontownik napisał, że węgla jest w bród, zreflektował się dopiero po wpisie Daavida i dopisał coś o mandatach. Strona 501. Wszystko jest nic nie zostało ocenzurowane. Cytat: 2022-07-22 19:32:07, Gwontownik napisał(a): Cytat: 2022-07-22 15:57:13, SweetLiar napisał(a): Cytat: 2022-07-22 15:50:16, Dzikizewsi napisał(a): Trudno aby odpuszczal kiedy sama moderatorka/cenzorka zarzuca mu w chamski sposob manipulacje Gwontownik napisał, że węgla jest w bród, zreflektował się dopiero po wpisie Daavida i dopisał coś o mandatach. Strona 501. Wszystko jest nic nie zostało ocenzurowane. Ale to, ze dopusalem o ma datach wcale nie swiadczy ze wegla nie ma. Prawda? I nic sie nie zreflektowal bi o tym wiedzial juz miesiac (a moze wiecej temu) o czym pisalem, wraz ze stosownymi linkami, na tym forum. A pani moderator czepia sie pierdól I wypowiedzi, ktorych nigdy nie bylo. Wspolczuje twoim bliskim ktorzy musza obcowac z toba na codzien. Musza miec powazne problemy komunikacyjne. Cytat: 2022-07-22 20:14:22, SweetLiar napisał(a): Cytat: 2022-07-22 19:32:07, Gwontownik napisał(a): Cytat: 2022-07-22 15:57:13, SweetLiar napisał(a): Cytat: 2022-07-22 15:50:16, Dzikizewsi napisał(a): Trudno aby odpuszczal kiedy sama moderatorka/cenzorka zarzuca mu w chamski sposob manipulacje Gwontownik napisał, że węgla jest w bród, zreflektował się dopiero po wpisie Daavida i dopisał coś o mandatach. Strona 501. Wszystko jest nic nie zostało ocenzurowane. Ale to, ze dopusalem o ma datach wcale nie swiadczy ze wegla nie ma. Prawda? I nic sie nie zreflektowal bi o tym wiedzial juz miesiac (a moze wiecej temu) o czym pisalem, wraz ze stosownymi linkami, na tym forum. A pani moderator czepia sie pierdól I wypowiedzi, ktorych nigdy nie bylo. Wspolczuje twoim bliskim ktorzy musza obcowac z toba na codzien. Musza miec powazne problemy komunikacyjne. Gratuluje imponującego ego, ale nie śledzę całej twojej twórczości na MW i nie odnoszę się do niej kiedy cytuję jeden post. Nie wiem co pisałeś miesiąc czy kwartał temu. Wczoraj o 16:23 napisałeś wyraźnie, że węgla w Czechach jest w bród i do tego konkretnego wpisu się odniosłam. Ja i moi bliscy funkcjonujemy w świecie rzeczywistym, nie wirtualnym, czego i tobie życzę ![]() Cytat: 2022-07-22 23:07:34, Gwontownik napisał(a): Cytat: 2022-07-22 20:14:22, SweetLiar napisał(a): Cytat: 2022-07-22 19:32:07, Gwontownik napisał(a): Cytat: 2022-07-22 15:57:13, SweetLiar napisał(a): Cytat: 2022-07-22 15:50:16, Dzikizewsi napisał(a): Trudno aby odpuszczal kiedy sama moderatorka/cenzorka zarzuca mu w chamski sposob manipulacje Gwontownik napisał, że węgla jest w bród, zreflektował się dopiero po wpisie Daavida i dopisał coś o mandatach. Strona 501. Wszystko jest nic nie zostało ocenzurowane. Ale to, ze dopusalem o ma datach wcale nie swiadczy ze wegla nie ma. Prawda? I nic sie nie zreflektowal bi o tym wiedzial juz miesiac (a moze wiecej temu) o czym pisalem, wraz ze stosownymi linkami, na tym forum. A pani moderator czepia sie pierdól I wypowiedzi, ktorych nigdy nie bylo. Wspolczuje twoim bliskim ktorzy musza obcowac z toba na codzien. Musza miec powazne problemy komunikacyjne. Gratuluje imponującego ego, ale nie śledzę całej twojej twórczości na MW i nie odnoszę się do niej kiedy cytuję jeden post. Nie wiem co pisałeś miesiąc czy kwartał temu. Wczoraj o 16:23 napisałeś wyraźnie, że węgla w Czechach jest w bród i do tego konkretnego wpisu się odniosłam. Ja i moi bliscy funkcjonujemy w świecie rzeczywistym, nie wirtualnym, czego i tobie życzę ![]() Tak? To ciekawe. Nie tak dawno temu, dzisiaj jeszcze, twierdziłaś, że mówiłem wprost przeciwnie, zupełnie coś innego. Ty kontrolujesz, jeszcze to co czytasz, rozumiesz i piszesz? Nie wymagam od nikogo znajomości moich wypocin, ale stwierdzenie że 'buraki rosną w ogródku. Robimy z nich barszcz czerwony' nie oznacza, że buraki nie rosną W ogródku. A jak dotychczas takie jest twoje rozumowanie. Co do relacji; śmiem szczerze wątpić i to nie bezpodstawnie. Co do mojego ego, to raczej skup się na swoim, bo nie ja wychodzę na nieumiejacego czytać i rozumieć. Chyba , że przez kilka lat nieobecności w Polsce ten język się tak zmienił, że już nic pijąc nie potrafię, a w to szczerze wątpię. Pocieszającym jest fakt, że kto inteligentny to zrozumiał, a z resztą dyskusja daremną jest. Wstyd mi w takiej przepychce słownej uczestniczyć więc spadaj. A na marginesie dodam; jako moderator spisałaś się doskonale. Moderujesz dyskusję perfekcyjnie. Na zakończenie tej żenującej wymiany zdań powie tylko tyle; szkoda mojego czasu i zdrowia w bezsensowna i nic nie wnoszaca przepychankę pt 'co powiedziałem mowiac'. Szczerze powiem, dzięki tobie zastanawiam się nad sensem wypowiedzi na MW. I nie razi mnie fakt, że ktoś może mieć inne zdanie. Ale razi mnie to, że ktoś uważający się za Boga, idiota chce ztoboc kogoś innego. Powtórzę że świadomością wszelkich konsekwencji: spadaj .... . Masz rację, my (te osoby) z imponującym ego, domagamy się zrozumienia wypowiadanych słów pomimo, że z klawiatury strony przeciwnej szamb[o płynie. Nawet nie chce myśleć co w ich myślach siedzieć może [dit][ Ostatnio edytowany przez: <i>Gwontownik</i> 23-07-2022 00:06 ][/edit] Czytałem pierwotny wpis Gwontownika odnośnie "Węgla w Czeskich składach jest wbrud", oraz następny wpis o tym że "podobno" Czeskie służby dają mandaty przewoźnikom węgla do Polski, ale tego nie był pewien. Tak to ja zrozumiałem ale po filologii nie jestem. Ps. Temat mnie zainteresował bo mam rodzinę w Rybniku i to tam zaczyna byc popularne. Hmm... Moja babcia by powiedziała że ktoś komuś chce wmówic dziecko w brzuch. |
SweetLiar | Post #5 Ocena: 0 2022-07-23 13:49:30 (3 lata temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Ja też dokładnie tak zrozumiałam. Pierwszy post był z całą pewnością, a w drugim po wpisie Daavida, było dodane, że tylko tak słyszał i że "podobno" służby dają mandaty. Jeśli się podaje niepewną informację jako pewnik to jest to sianie plotek.
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|
|
|
EFKAKONEFKA33 | Post #6 Ocena: 0 2022-07-23 14:31:54 (3 lata temu) |
Konto usunięte |
Nawet jeśli nastąpiła rozbieżnośc interpretacji tego samego fragmentu tekstu, nawet jeśli jedna ze stron nie do końca zrozumiała, co chciała przekazać druga, nie ma moim zdaniem potrzeby sugerowania, że ktoś jest idiotą czy kazać mu spadać.
Dla mnie świadczy to niestety, że ktoś nie potrafi dyskutować i musi użyć "epitetów" żeby podkreslić wagę swojej wypowiedzi. Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
Gwontownik | Post #7 Ocena: 0 2022-07-23 14:45:08 (3 lata temu) |
Z nami od: 29-09-2020 Skąd: North East |
Cytat: 2022-07-23 14:31:54, EFKAKONEFKA33 napisał(a): Nawet jeśli nastąpiła rozbieżnośc interpretacji tego samego fragmentu tekstu, nawet jeśli jedna ze stron nie do końca zrozumiała, co chciała przekazać druga, nie ma moim zdaniem potrzeby sugerowania, że ktoś jest idiotą czy kazać mu spadać. Dla mnie świadczy to niestety, że ktoś nie potrafi dyskutować i musi użyć "epitetów" żeby podkreslić wagę swojej wypowiedzi. To ile razy można pytać z którego fragmentu wypowiedzi wynika tak wyciągnięty wniosek? Ile razy można twierdzić, że napisało się coś innego, a ktoś wie lepiej co ja napisałem. Fakt nie jestem nieomylny, dlatego przeczytałem swoje wypociny x razy i innej interpretacji tego nie widzę. Wreszcie na final; wszyscy zrozumieli dokładnie tak jak to ja napisałem i zrozumiałem, a znajdzie się jeden s,kolory co wie inaczej I lepiej. Do tego tworząc tasiemcowego offtopa wmawia chłopu, że "on je w ciąży". Toż to świętym trzeba być aby zdzierżyć taki upór. Bo pani moderator sobie tak postanowiła to tak ma być Piszesz o konsekwencjach. Proszę bardzo. Powiem więcej, źle świadczy o poziomie forum zachowanie, w tym wypadku, moderatora. Epitety nie zostały użyte w celu przekonania do swej wypowiedzi czyli nie stanowiły metody przekonania, tylko zobrazowaniem moich osobistych odczuć do których mam prawo. [ Ostatnio edytowany przez: Gwontownik 23-07-2022 14:50 ] Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #8 Ocena: 0 2022-07-23 15:02:38 (3 lata temu) |
Konto usunięte |
Gwontownik, wskaż mi proszę fragment, w którym napisałam cokolwiek o konsekwencjach.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
Gwontownik | Post #9 Ocena: 0 2022-07-23 15:09:29 (3 lata temu) |
Cytat: 2022-07-23 13:49:30, SweetLiar napisał(a): ... a w drugim po wpisie Daavida, było dodane, że tylko tak słyszał i że "podobno" służby dają mandaty. Nie kręć, nie kombinuj, nie kłam. W drugim wpisie było (cytat z pamieci) "słyszałem, że podobno służby dają mandaty" a to nie jest równoznaczne z prawdopodobienstwem dostępności węgla. To tyle co do twojej ekwilibrystyki językowej. Bo tak jak Emeryt56 napisał to wmawianie chłopu dziecka w brzuch. Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|
Gwontownik | Post #10 Ocena: 0 2022-07-23 15:11:05 (3 lata temu) |
Cytat: 2022-07-23 15:02:38, EFKAKONEFKA33 napisał(a): Gwontownik, wskaż mi proszę fragment, w którym napisałam cokolwiek o konsekwencjach. Nie napisałaś, SweetLiar napisała kilka postów powyżej o decyzjach, które zapadną. Daje do zrozumienia jasno, że to moja wina bo złamałem regulamin. [ Ostatnio edytowany przez: Gwontownik 23-07-2022 15:14 ] Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|