Kazdy kto nawoluje do ograniczenia komus wypowiedzi to dla mnie komuch, to tak dla wyjasnienia jakby ktos nie zrozumial.
Ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma.😀
Str 114 z 193 |
|
---|---|
iwona38 | Post #1 Ocena: 0 2022-05-06 12:18:06 (3 lata temu) |
Z nami od: 20-04-2007 Skąd: Anglia |
Ja bym wolala zeby komuchow tepic dziesiatkami a nie tylko trojkami.
Kazdy kto nawoluje do ograniczenia komus wypowiedzi to dla mnie komuch, to tak dla wyjasnienia jakby ktos nie zrozumial. Ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma.😀 Nie kupuje w Amazonie.
|
DADAM1986 | Post #2 Ocena: 0 2022-05-06 12:25:40 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 26-09-2017 Skąd: Waterlooville |
Finezja? A co ja jestem Kochanowski, zeby tu cos odstawiac? Wierszem mam do Ciebie pisac? Udawanie kogos innego? Odstaw leki kolego, bo zaburzenia widze. Jestem umyslem scislym, politechnike skonczylem na dziennych wiec logiczne myslenie nie jest mi obce.
Czy bys sie pozbieral to nie wiem, ale narcyzek z Ciebie niezly ![]() Krustyna82 chcesz do mnie pisac to skoncz jakas szkole najpierw. Bola mnie plecy Jak sie do Ciebie schylam ![]() ![]() |
cris82 | Post #3 Ocena: 0 2022-05-06 12:29:43 (3 lata temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
kiedy zartowales? jak zwyzywales emeryta i tlumaczyles sie frustracja po pandemii?
albo jakies inne glupoty pisales o oblewaniu kogos cieplym moczem? w jakiej melinie musiales sie wychowac zeby uzywac tak rynsztokowego jezyka i uznac to jeszcze za zabawne? smieszne ze jeszcze jak thorinowi nie mozna odmowic jakies autentycznosci jaka by ona nie byla to co do ciebie raczej nikt nie ma zludzen maly brzdac obrazajacy jak z automatu kazdego kto mu sie nawinie szczcacy sie swoim forumowym chamstwem na pokaz hehe [ Ostatnio edytowany przez: cris82 06-05-2022 12:40 ] |
DADAM1986 | Post #4 Ocena: 0 2022-05-06 12:36:29 (3 lata temu) |
I jeszcze jedno Panie SQL
![]() Widze, ze nie masz empatii do biednej Polski B jak i W ogole do niewyedukowanych, niezamoznych Januszy. A to mnie bardzo drazni. Uwazasz, ze jestes taki bogaty ze mozesz gardzic innymi? Mam dziwne wrazenie, ze majatkiem zezarl bym Ciebie i Twoja rodzine na sniadanko. Dlaczego o tym pisze? Skoro taka miarka traktujesz ludzi to do mnie tak samo prosze biedaku. Na kolana! |
Gwontownik | Post #5 Ocena: 0 2022-05-06 12:45:20 (3 lata temu) |
Z nami od: 29-09-2020 Skąd: North East |
SQLserwer. Każde stereotypy, jakie by nie przedstawiać są szkodliwe. Chcesz to wyciągniemy zaraz takowe dot branży IT i pośmiejemy się ciebie publicznie, wzmacniając je i utwierdzając w przekonaniu innych ze to kompletny obraz dotyczący każdego.
Nie jestem wzorem cnót wszelakich lecz są pewne rzeczy niegodne człowieka kulturalnego, a za takiego ciebie uważałem. Życie zweryfikowało moje stanowisko w tej sprawie. Jak to człowiek może się pomylić. Aż dziwię się sam sobie. Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|
|
|
sqlserver | Post #6 Ocena: 0 2022-05-06 12:49:51 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Cytat: 2022-05-06 12:36:29, DADAM1986 napisał(a): I jeszcze jedno Panie SQL ![]() Widze, ze nie masz empatii do biednej Polski B jak i W ogole do niewyedukowanych, niezamoznych Januszy. A to mnie bardzo drazni. Uwazasz, ze jestes taki bogaty ze mozesz gardzic innymi? Mam dziwne wrazenie, ze majatkiem zezarl bym Ciebie i Twoja rodzine na sniadanko. Dlaczego o tym pisze? Skoro taka miarka traktujesz ludzi to do mnie tak samo prosze biedaku. Na kolana! przekonałeś mnie, proszę nie zjadaj mnie bo jak będziesz tyle jadł to będziesz jak stereotypowy Janusz moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
cris82 | Post #7 Ocena: 0 2022-05-06 12:52:26 (3 lata temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
ooo kurde forumowa ekipa wielbicieli putina bedzie go teraz grilowac za "stereotypowego janusza"
; ) |
DADAM1986 | Post #8 Ocena: 0 2022-05-06 13:20:21 (3 lata temu) |
Te informatyk Ty to dopiero finezyjnie odpowiadasz.
Kur… prawdziwy poeta! |
andypolo | Post #9 Ocena: 0 2022-05-06 14:30:09 (3 lata temu) |
Z nami od: 27-03-2010 Skąd: C-L-S |
Cytat: 2022-05-06 07:26:10, sqlserver napisał(a): Parę tygodni temu popełniłem wpis w którym napisałem, ze właściciel nie powinien przedłużać hostowania forum bo szkodzi jego wizerunkowi i wypacza obraz polskiego emigranta w UK. Wpis po cichu znikną, rozumiem, ze właściciel ma prawo wybierać czyje wpisy mogą się pojawiać i mogą preferować podobnie jak to było w PRL wiejskie pochodzenie, nawet jeżeli jest to forum Polonii brytyjskiej a nie czeskiej. Tylko robi się to trochę inaczej, powinienem dostać info z formułka, ze polityka właściciela jest inna (bardziej wschodnia?) i mój wpis nie pasuje i został usunięty. A to wszystko na forum gdzie pozwala się gloryfikować osiągnięcia kultury radzieckiej w imię wolności słowa i poglądów Zaraz pod tym tekstem wypowiedzieli się Gwontownik i Iwona38, którzy w ogóle nie zrozumieli tekstu. ![]() Zasugerowali się autorem i jego przeszłymi wpisami, a nie sensem wypowiedzi. I temat jak zwykle zszedł na boczne tory. Ciekawe jakie komentarze byłyby do tego tekstu, gdyby autorem byłaby osoba nieznana, nowa na forum. |
iwona38 | Post #10 Ocena: 0 2022-05-06 15:53:11 (3 lata temu) |
Z nami od: 20-04-2007 Skąd: Anglia |
Jakbys przeczytal uwaznie to juz wyjasnilismy do ktorego konkretnego fragmentu sie odnieslismy. Zapewniam, ze tekst zrozumielismy.
Nie kupuje w Amazonie.
|