MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

To był kiedyś wątek : Pytania do moderatorów

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 111 z 193 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 110 | 111 | 112 ... 191 | 192 | 193 ] - Skocz do strony

Str 111 z 193

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

SweetLiar

Post #1 Ocena: +1

2022-03-16 11:44:55 (3 lata temu)

SweetLiar

Kobieta

Z nami od: 05-02-2015

Cytat:

2022-03-16 11:23:14, Thorin napisał(a):
Cytat:

2022-03-16 09:30:14, Thorin napisał(a):

Nagle masz jakis problem - 8 miesięcy wstawiam i nic nigdy nie komentował, albo cie góra "ciśnie" i tak ci bardzo spinasz na "moderowaniu" bo w końcu masz 1 raz w swoim życiu odpowiedzialne "zadanie", albo masz jakiś prywanty problem (to bardziej) , tylu moderatorów tylko ty usuwasz to co wstawie, gdzie w regulaminie jest pkt? ,że nie można wstawiać treści obrazkowych po to jest chyba obrazek ,żeby to robić... Ja wiem ,że kochasz Ukrainców ale bez przesady...

Chłop wyzywa mnie od d3bili w innym poście a ty nic :) ale wulgaryzmy dotyczące "ogólnej" sytuacji już cie bolą....

Nie ma nagle problemu, regulamin się nie zmienił: punkt 2d.

Jeśli chcesz wrzucić mema z wulgaryzmem wystarczy, że wulgaryzm zamażesz w całości lub częściowo przed wrzuceniem na forum. Możliwe, że takie memy wrzucałeś wcześniej dlatego nie było problemu. Teraz jednak wrzuciłeś memy zawierajace całe słowa jak j***c, k***a itp, a tego regulamin forum zabrania.

Twój post został zgłoszony do moderacji więc reakcja musiała być. I nie będą też tolerowane na forum wyzwiska, ale jeśli nie zgłosisz postu może on zostać zwyczajnie przeoczony.

Personalne uwagi pod moim adresem przemilczę, chociaż w regulaminie też jest na to punkt, a biorąc pod uwagę ilość banów, na które sobie dotąd zapracowałeś, polecam przeczytać regulamin w całości raz jeszcze.
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

SweetLiar

Post #2 Ocena: +1

2022-03-21 20:24:17 (3 lata temu)

SweetLiar

Kobieta

Cytat:

2022-03-21 18:16:04, Dzikizewsi napisał(a):
Droga Pani moderator . Prosze mnie nie rozsmieszac z tym czerwonym przyciskiem . Uzylem go raz . Odpowiedzi od Pani nie bede cytowal bo to sie nadaje do jakiegos programu satyrycznego . Mojej odpowiedzi takze , bo zarobie bana , moglem sobie pozwolic bo byla to wiadomosc prywatna .
Pozdrawiam
Dzikizewsi

Mam prawo zwracać uwagę użytkownikom tylko jeśli złamią regulamin.
Jeśli ktoś zwrócił się do Ciebie per Staś zamiast per Jaś to możesz go poprosić na prive lub publicznie (według uznania), żeby na przyszłość zwracał się do Ciebie zgodnie z Twoim nickiem.
Natomiast gdyby Cię ktoś na forum znieważył lub obraził to reakcja byłaby zdecydowana i z pewnością nie sugerowałabym załatwiania takich spraw między sobą.

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #3 Ocena: 0

2022-04-11 13:57:16 (3 lata temu)

SweetLiar

Kobieta

Cytat:

2022-04-11 00:08:14, niebieskieucho napisał(a):
Uwaga do moderatora (kimkolwiek jesteś) - nie bądź zbyt pruderyjny i przewrażliwiony. W oficjalnych mediach są to terminy (i to nie zeufemizowane) na porządku dziennym. Wszyscy jesteśmy dorośli i nikt z tego powodu nie dozna zawału serca, czy omdlenia.

Jako moderator zawsze się podpisuję.
Regulamin zabrania obrażania innych użytkowników i zamieszczania na forum wulgaryzmów. Dorośli ludzie nie powinni mieć z tym problemu, podobnie jak ze zwróceniem uwagi.

Opinia moderatora: Post przeniesiony. SweetLiar.

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #4 Ocena: 0

2022-04-13 19:21:43 (3 lata temu)

SweetLiar

Kobieta

Cytat:

2022-04-13 16:15:33, Thorin napisał(a):
I znów przyszła obrończyni SweetLiar , on nie obraża on nie rzuca epitetami :P :) Kiedy był ostatni zbanowany za swoje epitety mam wymieniać? "Ruski troll" , "Foliarz" , "Idiota" ??? Zaraz pewnie napiszesz albo wklej , przeciez to twoja robota nie moja SweeLiar... moje zawsze widzisz, nie bez powodu zresztą :) haha

A zgłaszałeś takie posty do moderacji czy uważasz, że moderatorzy mają czytać całe forum od deski do deski 24/7?

Cytat:
Szkoda tu cokolwiek pisać , każdy normalny człowiek ma do mnie kontakt na priv jak coś , przekomarzanie sie z tymi ...... nie ma sensu ;) Tylko siłowe rozwiązania takim pomagają, gadać , gadać, gadać , pisać argumentować to juz było........

Jak masz ludziom pisać, że są opętanymi prostakami to może rzeczywiście nic nie pisz, wiele nie stracimy.

Cytat:

2022-04-13 16:58:15, violettaphotography napisał(a):
Cytat:

I znów przyszła obrończyni SweetLiar , on nie obraża on nie rzuca epitetami :P :) Kiedy był ostatni zbanowany za swoje epitety mam wymieniać? "Ruski troll" , "Foliarz" , "Idiota" ??? Zaraz pewnie napiszesz albo wklej , przeciez to twoja robota nie moja SweeLiar... moje zawsze widzisz, nie bez powodu zresztą :) haha

Sweet ma taka wybiorcza bardzo uwage, dla niej sa rowni i rowniejsi ;) Nie raz juz na to zwracalam uwage.

Uwagę to ty powinnaś zwracać na niełamanie regulaminu, o czym ostatnio przypominała ci Kasia.

Cytat:

2022-04-13 19:35:47, Gwontownik napisał(a):
"Opinia moderatora: Wątek wyczyszczony z off topów. Radzę się zastanowić dwa razy bo z okazji Wielkanocy nie przewiduje się znoszenia banów, a użytkownicy z dwoma kontami mogą liczyć na podwójny odpoczynek. SweetLiar."
To takie cwaniaczki! sami z sobą dyskutują?

Nie, zakładają awaryjne konto na wypadek odpoczynku. Jednak w przypadku bana kolejne konta delikwenta też są blokowane.

Opinia moderatora: Posty przeniesione. SweetLiar.

Do góry stronyOffline

violettaphotogr

Post #5 Ocena: 0

2022-04-14 02:12:21 (3 lata temu)

violettaphotography

Kobieta

Z nami od: 21-01-2014

Cytat:

2022-04-13 19:21:43, SweetLiar napisał(a):
Cytat:

Cytat:

Sweet ma taka wybiorcza bardzo uwage, dla niej sa rowni i rowniejsi ;) Nie raz juz na to zwracalam uwage.

Uwagę to ty powinnaś zwracać na niełamanie regulaminu, o czym ostatnio przypominała ci Kasia.

Od dzis mozesz sie do mnie zwracac per Pani Violetto *THUMBS UP*

#Violujemy

Do góry stronyOffline

daavid

Post #6 Ocena: 0

2022-04-14 04:06:56 (3 lata temu)

daavid

Mężczyzna

Z nami od: 12-03-2007

Być może niektóre z powyższych wypowiedzi dotyczą mojej osoby. Być może zdarzyło mi się kiedyś przegiąć i przywalić komuś epitetem, ale zazwyczaj tego nie robię. Pragnę zauważyć, że jest diametralna różnica pomiędzy nazwaniem kogoś np. "debilem" a napisaniem, że ktoś "głosi debilne poglądy".

Do góry stronyOffline

Thorin

Post #7 Ocena: 0

2022-04-14 07:44:09 (3 lata temu)

Thorin

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 23-06-2021

Cytat:

2022-04-14 04:06:56, daavid napisał(a):
Być może niektóre z powyższych wypowiedzi dotyczą mojej osoby. Być może zdarzyło mi się kiedyś przegiąć i przywalić komuś epitetem, ale zazwyczaj tego nie robię. Pragnę zauważyć, że jest diametralna różnica pomiędzy nazwaniem kogoś np. "debilem" a napisaniem, że ktoś "głosi debilne poglądy".

Ty serio gosciu zyjesz tym forum ostatni post dales o polnocy i o 4 rano hahaha ladny sen *ROFL*:-] Wyluzuj z tymi main streamowymi mediami kazdy sobie jak bedzie chcial sam poslucha pitolenis...

Do góry stronyOffline

daavid

Post #8 Ocena: 0

2022-04-14 12:09:04 (3 lata temu)

daavid

Mężczyzna

Z nami od: 12-03-2007

Czasami czyjeś życie inaczej wygląda niż ci się wydaje. O północy mam przerwę. A o 4 jestem już z po pracy i "do poduszki" przeglądam internet.

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #9 Ocena: 0

2022-04-14 12:46:34 (3 lata temu)

SweetLiar

Kobieta

Cytat:

2022-04-14 02:12:21, violettaphotography napisał(a):
Cytat:

2022-04-13 19:21:43, SweetLiar napisał(a):
Cytat:

Cytat:

Od dzis mozesz sie do mnie zwracac per Pani Violetto *THUMBS UP*

Nie pasuje ci.
Ale mogę polecić dobrego ortopedę.

Do góry stronyOffline

Kasia_red

Post #10 Ocena: 0

2022-04-20 20:45:53 (3 lata temu)

Kasia_red

Kobieta

Z nami od: 10-07-2009

Cytat:

2022-04-20 18:21:39, violettaphotography napisał(a):
'Uwaga moderatora: Proszę bardzo, cytat w którym obrażasz innych: "Dalej podtrzymuje to ,że karierowicze, osoby z podwyższonym ego i pseudo POLACZKI które na siłe próbują być anglikami aplikują." Richmond'

Gdzie tu obraza?

Nie wchodź w dyskusję z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Strona 111 z 193 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 110 | 111 | 112 ... 191 | 192 | 193 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,