MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

To był kiedyś wątek : Pytania do moderatorów

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 105 z 193 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 104 | 105 | 106 ... 191 | 192 | 193 ] - Skocz do strony

Str 105 z 193

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

EFKAKONEFKA33

Post #1 Ocena: 0

2021-02-19 13:52:10 (4 lata temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2021-02-19 13:18:22, Jurny_Jurek napisał(a):
Cytat:

2021-02-19 11:33:10, Chillileaf napisał(a):

Jesli ta " kolezanka " to do mnie, to mozesz mi mowic po imieniu.

Nie dziwi mnie Twoja hipokryzja i wyrywkowe odpowiadanie na dane pytania jak pasuje - ale martwi komentarz Koneffki, która staje w obronie gdy komuś wypomni sie co kiedyś powiedział - a tutaj nie potrafi powstrzymać sie, by skomentować jaki zarzut miałem do okazje. A według standardów wystarczyło napisać: "Nie używamy kolego/koleżanko tylko nick, Chillileaf tak nie robi i ma uzasadnione pretensje". No to sprawdzamy skoro "koleżanka" tak ją oburzyła:

Cytat:

2021-02-17 23:00:47, Chillileaf napisał(a):

I kolega Gwontownik, tez nie pisze o covid, wiec jesli to o to chodzi to mu tez powinnas zwrocic uwage?

Cytat:

2021-02-17 11:11:25, Chillileaf napisał(a):

Polecam zobaczyc choc kilka minut video z linka ktory kolega wstawil, serio.
Chyba ze kolega wstawil to ironicznie, serio uwaza ze to kabaret?

Cytat:

2021-02-15 14:19:28, Chillileaf napisał(a):

Dzieki, przypomnialam kolezance wyzej jaki byl moj 1 post, bo wydaje sie ze zapomniala I postanowila mi I innym wmowic ze zaczelam od obrazania ludzi I stad te lekko wrogo zabarwione odpowiedzi.

A tu prócz kolegi czy nicka pojawia sie Freud:

Cytat:

2021-02-18 10:56:43, Chillileaf napisał(a):

Jaka doglebna psychoanaliza Dr Freud *ROFL*
Kontynuuj, jaka jeszcze jestem, skoro nnie tak dobrze znasz ?

Wiej tutaj kolega/koleżanka pozostawała bez reakcji a gdy mnie sie przy piątuniu ze szczerej sympatii wymsknęło - to robimy komentarz o Okazje choć raz dostałem po łapach by go nie wspominać bo go nie ma już.

Wybaczcie offtop ale trochę to jest śmieszne.

Cytat:

2021-02-19 13:25:09, cris82 napisał(a):
spokojnie twoja reakcja w tej sytuacji jest zrozumiala i trudno sie dziwic ze tak reagujesz
podwojne standardy : )

Cytat:

2021-02-19 13:27:31, Chillileaf napisał(a):
Ja po prostu serio nie wiedzialam czy ty do mnie piszesz. Tam nie bylo ani zlosliwosco. Jakby chociaz byl cytat jakiegos komentarze. Serio, to nie bylo zloslowe, przeczytaj ten komentarz jeszcze raz, tam nic nie bylo zlosliwego. Przeprazam jesli tak pomyslales. Chcialam byc mila dla Ciebie.

[ Ostatnio edytowany przez: <i>Chillileaf</i> 19-02-2021 13:30 ]

Cytat:

2021-02-19 13:47:54, kksiezniczka napisał(a):
Cytat:

2021-02-19 13:25:09, cris82 napisał(a):
spokojnie twoja reakcja w tej sytuacji jest zrozumiala i trudno sie dziwic ze tak reagujesz
podwojne standardy : )

„ Był czas przywyknąć przecie” :-8

Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

EFKAKONEFKA33

Post #2 Ocena: 0

2021-02-19 14:02:01 (4 lata temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:
Nie dziwi mnie Twoja hipokryzja i wyrywkowe odpowiadanie na dane pytania jak pasuje - ale martwi komentarz Koneffki, która staje w obronie gdy komuś wypomni sie co kiedyś powiedział - a tutaj nie potrafi powstrzymać sie, by skomentować jaki zarzut miałem do okazje. A według standardów wystarczyło napisać: "Nie używamy kolego/koleżanko tylko nick, Chillileaf tak nie robi i ma uzasadnione pretensje". No to sprawdzamy skoro "koleżanka" tak ją oburzyła:

Stwierdzenie koleżanka mnie nie oburzyło, dlatego masz wywalony zwrot i na zielono adnotacje. Na tyle lat bycia na forum, powinienes już wiedzieć, że nie jestem specjalnie czepialska i nie robię z igły widły.

Tamtych wstawek o kolegach nie zauważyłam, przepraszam.Ostatnio sporo sie działo i nie byłam w stanie dokładnie sledzić wszystkich wpisów. Po to jest przycisk zgłoszen do moderatora, z którego mało kto korzysta, ale potem sa pretensje, że się czegoś nie wyłapało.

Za chwilę edytuję te wpisy, bo rzeczywiście nie wygląda to dobrze, że zwracam uwage Tobie, a u kogoś innego pojawiły sie podobne sformułowania.

Mozna mi zarzucić niedopatrzenie, jesli chcecie dorobic do tego hipokryzję i podwójne standardy, to oczywiście posypuje głowę popoiołem. Moja wina. Nie było to moją intencją.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Chillileaf

Post #3 Ocena: 0

2021-02-19 14:07:33 (4 lata temu)

Chillileaf

Konto usunięte

A ja dodam od siebie ze ja sie nie oburzylam na zwrot, tylko szczerze nie wiedzialam czy to bylo do mnie, jak ja pisalam podobnie to albo w komentarzu z cytatem albo w parze z imieniem jak no "kolega Gwontownik". Nie chcialam po prostu sie wtracac jakby to bylo skierowane do kogos innego. Mozemy sie zgodzic ze to bylo nieporozumienie?

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #4 Ocena: 0

2021-02-19 14:13:20 (4 lata temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Za jakiś czas dokłądniej przejrzę ostatnie wpisy w wątku Moje Niepokoje i co bedzie wymagało edycji zostanie usunięte.

Do góry stronyOffline

ListyzArni

Post #5 Ocena: 0

2021-03-26 09:28:34 (4 lata temu)

ListyzArni

Konto usunięte

NetykietyObrazekPONJIEWAZ DRUGI MODERATOR WYWALIL MOJ ZART z
Co Cie dzis.... rozbawilo?
( i pouczyl mnie zebym tu napisale jesli mnie bedzie dreczyc krytyka,mojego podupadłego Majestatu :)

MAM PYTANIE I OPINIE:

Mi tez nie wszystki zarty sie podobaja, nie znosze politycznych , ale w zyciu bym nikomu posta nie usunąl poniewaz mnie nie bawi zart tej osoby.

Owszem zarty obsceniczne a nawet oblesne z jakiegos punktu widzenia moga nie przejsc , rozumiem to , ale zebysie Bareje usuwali to uwazam,ze cenzura poczucia humoru jest malo smieszna :)
tym bardziej,ze w tym filmiku pokazalem SIEBIE :)
Opinie Modow:
Edit

i druga opinia :
Edit

Pewnie moj komentarz,ze POMIESZALEM UCZUCIA modom, tez nie teges byl ...:)
Wychodzi na to ,ze zarty moga byc jak sa koncertem zyczen Adminki i M O deratorow ;) ? Bo zrozumialem,ze na zebraniu zarządu :) Adminka i Modzi taką opinia padjeli ? :) Chyba ,ze wywalcie posty , indywidualnei, wg nastroju jaki ma w danej chwili moderator ? To zaiste bedzie mi trudno trafic w wasze nastroje :)

Co prawda napisalem w tym komentarzu tam ,ze POMIESZALEM UCZUCIA Wam, ale to gra slwo...tylko ze gdy z zartow trzeba sie tlumaczyc to mi ze smiechu ,slow brak :)

Co mam zrobis skoro moje poczucie humoru jest inne od Waszego poczucia humoru ? Przestac sie publicznie smiac ? Zeby mam ladne, jak Kuń :)

Zart,ktorym sie dzielimy to radosna tworczosc, pewien spontan zabawa, dystans, ale rowniez mowi on wiele o osobie, ktora go mowi, pokazuje itp Gdy robie z siebie gluptaka to mam tego swiadomosc :)

Szanuje decyzje oczywscie :)
Ale o Baraje , zeby sie w grobie nie przewracal ze go na forum usuwaja , bede walczyl :)
i tu go dla ogolnej zdrowotnosci jeszcze raz pokazuje ( i dodam,ze postac o nikczemnym wzroscie tego Pana w okularkach,ktora pokazalem w wyalonym poscie , byla subtelna proba pokazanie jak ja siebie widze )
Kazdy kto sie ze mnie smieje inteligentnie, kąsliwie,lub w inny niepowodujący urazy sposob , niech sie smiej na zdrowie :)

Pozdrawiam serdecznie.

Uwaga moderatora: Zgodnie z zasadami netykiety nie umieszczamy na forum treści prywatnych wiadomości. SweetLiar

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #6 Ocena: +1

2021-03-26 09:45:12 (4 lata temu)

SweetLiar

Kobieta

Z nami od: 05-02-2015

@Listy z Arnii przede wszystkim dziękuje, że trafiłeś do odpowiedniego tematu że swoimi pytaniami/ uwagami i nie zaśmiecasz innych. Przypominam Ci, że forum stanowią użytkownicy, nie moderatorzy i zamieszczając rubaszne żarty narażasz się na krytykę użytkowników właśnie. Moderacja jedynie reaguje.
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.

Do góry stronyOffline

ListyzArni

Post #7 Ocena: 0

2021-03-26 17:06:30 (4 lata temu)

ListyzArni

Konto usunięte

Cytat:

2021-03-26 09:45:12, SweetLiar napisał(a):
@Listy z Arnii przede wszystkim dziękuje, że trafiłeś do odpowiedniego tematu że swoimi pytaniami/ uwagami i nie zaśmiecasz innych. Przypominam Ci, że forum stanowią użytkownicy, nie moderatorzy i zamieszczając rubaszne żarty narażasz się na krytykę użytkowników właśnie. Moderacja jedynie reaguje.

SweetLiar, dokładnie zrobiłem jak poradziłaś. Napisałem tu.
Czy za tem mogę z własnej nieprzymuszonej woli,poddać się pod krytyke użytkownikom!?
Nie mogę,choć...Przypominam 😃, że forum stanowią użytkownicy, którym Modzi odbierają możliwość swobodnego ocenienia moich rubasznych wpisow...

A teraz powaznie: obserwuję na moich błędach, co przejdzie a co nie przejdzie na forum.Nauczyliscie mnie, że elaboraty tasiemcowe są złym pomysłem. Nie pisze już takowych.
Nauczyliście mnie, że pisanie o osobie w sposób otwarty jest widziane bardzo niechetnie jako cytuje(moda) PROMOWANIE własnej osoby.
Szkoda,bo prawdziwego mnie nikt przez to nie pozna...
Nauczyliscue mnie, że podteksty sexualne w moich żartach są tu,, jak zły dotyk,, słowny 🤔.
Jestem sexualny, wyrażam siebie zabraniać mi tego to jak mówić słoniowi, żeby nie unosił trąby...
Nauczyliście mnie, że prywatne wiadomości od Modów są jak rozmowa wychowawcza na dywaniku za zamkniętymi drzwiami.
Przemyslalem, wolałbym oceny dostawać publiczne. Jednak privy zachowam dla siebie.
Generalnie,przepraszam. 😃

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #8 Ocena: 0

2021-03-26 17:42:44 (4 lata temu)

SweetLiar

Kobieta

Z nami od: 05-02-2015

Cytat:

2021-03-26 17:06:30, ListyzArni napisał(a):
Nauczyliście mnie, że prywatne wiadomości od Modów są jak rozmowa wychowawcza na dywaniku za zamkniętymi drzwiami.

Wsztstkie prywatne wiadomości wymieniane pomiędzy użytkownikami, bez względu na funkcje jakie pełnią na forum, pozostają wiadomościami prywatnymi.

Cytat:
Przemyslalem, wolałbym oceny dostawać publiczne. Jednak privy zachowam dla siebie.

Publicznie dostałeś ocenę jednego ze swoich postów od Sqlserver na zielono oraz ode mnie na czerwono, właśnie za publikowanie treści prywatnych wiadomości.

Kilkakrotnie miałeś już tłumaczony regulamin i teraz zasady netykiety, było by miło gdybyś trochę swojego czasu poświecił na zapoznanie się z tym, pozwoliłoby to uniknąć nieporozumień.

Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #9 Ocena: 0

2021-03-26 22:50:43 (4 lata temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

To nie moderacja odpowiada za avatary. Problem zgłosozny juz dawno temu, przypominane jest sukcesywnie co kilka dni ale nadal czekam na reakcje.

Do góry stronyOffline

Moderator

Post #10 Ocena: 0

2021-03-27 18:44:43 (4 lata temu)

Moderator

Mężczyzna

Administrator

Z nami od: 19-04-2012

Opinia moderatora: Temat posprzątany z off topów. SweetLiar

Do góry stronyOffline

Strona 105 z 193 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 104 | 105 | 106 ... 191 | 192 | 193 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,