MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

To był kiedyś wątek : Pytania do moderatorów

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 103 z 193 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 102 | 103 | 104 ... 191 | 192 | 193 ] - Skocz do strony

Str 103 z 193

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Kanonier30

Post #1 Ocena: 0

2021-02-04 20:47:06 (4 lata temu)

Kanonier30

Konto usunięte

Ja chyba zmieniłem. Ciężkie wymagania do pliku...

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

galadriel

Post #2 Ocena: 0

2021-02-04 22:18:19 (4 lata temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

nic nie zmieniles, masz taki sam.
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #3 Ocena: 0

2021-02-05 18:26:45 (4 lata temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Zgłosiłam sprawę avatara. Informatyk sprawdzal i przyznał, że rzeczywiście jest problem i będzie pracował nad rozwiązaniem tej kwestii.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #4 Ocena: 0

2021-02-06 20:52:16 (4 lata temu)

galadriel

Kobieta

Au, a teraz widze, ze Kanonierowi sie jednak udalo zmienic avatara. A mnie wciaz nie: /
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

ZlotaPerla1

Post #5 Ocena: 0

2021-02-06 21:20:59 (4 lata temu)

ZlotaPerla1

Konto usunięte

Wylogowywanie na kompie.

Problemy jak bumerangi na MW wracają ;-)
Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA

Do góry stronyOffline

Moderator

Post #6 Ocena: 0

2021-02-15 12:34:06 (4 lata temu)

Moderator

Mężczyzna

Administrator

Z nami od: 19-04-2012

Przeniesiona czesc wypowiedzi z watku konkursowego 'Tlusty czwartek':

Cytat:

2021-02-15 12:12:35, ListyzNarnii napisał(a):
Cytat:

Nie można głosować na siebie. Tylko głosy przesłane na priv będą akceptowane.( Jesli nie dziła priv do mnie proszę wysłać swoje głosy na priv do moderatorki Karjo1)

A ja widze ze tu mam moderatorow nad psotami :Kasia_red, Moderator, EFKAKONEFKA33, to do niech nie pisac?
Jestem na czyms jak glupi Jasi , wiec wybaczcie irytajce moja, od dwoch dni sprawdzaja u mnie ktore podzespoly nadaja sie na przeszczepy.Ja wiemze z moja glowa zawsze bylo cos nie halo, ale terazz mam urwanie glowy przez lekarzy .
Myślę, że do końca głosowania naprawicie priv wszystkim, to raczej techniczna drobnostka.Bo do mnie dochodzą wiadomości.Chyba ,ze dochodza nie od adminow ? albo odwrotnie , dochodza od adminow a nie od userów ?Nie znam ludzi. Nie bede testowo pisal po ludziach,czy dziala czy nie.I nawet nie probowalem gdzies wysylac skoro nie dziala.Ale glos oddac chce potem. Pomysle ze wyslalel a nie dojdzie.Chodzi o to,ze nie mam głowy cytowac odpowiedz jednego admnia do mnie na priv i udzielać jej innemu adminowi na priv . Albo probowac wyslac wiadomosc do kilku adminow na zasadzie , bo moze jak ktoras dojdze to zadziala ...Jak admionowe privy nie dzialaja czy prywatne , to naprawia to pewnei kwestia czasu ? Moze wszystko dziala i nie potrzebnie pytam tu wiec nie badzcie zli na mnie? Poza tym priv jest po to by nie zaśmiecać wątków takimi reakcjami jak moje teraz . Przepraszam za irytację lekką,ale probuje na tym forum miło i kulturalnie funkcjonować.Jesli jakis admin zajmuje sie tematem to odzywam sie do tego admina, proste.Nie mam glowy do technicznych problemów forum.Biore udzial w konkursie dlatego sie odzywam. Na waszym forum przez mgle,ale odreagowuje, czytajac czy komentując posty ,wiec mam nadzieje ze jakiegos bana za cos nie dostane.Tylko wczesniej wytlumaczycie glupiemu Jasiowi :)

Opinia moderatora: Post przeniesiony w wątku konkursowego, zeby nie zasmiecać. Karjo

Do góry stronyOffline

karjo1

Post #7 Ocena: 0

2021-02-15 13:26:39 (4 lata temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

W komentarzu do powyzszej wypowiedzi:
W ramach wysylania glosow w konkursie i dla ulatwienia komunikacji wyslalam wiadomosc prywatna (priv):
'Dla ulatwienia wysylam wiadomosc, na ktora wystarczy odpowiedziec, podajac swoje typowanie konkursowe.'
Po kliknieciu w dolne okienko odpowiedzi mozna wstawic swoja notatke i potwierdzic 'wyslij'.

Do góry stronyOffline

ListyzNarnii

Post #8 Ocena: 0

2021-02-15 15:42:53 (4 lata temu)

ListyzNarnii

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 15-11-2019

Przepraszam,(to nic osobistego) proszę o zmianę osoby wysyłającej mi privy na temat działania forum na kobietę.Czy jest taka możliwość?
Po prostu z kobietami sie nie wykłócam,a faceci mnie wku... :)
Dziekuje.
Don Pedro z Krainy Deszczowców

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #9 Ocena: 0

2021-02-15 21:03:20 (4 lata temu)

galadriel

Kobieta

Karjo to kobieta.

Do góry stronyOffline

ListyzNarnii

Post #10 Ocena: 0

2021-02-15 21:22:18 (4 lata temu)

ListyzNarnii

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 15-11-2019

Moderowane przez:Kasia_red, Richmond, Adacymru, Moderator, EFKAKONEFKA33
Ktos mam nadzieje ze mi pomoze z modertorow tego watku :
Bo tu znalazlem watek o avatarach . Skompresowalem zdjecie ma nie wiecej jak 60kb .Dodalem je do galerii.Potem wybrałem z malenkich ikon pod moim zdjeciem , ,,ustaw jako avatar,, Poszedlem ta drogą bo inne sposoby nie działały , typu , wybor z panelu po prawej zmion avatar.
Działa ?
Don Pedro z Krainy Deszczowców

Do góry stronyOffline

Strona 103 z 193 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 102 | 103 | 104 ... 191 | 192 | 193 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,