MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

To był kiedyś wątek : Pytania do moderatorów

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 101 z 193 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 100 | 101 | 102 ... 191 | 192 | 193 ] - Skocz do strony

Str 101 z 193

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Kanonier30

Post #1 Ocena: 0

2020-09-01 19:14:07 (5 lat temu)

Kanonier30

Konto usunięte

Nie rozumiem pewnej maniery w moderowaniu wpisów. Odzywam się, gdyż przypadkowo padło na mnie. Nie, abym przywiązywał szczególną wagę do życia w sieci (nie dotyczy MW). Wręcz przeciwnie.

Dlatego, że ludzie, którzy w maniakalny sposób próbują zaistnieć w - bądź co bądź - niewielkiej społeczności tutejszego Forum, wielokrotnie i nagminnie łamią zasady komunikacji interpersonalnej, wprowadzają zamierzony chaos i destrukcję poszczególnych wątków, a więc te 'osobliwości' mają teraz prawo do pokrycia swojej działalności całunem milczenia. Dlaczego?

W odróżnieniu od powszechnych mediów społecznościowych operujemy avatarami, nickami. Nie ma mowy o urażeniu personalnie kogokolwiek. Kolega pod moim uprzednio poczynionym wpisem użył zwrotu 'wyzywanie' co sugeruje edycję (dla mnie niezrozumiałą) z treści niecenzuralnej.

Prosiłbym, aby dbałość o dobre samopoczucie wszelkich 'usuniętych' kont (powiedzmy, że to modne obecnie osobowości niebinarne) nie była nadrzędna wobec pozostałych.

PS. Post umieszczam, gdyż ewentualne korespondowanie na priv jest bezcelowe. Polemiki wszczynać nie chcę. Pytania były retoryczne.
Administrator/moderator usuwa, edytuje. Akceptuję. Nie ma to znaczenia w takiej koniunkcji - Admin a użytkownik.
Natomiast proszę o prawo umieszczania wpisów i 'rzucania kamieniem'. W sposób przyjęty za naturalną ekspresję odczuć.

K.

*CRAZY*

[ Ostatnio edytowany przez: Kanonier30 01-09-2020 19:20 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

stanislawski

Post #2 Ocena: 0

2020-09-01 19:52:55 (5 lat temu)

stanislawski

Mężczyzna

Z nami od: 10-04-2008

Tu chyba przesadziłeś "wprowadzają zamierzony chaos i destrukcję".
Co bym nie myślał o róznych użytkownikach, to wątpię, aby ktoś tu zamieszczał cokolwiek z takim ukrytym "zamierzonym" zamiarem. Wątpię, czy mnie lub moich kontrdyskutantów interesuje destrukcja MW.

"W odróżnieniu od powszechnych mediów społecznościowych operujemy avatarami, nickami" - no nie, na FB gdzieś 1/3 a może i połowa, to są lewe konta - tzn. pod pseudonimami. Na TT absolutna większość ma nicki.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

galadriel

Post #3 Ocena: 0

2020-09-01 19:57:19 (5 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Ja tez nie kapuje o co loto. Nie moze odpowiedziec= nie moze trollowac. Uprasza sie o Nie karmienie trolla...; ) P.s ja akurat nie kojarze o kogo chodzilo w tym xalym zamieszaniu ani dlaczego. Ale jak mu sie steskni to zwyczajem trolli koedys powroci jako Koszalek Opalek czy inny Pan Kleks. I wtedy znow larum podniosa. Bo zyc bez niego nie moga...: 8
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

Kanonier30

Post #4 Ocena: 0

2020-09-01 20:07:45 (5 lat temu)

Kanonier30

Konto usunięte

@Stanislawski - masz rację. Zaś jeśli chodzi o FB, TT, to nie mam żadnego rozeznania w statystykach, ale ... jako powiedział S.Lem: „Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie zajrzałem do Internetu”.

@Gal, a chodzi tylko o to, że napisałem kilka zdań prawdy na temat 'usuniętych kont' (bez przytaczania nicków) i zostałem ... edytowany :-] bo trolle nie mogą odpowiedzieć. Coś w ten deseń.

PS. Przepraszam. Już milczę w tym wątku.

[ Ostatnio edytowany przez: Kanonier30 01-09-2020 20:15 ]

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #5 Ocena: 0

2020-09-01 22:08:31 (5 lat temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Z nami od: 28-06-2016

A o kim rozmawiacie bo nie jestem w temacie? :))) A naszych kobiet z forum od głupich wyzywać nie dam, bez wyjätku i bez tłumaczenia, że był zmęczony.

[ Ostatnio edytowany przez: Jurny_Jurek 01-09-2020 22:09 ]

I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

PannaZMokraGlow

Post #6 Ocena: 0

2020-09-01 22:27:46 (5 lat temu)

PannaZMokraGlowa

Konto usunięte

Cytat:

Prosiłbym, aby dbałość o dobre samopoczucie wszelkich 'usuniętych' kont (powiedzmy, że to modne obecnie osobowości niebinarne) nie była nadrzędna

Kanonier najpierw piszesz o uzytkownikach z zaburzeniami, teraz o osobowosciach niebinarnych. Jako osoba po psychiatryku mam sporo cudownych znajomych z zaburzeniami psychicznymi, dobrych ludzi, i powiem Ci odchrzan Ty sie w koncu od chorob umyslowych.

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #7 Ocena: 0

2020-10-31 22:54:18 (5 lat temu)

SweetLiar

Kobieta

Z nami od: 05-02-2015

Czy mógłby ktoś zrobić porządek z tematem ”Wyrok na kobiety” i zostawić wypowiedzi użytkowników związane z protestami, a wojujących z kościołem, Żydami i cyklistami usunąć/ przenieść w bardziej odpowiednie miejsce?
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #8 Ocena: 0

2020-11-01 09:15:44 (5 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2020-10-31 22:54:18, SweetLiar napisał(a):
Czy mógłby ktoś zrobić porządek z tematem ”Wyrok na kobiety” i zostawić wypowiedzi użytkowników związane z protestami, a wojujących z kościołem, Żydami i cyklistami usunąć/ przenieść w bardziej odpowiednie miejsce?

Temat przewietrzyłam. Ja prawde powiedziawszy nie jestem aż taką zwolenniczką wywalania wypowiedzi do kosza, bo szanuje czas jaki ktos poświęcił na napisanie swoich przemyśleń. Cześć wypowiedzi bywa wartościowa tylko zupełnie czasem odpływa od głównego nurtu.

Nad tymi usunietymi wypowiedziami zastanowię sie później czy nie przenieść ich do jakiegoś innego tematu.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

PannaZMokraGlow

Post #9 Ocena: 0

2020-11-01 10:41:38 (5 lat temu)

PannaZMokraGlowa

Konto usunięte

Cytat:
Cytat:

2020-11-01 09:15:44, EFKAKONEFKA33 napisał(a):
Cytat:

2020-10-31 22:54:18, SweetLiar napisał(a):

Temat przewietrzyłam. Ja prawde powiedziawszy nie jestem aż taką zwolenniczką wywalania wypowiedzi do kosza, bo szanuje czas jaki ktos poświęcił na napisanie swoich przemyśleń. Cześć wypowiedzi bywa wartościowa tylko zupełnie czasem odpływa od głównego nurtu.

Nad tymi usunietymi wypowiedziami zastanowię sie później czy nie przenieść ich do jakiegoś innego tematu.

Ja tez zauwazylam wypowiedzi zwiazane z kosciolem i sugestie SweetLiar o inny watek z rozmowami o katechizmie, wiec otwarlam watek o religiach bo chyba dotychczas nie bylo. Moze cos mozna przeniesc.

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #10 Ocena: 0

2020-11-01 11:22:10 (5 lat temu)

SweetLiar

Kobieta

Z nami od: 05-02-2015

@Panna, temat który otworzyłaś może być bardzo przydatny dla osób, które mają jakąś wiedzę nt różnych religii i chcieliby się nią powymieniać. Ja też chętnie poczytam i myślę, że nie tylko ja. Natomiast ja bym go nie ograniczała tylko do jednej religii bo skończy się to kłótniami o konkordat, pedofilię i religie w szkołach.

[ Ostatnio edytowany przez: SweetLiar 01-11-2020 11:24 ]

Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.

Do góry stronyOffline

Strona 101 z 193 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 100 | 101 | 102 ... 191 | 192 | 193 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,