Cytat:
2012-06-16 15:28:57, myfreedom napisał(a):
to ja mam zupelnie odwrotnie, za kazdym razem nie moge doczekac sie kiedy wysiade na lotnisku angielskim bo dopiero tu czuje sie bezpiecznie, tu pracuje, tu mam pieniadze, tu mi pomoga, dowioza do szpitala w piec minut gdy cos zlego mi sie przytrafi, tu mam dobre, tanie jedzenie, tu caly swiat stoi otwarty i czeka..
tu ludzie powiedza przepraszam i dziekuje, tu wszyscy usmiechaja sie do mnie, tu jest czysto i ladnie
pewnie, ze brakuje mi kilku rzeczy (ogorkow z beczki, kapustki) ale nie zamienie tego zycia na zadne inne
czuc sie samotnym w UK to porazka, poszukaj dobrych ludzi w swoim otoczeniu, moze najpierw praca, miejsce zamieszkania, Polacy, Anglicy bez znaczenia..
Wiesz, taki obraz UK, to mozesz przedstawiac komus, kto nigdy tu nie byl, a nie komus kto tyle lat tu mieszka. Ladnie to moze jest w centrach handlowych, mieszkania i domy sa w strasznym stanie, na ulicach, poza centrum jest strasznie, jedzenie w wiekszosci przetworzone do granic mozliwosci. Ludzie sa mili bo musza - poprawnosc polityczna, ale gdyby mogli to by cie zajebali zywcem

)) Rozowe okularki chyba ci swiat przeslonily

)
Kto zapomni o swoich korzeniach ten spędzi życie w cieniu obcych drzew.