2011-11-22 10:52:28, mlody_leszczyk napisał(a): Miałem tak samo gdy używałem iPhona. Szlag mnie trafiał, gdy nie mogłem postuw pisać, bo nie mogłem się do swojego profilu zalogować.
2011-11-22 10:52:28, mlody_leszczyk napisał(a): Miałem tak samo gdy używałem iPhona. Szlag mnie trafiał, gdy nie mogłem postuw pisać, bo nie mogłem się do swojego profilu zalogować.
ffox mobile daje radę ale w poprzedno edytowanym temacie był problem z dokonaniem edycji.
trochę mało płynne powiększanie, ale samo wysyłanie trwa kilka sekund
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
Krakn, tyle ze problem nie polega na ciaglosci zdazenia, a wlasnie jego czasowosci - mnie na weekendy przycina MW i nie dostawca jest problemem, tylko portal - inna sprawa jest skalowanie na roznych przegladarkach, o ile w 800x600 jest ok. o tyle w 1920x1080 lekko sie rozjezdza strona glowna
nie wiem co masz na myśli twierdząc że się rozjeżdża i jak skalujesz.
czy chodzi ci o kombinację klawiszy CTRL + ?
Zrobiłem test, powiększenie do trochę więcej niż HD czyli 1920 x 1200
W zasadzie nie widzę problemu
Za chwilkę będzie filmik.
lifting, hm w dzisiejszych czasach mało kto się przejmuje wagą grafik.
W sumie na MW nie ma ich aż tak wiele, wiele innych portali zdaje się mieć ich więcej, a niejednokrotnie banery pod każdą odpowiedzią na forum zajmują spoooory obszar, o wyskakujących i zasłaniających reklam nie wspomnę.
A przebudowa?
No pewnie że by się przydała, inny silnik, możliwość czytania forum na czytnikach forumowych, bez konieczności otwierania strony.
No ale wszytko kosztuje.
A jak portal dba o legalne pozyskiwanie informacji i za nie płaci, to trudno o szaleństwa w eksperymentowaniu.
Wiadomo postawienie takiego serwisu kosztuje nie mało.
EDIT jest filmik
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
odswiezam, przy okazji kolejnego tematu ze spamem, ktory wisial pare 'minut'...
forum sie rozrasta i najwyrazniej zarzadzanie pada - moderatorzy nie nadazaja z usuwaniem, bo albo ich nie ma, albo nie maja akurat uprawnien do dzialu/tematu - stad moje pytanie - kiedy dostana uprawnienia na cale forum, bo jak widac statystycznie jest ich kilkoro, tyle ze z niewlasciwych dzialow