MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Sprawa Mariusza K. i Heleny M.-ciąg dalszy.

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 4 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ... 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

Str 4 z 9

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2010-12-15 17:42:46 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2010-12-15 18:07:16 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

anna-777

Post #3 Ocena: 0

2010-12-15 20:42:39 (14 lat temu)

anna-777

Kobieta

Z nami od: 27-04-2010

Bo nasze prawo jest do luftu i za słabe dowody na niego.Póki ludzie mu wpłacają na konto,on będzie bawił się dalej.

Do góry stronyOffline

Nie_z_tej_bajki

Post #4 Ocena: 0

2010-12-15 20:58:22 (14 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Z nami od: 23-08-2010

Pamietam, jak napisal pierwsza prosbe o pomoc na naszym forum. Pamietam jak ludzie sie chetnie rzucili do tej pomocy - dziewczyny zalatwialy lodowke, ktos chcial juz organizowac paczki z zywnoscia itd... I pamietam jak poprosilam ludzi o cierpliwosc i zadzwonilam do opieki. Rozmwaialam wtedy z dyrektorka opieki spolecznej. A potem napisalam co uslyszalam... Wtedy tutaj rozpetalo sie niezle piekielko. Polecialy niezle bluzgi ze strony M.K. :-? Na szczescie nikt z nas nie dal sie w to wrobic :-?.
Anna, rozumiem ze to Ty jestes mama tej dziewczynki? Strasznie Ci wspolczuje... Nie wiem co przezywasz w takie sytuacji jako matka, ale widzialam co przezywala moja i wiem co czulam ja, jak moj brat znalazl sie w bardzo podobnej sytuacji - tyle ze on byl juz na dalszym etapie ( mial wtedy niecale 15 lat )... Ciezko bylo, ale udalo sie nam go z tego bagna wyciagnac. Zycze Ci wiec wiele wytrwalosci. I powodzenia... :-?

[ Ostatnio edytowany przez: Nie_z_tej_bajki 15-12-2010 20:59 ]

Nie myśl o szczęściu. Nie przyj­dzie - nie zro­bi Ci za­wodu.... Przyj­dzie - zro­bi niespodziankę :D. W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!! :-D

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

anna-777

Post #5 Ocena: 0

2010-12-18 16:37:50 (14 lat temu)

anna-777

Kobieta

Z nami od: 27-04-2010

Wiecie na policję nie ma co liczyć,jeśli zgłaszam że widziano Helenę w towarzystwie Kaczmarka i mam świadków,nic nie robią z tym.A on bezkarnie wyłudza pomoc,dziś na gumtree kilkadziesiąt jego apeli własnych,na stronie OLX 18.Mi już sił zaczyna brakować do tego wszystkiego.

Do góry stronyOffline

Mieszko

Post #6 Ocena: 0

2010-12-18 18:44:38 (14 lat temu)

Mieszko

Kobieta

Z nami od: 16-07-2009

A zgłaszałaś te sprawę administratorom Gumtree? Może jakoś mogą go zblokować.

Do góry stronyOffline

LekarzDrzew

Post #7 Ocena: 0

2010-12-18 19:37:56 (14 lat temu)

LekarzDrzew

Mężczyzna

Z nami od: 28-12-2009

Cytat:

2010-12-18 16:37:50, anna-777 napisał(a):
Wiecie na policję nie ma co liczyć,jeśli zgłaszam że widziano Helenę w towarzystwie Kaczmarka i mam świadków,nic nie robią z tym.A on bezkarnie wyłudza pomoc,dziś na gumtree kilkadziesiąt jego apeli własnych,na stronie OLX 18.Mi już sił zaczyna brakować do tego wszystkiego.

Moze bede brutalny, ale co Ty robisz w Londynie zamiast na miejscu corke ratowac? Odjechala w ramiona pajaca,wiec moze i Twoje bledy byly? Podziel sie przemysleniami na forum bylo nie tak by inne dzieci uratowac prosze...

Do góry stronyOffline

Nie_z_tej_bajki

Post #8 Ocena: 0

2010-12-18 19:39:51 (14 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Anna mieszka w Polsce ;-).
Nie myśl o szczęściu. Nie przyj­dzie - nie zro­bi Ci za­wodu.... Przyj­dzie - zro­bi niespodziankę :D. W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!! :-D

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

LekarzDrzew

Post #9 Ocena: 0

2010-12-18 20:03:02 (14 lat temu)

LekarzDrzew

Mężczyzna

Z nami od: 28-12-2009

ja widze londyn ..faktem jest ze tej mlodej czegos brakowalo zapewne. ..

Do góry stronyOffline

Nie_z_tej_bajki

Post #10 Ocena: 0

2010-12-18 20:21:25 (14 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Widzisz Londyn, bo jak sie zaklada konto, jest wymog podania miejscowosci w PL i w UK. Bez tego nie zalozysz konta.
Mlodej czegos brakowalo? Zakladam, ze masz dzieci...
Nastololatki - alkohol, narkotyki, starsze towarzystwo. Tak juz jest, szczegolnie w dzisiejszych czasach, gdy o to wszystko wcale nie jest tak trudno. Nie trzeba miec patologicznej rodziny, zapracowanych rodzicow i braku czegokolwiek, zeby to wszystko pociagalo. Zakazany owoc najlepiej smakuje. Taka jest prawda. Zakmniesz ja? Probowali. Uciekala. Zamkniesz drzwi - wyjdzie oknem.
Najwazniejsze, ze Anna sie intersuje tym co sie dzieje. Jak obejrzysz Interwencje uslyszysz, ze Anna sama chciala kuratora dla Heleny. Bo widziala, ze zle sie dzieje, ze sama nie da rady. Robi co moze...
Wiec nie mow matce, ze dziecku czegos brakowalo. Bo jedyne czego moze brakowac nastolatce to adrenalina i sprobowanie tego, co nowe.

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Strona 4 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ... 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,