MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 188 z 300 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 187 | 188 | 189 ... 298 | 299 | 300 ] - Skocz do strony

Str 188 z 300

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

karjo1

Post #1 Ocena: 0

2018-05-08 19:57:53 (7 lat temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

Piekne.
Ten drugi to doniczkowo sobie siedzi?

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

darraj

Post #2 Ocena: 0

2018-05-08 20:19:15 (7 lat temu)

darraj

Konto usunięte

Cytat:

2018-05-08 19:57:53, karjo1 napisał(a):
Piekne.
Ten drugi to doniczkowo sobie siedzi?

Jeden i drugi rosna sobie w doniczkach,a raczej donicach.:-]
"We're all mad here" Mad Hatter

Do góry stronyOffline

karjo1

Post #3 Ocena: 0

2018-05-08 20:25:18 (7 lat temu)

karjo1

Mężczyzna

Slepym byc, pierwszego nie dojrzalam, za duzo bieli :].
Krzaki docelowo z mniejszych, czy to takie rosnace do kilku metrow wzwyz?
I przy okazji, na sloncu, w cieniu (ten drugi wyglada na zacieniony?)?
Ogladam takie, by w prawie zupelny cien wrzucic i pomysl donicy jest swietny (przy przeprowadzce zabiore ze soba) :).

Do góry stronyOffline

darraj

Post #4 Ocena: 0

2018-05-08 20:38:50 (7 lat temu)

darraj

Konto usunięte

Cytat:

2018-05-08 20:25:18, karjo1 napisał(a):
Slepym byc, pierwszego nie dojrzalam, za duzo bieli :].
Krzaki docelowo z mniejszych, czy to takie rosnace do kilku metrow wzwyz?
I przy okazji, na sloncu, w cieniu (ten drugi wyglada na zacieniony?)?
Ogladam takie, by w prawie zupelny cien wrzucic i pomysl donicy jest swietny (przy przeprowadzce zabiore ze soba) :).

Zostaly zakupione w Aldim,celowo rzadko przesadzane do wiekszych donic.Ten ktory jeszcze nie kwitnie 3/4 czasu w pelnym sloncu,bialy tylko po poludniu.Dokarmiane tylko dwa razy w roku.Jesienia i zima nie sa podlewane.
"We're all mad here" Mad Hatter

Do góry stronyOffline

karjo1

Post #5 Ocena: 0

2018-05-08 20:47:31 (7 lat temu)

karjo1

Mężczyzna

Dzieki za instrukcje.
Naprawde piekne oba.

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2018-05-12 16:43:32 (7 lat temu)

Mężczyzna

Konto usunięte

Czy korzystacie z uslug projektowania ogrodow?
Ja w UK nie mam zadnego, ale jesli nie dorobie sie domku na starosc to chce podnajac dzialke. Oczywiscie moj facet sie ze mnie smieje i mowi ze to jednak nie to samo, ale ja naprawde chetnie bym spedzala tam czas, tak mysle. Ale to jak bede mogla sobie pozwolic na czas wolny.
W kazdym razie ogladam projektowane ogrody w telewizji na razie. Niektore sa przepiekne, a przy okazji mozna dowiedziec sie ciekawych szczegolow. Np nie tylko trawe mozna kupic w rolkach. Torf z kwiatkami rowniez, jesli ktos lubi takie podloze... W kazdym razie fajnie ze jest taki temat- fajnie sie patrzy takze tutaj na zdjecia :)
Jeżeli zależy Ci na stworzeniu jedynej w swoim rodzaju atmosfery a także niezapomnianym doświadczeniu dla Ciebie a, także Twoich gości, zobacz stronę internetową l. muzyka na wese

Do góry stronyOffline

Melanija

Post #7 Ocena: 0

2018-05-19 17:06:02 (7 lat temu)

Melanija

Konto usunięte

Owoce pęcznieją w oczach, zapowiada się ogrom agrestu i czereśni, węgierka w tym roku słabiej, ale za to wiśnia oszalała 😋
Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja.

Do góry stronyOffline

andyopole

Post #8 Ocena: 0

2018-05-19 18:48:53 (7 lat temu)

andyopole

Mężczyzna

Z nami od: 20-09-2008

Ambitne plany miałem na dziś ale teraz Chelsea ds MUtd. Potem nasza lokalna drużyna Portland Timbers ds Los Angeles FC i do 1pm zejdzie.
Dzień długi, dziś wysadzam paprykę do gruntu, dokupilem pomidorów pod folię. Dostaję szczypiorku i rzodkiewki, tak żeby była ciągłość dojrzewania.
Potem zacznę instalować nawadnianie, pora deszczowa już się właściwie zakończyła a bez irygacji wsio padnie.
Grusza i wiśnia kwitly gdy było zimno i padało, żaden kwiatek niezapylony. Brzoskwinia tak samo. Beda jabłka, czereśnie i figi. Mam nadzieję.

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #9 Ocena: 0

2018-05-19 21:55:39 (7 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Koszac trawe dopatrzylam sie na nowym drzewku czeresni dwoch owocow 🤣. Musze ich dopilnowac, zeby mi szpaki nie zjadly.

Na drugiej ogromne czeresni (czy wisni) jest mnostwo owocow ale Ile lat mieszkam tutaj to jeszcze ze szpakami nie wygralam walki. To wprawdzie drzewku sasiada ale wisi wiekszosc po mojej stronie. Mial wycinac kiedys ale pozostawil, bo ja chcialam wiecej zieleni. Takiej mam fajnego sasiada.

Ps skalniak fajnie sie rozwija, glowie na roslinach pozyczonych z roznych ogrodow zwiedzanych przez nas.
Ada

Do góry stronyOffline

Melanija

Post #10 Ocena: 0

2018-05-19 22:08:36 (7 lat temu)

Melanija

Konto usunięte

null
Cytat:

2018-05-19 21:55:39, Adacymru napisał(a):
Koszac trawe dopatrzylam sie na nowym drzewku czeresni dwoch owocow 🤣. Musze ich dopilnowac, zeby mi szpaki nie zjadly.

Na drugiej ogromne czeresni (czy wisni) jest mnostwo owocow ale Ile lat mieszkam tutaj to jeszcze ze szpakami nie wygralam walki. To wprawdzie drzewku sasiada ale wisi wiekszosc po mojej stronie. Mial wycinac kiedys ale pozostawil, bo ja chcialam wiecej zieleni. Takiej mam fajnego sasiada.

Ps skalniak fajnie sie rozwija, glowie na roslinach pozyczonych z roznych ogrodow zwiedzanych przez nas.

Jakie szpaki ;-) fence guard:

Obrazek
:-]
Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja.

Do góry stronyOffline

Strona 188 z 300 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 187 | 188 | 189 ... 298 | 299 | 300 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,