Cytat:
2009-08-22 10:28:37, Severance napisał(a):
Cytat:
2009-08-21 23:55:04, witek28w napisał(a):
"Niestety zyje juz tak dlugo ze dowiedzialem sie wszystkiego co wiem i nie przewiduje zebym w pozostalym mi okresie zycia dowiedzial sie czegos wiecej"
Znaczy się już przestałeś się rozwijać i nie masz zamiaru nic więcej się nauczyć?Biedactwo,utkwisz w roku 2009 i tak już pozostaniesz.Szkoda,ja tam mam zamiar podążać za światem i nauką.
..podazaj i ucz sie, a kiedy juz przejdziesz kawalek drogi swojego zycia- i zachowasz przy tym otwarty umysl- zrozumiesz co mial na mysli Superlover
.. niektorych ta swiadomosc potrafi solidnie zabolec!
(i zeby nie bylo, nie prowadzamy sie z Superloverem za raczki

:D)
Kawałek mam za sobą(chyba połowa-do 90 pewnie nie dociągne

) i przy dzisiejszym postępie nauki i technologii n ie wyobrażam sobie jak można się już niczego nie nauczyć i nie dowiedzieć,ale są i tacy co wolą stagnację i regres niż progres.
Co miał na myśli Superlower?
Muszę być jakiś inny,bo raczej ciężko dostrzec inny sens wypowiedzi niż stagnacja i zastój w rozwoju.
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
I zszedł Bóg na ziemię i zobaczył pracę moją i był zadowolony , a usłyszawszy ile zarabiam usiadł i się rozpłakał.....Zabawne jak mało ważna jest twoja praca, gdy prosisz o podwyżkę, a jak niesamowicie niezbędna dla ludzkości gdy prosisz o urlop.