Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

MojaWyspa.co.uk » Kto pamięta SZEIKa i tajemniczą?

Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "MojaWyspa.co.uk" opiekują się: Webmaster

Strona główna » MojaWyspa.co.uk » Kto pamięta SZEIKa i tajemniczą?

Nowy tematNowy post

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Autor Strona: 2 z 2
AMONIAK

Post #1

2008-02-20 21:59:47 (4 miesiące temu)

AMONIAK

Kobieta

Z nami od: 06-09-2007

Cytat:

2008-02-20 21:52:37, marcinb napisał(a):
a moze po prostu dac im pisac ale ignorowac a w ostatecznosci nazwac publicznie nudziarzami i byc w tym konsekwentni.
zadnych polemik ale jesli przesuna granice tolerancji za daleko komentowac zartobliwie-zlosliwie ew pisac zeby przestali nudzic - moze podziala. taki swojski towarzyski ostracyzm.

poz,

:-?

albo kazdego ich posta po prostu zamykac automatycznie...swoja droga myslicie ze skomentuja TEN temat???
bye bye beautiful :-)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

ex-rak

Post #2

2008-02-20 22:01:28 (4 miesiące temu)

ex-rak

Mężczyzna

Z nami od: 25-03-2007

Przeczytalem na razie jedna 9ale tylko jedna) wypowiedz korby i na moj gust nie odbiega ona od normalnosci.

Co do oceny zdjec.....nie przywiazuje do tego typu ocen wielkiej uwagi...pooceniaja sobie i im z czasem przejdzie.

Do góry stronyOffline

bajeczka

Post #3

2008-02-20 22:16:46 (4 miesiące temu)

bajeczka

Kobieta

Z nami od: 24-10-2007

Cytat:

2008-02-20 21:52:37, marcinb napisał(a):
a moze po prostu dac im pisac ale ignorowac a w ostatecznosci nazwac publicznie nudziarzami i byc w tym konsekwentni.
zadnych polemik ale jesli przesuna granice tolerancji za daleko komentowac zartobliwie-zlosliwie ew pisac zeby przestali nudzic - moze podziala. taki swojski towarzyski ostracyzm.

poz,

moze to tak załatwic,sama nie wiem.Ale mądrzejsze głowy na pewno wiedza co z tym fantem zrobic;-)

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Nenna1

Post #4

2008-02-21 08:43:14 (4 miesiące temu)

Nenna1

Kobieta

Moderator

Z nami od: 22-05-2007

Kochani , osobiscie nie jestem zwolenniczka usuwania czy blokowania komukolwiek konta...Jednakze uwazam , iz w tym wypadku limit dobroci sie skonczyl.
Kazdy z nas przestrzega pewnych zasad , obowiazujacych na tym portalu i z lepszym czy gorszym skutkiem , staramy sie ich nie lamac.Dlaczego wiec, inni nie powinni robic tego samego? Dlaczego wlasnie Oni/czy tez On/maja miec przywilej lamania tychze zasad ? Pomijajac nawet te pisane reguly...czy przyjete normy dobrego wspolzycia ,juz w ogole sie nie licza? Jak mozna na kazdym niemal kroku ,obrazac i deptac bezkarnie uczucia drugiego czlowieka?
Wydaje mi sie , ze nasi delikwenci dostali juz dosc szans na poprawe swojego postepowania...takie jest moje zdanie.

Pozdrawiam Nenna1
"... Każdy z nas jest Aniołem z jednym skrzydłem. Jeśli chcemy pofrunąć, musimy mocno się objąć... ....."

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Milusia

Post #5

2008-02-21 09:23:22 (4 miesiące temu)

Milusia

Kobieta

Z nami od: 07-11-2007

Ja tez mysle, ze ignorancja moze tu pomoc. Najwyrazniej nasze komentarze czy nawet dyskusja jak ta tylko ich pobudzi do dzialania, najprawdopodobniej sa to jacys smarkacze lub ludzie naprawde znudzeni wlasnym zyciem i jest to dla nich forma rozrywki i zabawy. Z zasady nigdy nie wdawalam sie w poleniki z Szejkiem i przy tym planuje zostac. Moze umowmy sie, ze po prostu zupelnie przestaniemy odpisywac na ich posty lub odpisujmy tylko jednym zdaniem nie karmic trola!!!i nic poza tym, zobaczycie, ze im sie znudzi i znajda sobie inny portal, gdzie ludzie beda sie burzyc na ich wypowiedzi.
szczesliwa byc...

Do góry stronyOffline

Numer Skype

deaver666

Post #6

2008-02-21 10:45:56 (4 miesiące temu)

deaver666

Z nami od: 13-11-2007

To wszystko przypomina mi pewien dowcip, kiedy nauczycielka histori ,zalila sie rodzicom na wywiadowce , iz nie mogla otrzymac odpowiedzi od uczniow , na pytanie -,, Kto zburzyl Bastylie ? ''
Rodzice zgodnie odpowiedzieli jej- ,,Prosze sie nie martwic, my ja odbudujemy w czynie spolecznym''. -
Drugi raz bledu nie popelnie...

Do góry stronyOffline

marcinb

Post #7

2008-02-21 17:03:12 (4 miesiące temu)

marcinb

Mężczyzna

Moderator

Z nami od: 20-05-2006

nie karmic Trola ;-)

podoba mi sie
Grant me serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom to know the difference.

Do góry stronyOnline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

krunschwitz

Post #8

2008-02-21 17:26:20 (4 miesiące temu)

krunschwitz

Mężczyzna

Moderator

Z nami od: 21-05-2006

No to nie karmimy...
To ja Miś Pszekliniak i Włatcy Móch. Zmeczony Londynem...Szukam innego miejsca do zycia...

Do góry stronyOnline

ironiqus

Post #9

2008-02-21 18:55:34 (4 miesiące temu)

ironiqus

Mężczyzna

Z nami od: 30-10-2007

"Nie karmić trolla" jest IMHO, wyjściem połowicznym. Ci którzy zaglądają na forum regularnie, będą o tym wiedzieli, jednak pozostali użytkownicy dalej będą się dawali wciągać w prowokacyjne dyskusje. Blokować na ile się da (problem)...

PS.
Wiem, że to nie usenet, jednak najbardziej brakuje mi tutaj kilku funkcji: obserwuj wątek, ignoruj wątek i oczywiście ignoruj użytkownika. Stąd też pytanie do Szeryfa, czy nie da się tego zaimplementować na tę platformę forum?
A gdyby tak spiąć forum z jakimś newsserver ... się rozmarzyłem :)
Anwjnżavrwfmr j żlpvh gb: qboel uhzbe v pmlfgr znwgxv - erfmgn gb pu. ;)

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony