| Autor |
(Odpowiedzi: 18) |
| Webmaster |
Post #1 2008-02-20 19:00:18 (5 miesięcy temu) |

Z nami od: 18-04-2003 Skąd: Londyn |
No właśnie. Jak nietrudno zauważyć, obie te osoby (lub jedna osoba mająca dwa konta) ponownie załozyły sobie konta na naszym portalu. I po raz drugi zaczyna się to samo - próby ustawiania innych użytkowników forum MojaWyspa, ocenianie rodzinnych zdjęć z góry na dół na 1, słowem - ludzka złośliwość w najczystszej postaci.
Oczywiście, mógłbym po prostu zablokować im konta, co usunęłoby oceny z galerii, i zapomnieć o całej sprawie. Mógłbym też zablokować im dostęp do forum, usunąć wszystkie oceny i zabrać możliwość głosowania - po co, jeśli i tak wszystko oceniają najniżej jak się da? Nie zrobię tego, bo jak zwykle do końca staram się jakoś zrozumieć i nie wierzę w ostateczne rozwiązania, póki są jeszcze inne możliwości.
Właśnie z takiej "innej" możliwości chciałbym skorzystać. Zapytać się Was, jak Wy to widzicie. Czy to co robią jest w porządku? Czy osoby, które mają już zablokowane konta mają prawo wrócić i założyć nowe, a my mamy ich traktować jakby nic się nie stało?
Początkowo treść tego tematu miała być widoczna tylko dla moderatorów, ale chciałbym żebyście wiedzieli, z jakimi sprawami mamy czasem do czynienia. I jak trudno jest podjąć właściwą decyzję. Moja praca jest bardzo odpowiedzialna, gorzej ze mną...
|
|

|

|
|
| marcheweczka |
Post #2 2008-02-20 19:09:24 (5 miesięcy temu) |

Z nami od: 27-07-2007 Skąd: ✿✿Rochdale✿✿ |
Moim skromnym zdaniem,te osoby nie sa fair w stosunku do nas...jesteśmy tolerancjyjni w stosunku do nich a oni co?...wciąż to samo....ileż można znosić kłamstwo?...inaczej tego nie mogę określić....osobiście miałam chwile inne konto,gdy używałam innego komputera,ale się od razu ujawniłam...nie wiem jaki cel w tym mają,może ich to cieszy,w jakiś soposób jest ich to sposób na zabicie nudy....ja rozumiem jeśli ktoś zapomni hasła,można zawsze sie skontaktować z kimś i poprosić o pomoc,ale tak perfidne podejście do sprawy mi sie osobiście nie podoba....nie chce nikogo urazić...ale ile razy można dawać tą drugą szanse?..... ✿✿ (¯`·.¸ღRaz Anioł, raz diablica-jedna twarz, a dwa obliczaღ¸.·´¯)✿✿
|
|

|

|
|
| krunschwitz |
Post #3 2008-02-20 19:19:33 (5 miesięcy temu) |

Z nami od: 21-05-2006 Skąd: London |
Mysle,ze ten post Webmastera powinien im dac do myslenia.Jezeli nie wyciagna wnioskow to nie ma co sie rozczulac.Kazdemu mozna dac druga szanse.Pytanie jest czy on potrafi z niej skorzystac? To ja Miś Pszekliniak i Włatcy Móch.
Zmeczony Londynem...Szukam innego miejsca do zycia...
|
|

|
 |
|
| Pluszowa |
Post #4 2008-02-20 19:54:02 (5 miesięcy temu) |

Z nami od: 13-02-2007 |
Po ostatnich wypowiedziach na forum i po ocenach w galerii użytkowników widać, że nie potrafią z tej szansy skorzystać. No mercy for the weak _ No pity for the dying _ No tears for the slain
|
|

|

|
|
| Gochanie |
Post #5 2008-02-20 20:07:15 (5 miesięcy temu) |
Z nami od: 26-01-2008 |
Ja niestety nie pamietam ale domyslam sie o kogo teraz chodzi  Jezeli sa osoby ktore wczesniej byly zablokowane to administrator nie powinien wogole pytac nikogo tylko od razu banowac. Beda wiedzialy za co    Wiele kobiet za wszelką cenę pragnie dorównać mężczyznom. Cóż za brak ambicji!
|
|

|
 |
|
| ciesza |
Post #6 2008-02-20 20:20:14 (5 miesięcy temu) |
Z nami od: 29-08-2007 Skąd: manchester |
szansa zostala dana, fakt nie wykorzystania jej swiadczy o uzytkowniku. Jak dla mnie blokowac, jak ktos jest niereformowalny. I prosze tu nie wyjezdzac z wolnoscia slowa i tym podobnymi tekstami, bo czym innym jest wolnosc slowa a czym innym rozladowanie wlasnych frustracji. what's love got to do with it...
|
|

|

|
|
| lady2912 |
Post #7 2008-02-20 21:38:19 (5 miesięcy temu) |
Z nami od: 29-11-2007 Skąd: Woking-St.Johns |
Jezeli raz zablokowane konta nie nauczyly ich niczego( a widzialam ze nie nauczyly)to moim zdaniem- blokowac. swoja droga to co oni tak sie przyczepili do tej wyspy? podoba im sie tu czy co? bo z ich wypowiedzi wynika ze wrecz przeciwnie- ze wszyscy tutaj to jakas sitwa, portal prowadzony jest niewlasciwie i wogole wszystko jest do bani. czegos tu nie rozumiem   Cos, podobnie jak nic, moze zdarzyc sie wszedzie....
|
|

|
 |
|
| AMONIAK |
Post #8 2008-02-20 21:40:00 (5 miesięcy temu) |
Z nami od: 06-09-2007 Skąd: Warrington |
szczerze mowiac mialam nadzieje, ze Szeik i Tajemnicza znikneli na dobre ze swoimi zlosliwosciami i ciaglymi narzekaniami o tym co publikujemy w NASZEJ galerii..ale widze, ze nadal "tesknia" za awanturami... rozumiem ze kazdy ma prawo do innego zdania ale niektore ich komentarze byly baaardzo niesmaczne, poza tym ukrywanie sie pod innym nickiem jest wrecz bezczelne i swiadczy i braku kultury osobistej...  ...i braku odwagi...
bye bye beautiful :-)
|
|

|

|
|
| frelcia |
Post #9 2008-02-20 21:47:27 (5 miesięcy temu) |

Z nami od: 01-05-2007 Skąd: Skelmersdale - Lathom |
...zablokujcie im konto = wejda pod innym nickiem...
....napisz slowo = oni napisza cala rozprawke....
....daj palec = wezma reke....
....daj szanse = nie wykorzystaja, ale wysmieja...
....moje zdanie jest takie, ze tych troli nie da sie chyba stad wytepic....po prostu lubia czlowiekowi podnosic cisnienie.....moze sprobowac ich po prostu ignorowac jakis czas....????....nie mam pojecia...(a nie sa to czasem znajomi szczecinianina???)     ... ale Ja ich sympatia niestety nie darzeAby poznać się z najdalszą rodziną, wystarczy się wzbogacić.
|
|

|

|
|
| marcinb |
Post #10 2008-02-20 21:52:37 (5 miesięcy temu) |

Z nami od: 20-05-2006 Skąd: Newark |
a moze po prostu dac im pisac ale ignorowac a w ostatecznosci nazwac publicznie nudziarzami i byc w tym konsekwentni.
zadnych polemik ale jesli przesuna granice tolerancji za daleko komentowac zartobliwie-zlosliwie ew pisac zeby przestali nudzic - moze podziala. taki swojski towarzyski ostracyzm.
poz,
Grant me serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom to know the difference.
|
|

|

|
|