MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Kto pamięta SZEIKa i tajemniczą?

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Webmaster

Post #1 Ocena: 0

2008-02-20 19:00:18 (17 lat temu)

Webmaster

Mężczyzna

Z nami od: 18-04-2003

No właśnie. Jak nietrudno zauważyć, obie te osoby (lub jedna osoba mająca dwa konta) ponownie załozyły sobie konta na naszym portalu. I po raz drugi zaczyna się to samo - próby ustawiania innych użytkowników forum MojaWyspa, ocenianie rodzinnych zdjęć z góry na dół na 1, słowem - ludzka złośliwość w najczystszej postaci.
Oczywiście, mógłbym po prostu zablokować im konta, co usunęłoby oceny z galerii, i zapomnieć o całej sprawie. Mógłbym też zablokować im dostęp do forum, usunąć wszystkie oceny i zabrać możliwość głosowania - po co, jeśli i tak wszystko oceniają najniżej jak się da? Nie zrobię tego, bo jak zwykle do końca staram się jakoś zrozumieć i nie wierzę w ostateczne rozwiązania, póki są jeszcze inne możliwości.
Właśnie z takiej "innej" możliwości chciałbym skorzystać. Zapytać się Was, jak Wy to widzicie. Czy to co robią jest w porządku? Czy osoby, które mają już zablokowane konta mają prawo wrócić i założyć nowe, a my mamy ich traktować jakby nic się nie stało?

Początkowo treść tego tematu miała być widoczna tylko dla moderatorów, ale chciałbym żebyście wiedzieli, z jakimi sprawami mamy czasem do czynienia. I jak trudno jest podjąć właściwą decyzję.
Nie odpowiedziano na Twój post? Zrób literówkę, zobaczysz ile osób się odezwie ;)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

marcheweczka

Post #2 Ocena: 0

2008-02-20 19:09:24 (17 lat temu)

marcheweczka

Kobieta

Z nami od: 27-07-2007

Moim skromnym zdaniem,te osoby nie sa fair w stosunku do nas...jesteśmy tolerancjyjni w stosunku do nich a oni co?...wciąż to samo....ileż można znosić kłamstwo?...inaczej tego nie mogę określić....osobiście miałam chwile inne konto,gdy używałam innego komputera,ale się od razu ujawniłam...nie wiem jaki cel w tym mają,może ich to cieszy,w jakiś soposób jest ich to sposób na zabicie nudy....ja rozumiem jeśli ktoś zapomni hasła,można zawsze sie skontaktować z kimś i poprosić o pomoc,ale tak perfidne podejście do sprawy mi sie osobiście nie podoba....nie chce nikogo urazić...ale ile razy można dawać tą drugą szanse?.....
[i] Gdzie dwa trolle się tłuką,tam prędzej czy później wątek sam zdechnie ...[/i]

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

krunschwitz

Post #3 Ocena: 0

2008-02-20 19:19:33 (17 lat temu)

krunschwitz

Mężczyzna

Z nami od: 21-05-2006

Mysle,ze ten post Webmastera powinien im dac do myslenia.Jezeli nie wyciagna wnioskow to nie ma co sie rozczulac.Kazdemu mozna dac druga szanse.Pytanie jest czy on potrafi z niej skorzystac?
Życie jest krótkie. Praca jest dla tych, którzy nigdy życia nie zrozumieją. Bezczynność nie poniża człowieka. Kto umie patrzeć dobrze, ten ją odróżnia od lenistwa.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Pluszowa

Post #4 Ocena: 0

2008-02-20 19:54:02 (17 lat temu)

Pluszowa

Kobieta

Z nami od: 13-02-2007

Po ostatnich wypowiedziach na forum i po ocenach w galerii użytkowników widać, że nie potrafią z tej szansy skorzystać.
No mercy for the weak _ No pity for the dying _ No tears for the slain

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

Gochanie

Post #5 Ocena: 0

2008-02-20 20:07:15 (17 lat temu)

Gochanie

Kobieta

Z nami od: 26-01-2008

Ja niestety nie pamietam ale domyslam sie o kogo teraz chodzi :-( Jezeli sa osoby ktore wczesniej byly zablokowane to administrator nie powinien wogole pytac nikogo tylko od razu banowac. Beda wiedzialy za co :-Y:-Y:-Y
Wiele kobiet za wszelką cenę pragnie dorównać mężczyznom. Cóż za brak ambicji!

Do góry stronyOffline

ciesza

Post #6 Ocena: 0

2008-02-20 20:20:14 (17 lat temu)

ciesza

Kobieta

Z nami od: 29-08-2007

szansa zostala dana, fakt nie wykorzystania jej swiadczy o uzytkowniku. Jak dla mnie blokowac, jak ktos jest niereformowalny. I prosze tu nie wyjezdzac z wolnoscia slowa i tym podobnymi tekstami, bo czym innym jest wolnosc slowa a czym innym rozladowanie wlasnych frustracji.

Do góry stronyOffline

lady2912

Post #7 Ocena: 0

2008-02-20 21:38:19 (17 lat temu)

lady2912

Kobieta

Z nami od: 29-11-2007

Jezeli raz zablokowane konta nie nauczyly ich niczego( a widzialam ze nie nauczyly)to moim zdaniem- blokowac. swoja droga to co oni tak sie przyczepili do tej wyspy? podoba im sie tu czy co? bo z ich wypowiedzi wynika ze wrecz przeciwnie- ze wszyscy tutaj to jakas sitwa, portal prowadzony jest niewlasciwie i wogole wszystko jest do bani. czegos tu nie rozumiem:-o:-o
Cos, podobnie jak nic, moze zdarzyc sie wszedzie....

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2008-02-20 21:40:00 (17 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

frelcia

Post #9 Ocena: 0

2008-02-20 21:47:27 (17 lat temu)

frelcia

Kobieta

Z nami od: 01-05-2007

...zablokujcie im konto = wejda pod innym nickiem...
....napisz slowo = oni napisza cala rozprawke....
....daj palec = wezma reke....
....daj szanse = nie wykorzystaja, ale wysmieja...
....moje zdanie jest takie, ze tych troli nie da sie chyba stad wytepic....po prostu lubia czlowiekowi podnosic cisnienie.....moze sprobowac ich po prostu ignorowac jakis czas....????....nie mam pojecia...(a nie sa to czasem znajomi szczecinianina???):-P:-P:-P:-P...ale Ja ich sympatia niestety nie darze
:-)

Do góry stronyOffline

marcinb

Post #10 Ocena: 0

2008-02-20 21:52:37 (17 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

a moze po prostu dac im pisac ale ignorowac a w ostatecznosci nazwac publicznie nudziarzami i byc w tym konsekwentni.
zadnych polemik ale jesli przesuna granice tolerancji za daleko komentowac zartobliwie-zlosliwie ew pisac zeby przestali nudzic - moze podziala. taki swojski towarzyski ostracyzm.

poz,
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,