MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Artykuły w portalu Moja Wyspa

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

Str 2 z 5

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

kati-kat

Post #1 Ocena: 0

2008-02-16 19:05:00 (17 lat temu)

kati-kat

Kobieta

Z nami od: 19-09-2007

przeciez kazdy z nas ma jakas swoja historie ... powinnismy miec koncik forumowicza :-D
always look forward.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWW

malben1

Post #2 Ocena: 0

2008-02-16 21:49:49 (17 lat temu)

malben1

Mężczyzna

Z nami od: 10-12-2007

Cytat:

...wiecej pozytywnych i co wazniejsze obiektywnych artykolow. nie wszyscy emigranci pracuja na zmywaku, nie mowia po angielsku, nie mieszkaja po 10 w jednym domu. o tych, ktorym sie udalo nie piszecie wogole...

...ci ktorym sie udalo raczej siedza cicho...
jesli to prawda, ze 95% Polakow w UK ma stawke < 10L/h to bohaterowie "ladnych historii" zostana znienawidzeni. MY ciagle nie potrafimy sie cieszyc szczesciem innych, ciagle tylko porownujemy z zawiscia. Takie wnioski nasuwaja mi sie czytajac inne fora...
"mojawyspa" to jeden z wyzszych poziomow wypowiedzi...
Moja historia tez kiedys "urzeknie" niejednego...
Pamietajcie! Nikt nie da Wam tyle ile ja Wam moge obiecac...

Do góry stronyOffline

Pluszowa

Post #3 Ocena: 0

2008-02-16 22:44:51 (17 lat temu)

Pluszowa

Kobieta

Z nami od: 13-02-2007

Bardzo dziękuję wszystkim za sugestie.

Jeśli ktoś chciałby aby jego artykuł (może być w formie listu) został zamieszczony w portalu Moja Wyspa proszę o bezpośredni kontakt ze mną na mail'a lub PW :-D
No mercy for the weak _ No pity for the dying _ No tears for the slain

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

magba

Post #4 Ocena: 0

2008-02-16 22:52:05 (17 lat temu)

magba

Kobieta

Z nami od: 27-06-2007

Chętnie czytam wszystkie artykuły na Mojej wyspie ;-) I chętnie czytała bym newsy:-)
.........Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi...............

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer gadu-gadu

Richmond

Post #5 Ocena: 0

2008-02-16 22:54:36 (17 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Mam taka sugestie: podawajcie zrodlo artykulow, ktore sa tlumaczone.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

vitek

Post #6 Ocena: 0

2008-02-17 00:04:42 (17 lat temu)

vitek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-06-2007

Cytat:

2008-02-16 21:49:49, malben1 napisał(a):
jesli to prawda, ze 95% Polakow w UK ma stawke < 10L/h

Powiedz mi, czy to prawda że 95% Polaków interesuje się tylko tym jaką kto ma stawkę i ta 'stawka' jest dla nich jedyną miarą wartośći człowieka?
The Mythbuster

Do góry stronyOffline

Strona WWW

dkstudio

Post #7 Ocena: 0

2008-02-17 08:17:23 (17 lat temu)

dkstudio

Mężczyzna

Z nami od: 22-01-2007

A ja podpowiem jeszcze.
Tu ludzie maja też swoje zainteresowania, pasje i rowijaja je.
Może tak wyjść z redakcji i porozmawiac w cztery oczy, uwiarygodnic zdjęciami, będzie profesjonalniej.
Mówiac o pasjach mam na myśli coś innego niż chwalenie się osiągnięciami (Z tego co wiem ludzie rozgrywaja tu np mecze).
I trochę informacji z Polski (sam dodałem wczoraj gorące info w sprawie Jakuba Tomczaka.
Pozaetatowy fotoreporter Krzysztof (orłoś)

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWW

dkstudio

Post #8 Ocena: 0

2008-02-17 08:33:03 (17 lat temu)

dkstudio

Mężczyzna

Z nami od: 22-01-2007

Można też popatrzeć jak to robi Polonia za oceanem
www.wspolnota-polska.org.pl/index.php?id=polint
Pozaetatowy fotoreporter Krzysztof (orłoś)

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWW

Milusia

Post #9 Ocena: 0

2008-02-17 12:16:39 (17 lat temu)

Milusia

Kobieta

Z nami od: 07-11-2007

Cytat:

2008-02-16 18:59:32, ironiqus napisał(a):
Jakiś cykl artykułów z najciekawszych, znaczących, przełomowych etc. momentach w historii UK.
Jak powyżej, jednak dotyczący miejsc - może to być np. jakiś pub, z którym jest związana jakaś ciekawa historia.
Cykl artykułów dotyczących znanych zabytków i budowli, np. wszyscy wiedzą co to jest The Monument, gdzie się znajduje, jak wygląda (trudno go nie zauważyć), jednak ile osób wie dlaczego stoi on dokładnie w tym miejscu i dlaczego jego wysokość jest taka, a nie inna.
Wracając do poruszonego wcześniej tematu Listy do Redakcji, może umożliwić użytkownikom wysyłanie swoich artykułów bezpośrednio do działu np. Artykuły użytkowników, na podobnej zasadzie jak działa galeria zdjęć.
Takie luźne propozycje :)

Zdecydowanie podoba mi sie ten pomysl, cos o historii, zabytkach, fajnych miejscach w UK. Ostatnio odwiedzila mnie rodzinka i pokazywalam im Londyn, niby znam wszystkie slawne miejsca, ale czasem gdy moj brat pytal mnie o znaczenie czegos to ja rozkladalam rece. Moze odejdzmy troche od poziomu zycia Polakow w UK bo to rzeczywiscie wzbudza duze kontrowersje. Jesli ktos napisze ze mu sie powodzi i dobrze zarabia to beda komentarze, ze sie chwali lub sciemnia, jesli napiszecie o biednych, bezrobotnych Polakach, inni sie oburza, ze nie wszyscy tacy sa, jesli pojawi sie artykol o Polkach zwiazanych z obcokrajowcami, beda komentarze, ze Polki tylko sie puszczaja itp... Wiec chyba bedzie lepiej jesli pojawia sie artykoly dotyczace innych kwestii, pozytywne, ciekawe, rozwijajace, ale to oczywiscie tylko moja sugestia i mam nadzieje, ze nikt sie na nia nie oburzy, pozdrawiam 8-)
jewelleryjunction co uk

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer Skype

Pluszowa

Post #10 Ocena: 0

2008-02-17 12:37:13 (17 lat temu)

Pluszowa

Kobieta

Z nami od: 13-02-2007

Milusia, jest w tym trochę racji. Nie można zrobić tak, żeby wszyscy byli zadowoleni... To jest po prostu niewykonalne :-D co nie znaczy, że mamy przestać się starać.
Propozycja artykułów związanych z historią Wielkiej Brytanii to bardzo dobry pomysł. Niestety nie możemy całkowicie zrezygnować z przedruków z innych gazet, możemy jednak dodać coś od siebie.
Bardzo ważna jest komunikacja pomiędzy użytkownikami Mojej Wyspy a całą ekipą portalu - tylko w ten sposób uda nam się stworzyć miejsce, gdzie każdy będzie się dobrze czuł i zawsze znajdzie coś dla siebie.
No mercy for the weak _ No pity for the dying _ No tears for the slain

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

Strona 2 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,