MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Artykuły w portalu Moja Wyspa

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Pluszowa

Post #1 Ocena: 0

2008-02-16 14:18:49 (17 lat temu)

Pluszowa

Kobieta

Z nami od: 13-02-2007

W związku z tym, że Moja Wyspa jest portalem dla Polaków mieszkających w Wielkiej Brytanii czyli o Was i dla Was chcielibyśmy aby każdy znalazł tutaj coś dla siebie.
Coraz częstsze negatywne opinie na temat publikowanych na portalu artykułów skłoniły mnie do zwrócenia się bezpośrednio do Was z pytaniem, o czym chcielibyście u nas przeczytać? Może macie własne ciekawe propozycje?
No mercy for the weak _ No pity for the dying _ No tears for the slain

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailNumer gadu-gadu

Richmond

Post #2 Ocena: 0

2008-02-16 15:40:20 (17 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Wiecej pozytywnych artykulow, wiecej wlasnej tworczosci. Teraz to mam wrazenie, ze to w wiekszosci przedruki z angielskiej i polskiej prasy. Zdaje sobie sprawe, ze ktos musi pisac te autorskie artykuly, a to zwykle bywa problemem w kazdym portalu.

Wiecej uwagi przy pisaniu/tlumaczeniu. Czesto sa takie czeskie bledy czy literowki, np w tym artykule, ktory wzbudzil tyle emocji o rekwirowaniu samochodow w jednym miejscu jest napisane Oban, a pare linijek nizej Obam. Potem znowu Oban. Moge na ochotnika zajac sie wylapywaniem takich drobiazow (tylko wtedy bede musiala wszystko czytac ;) ).

A Ci, ktorzy tak narzekaja na tematy artykulow, moga zawsze sami cos napisac. Albo chociaz zaproponowac temat czy opowiedziec ciekawa historie i ktos inny napisze o tym artykul.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

bamus

Post #3 Ocena: 0

2008-02-16 15:52:10 (17 lat temu)

bamus

Mężczyzna

Z nami od: 03-04-2007

tak jak richmond napisal wiecej pozytywnych i co wazniejsze obiektywnych artykolow. nie wszyscy emigranci pracuja na zmywaku, nie mowia po angielsku, nie mieszkaja po 10 w jednym domu. o tych, ktorym sie udalo nie piszecie wogole, albo wcale. zamiast czytac o kolejnych przegranych, ktorym angli nic nie dala, napiszczie o ludziach sukcesu, ktorzy poprzez emigracje polepszyli sobie byt, zyja lepiej niz wiekszosc anglikow, staraja sie ciezko zarobione pieniadze wydac na cos co da im radosc w zyciu.

Do góry stronyOffline

marcheweczka

Post #4 Ocena: 0

2008-02-16 15:55:20 (17 lat temu)

marcheweczka

Kobieta

Z nami od: 27-07-2007

hmmm... a może wyjść z propozycją do forumowiczów,by pisali i przesyłali komuś ciekawe artykuły i po przeglądzie,ciekawe zostaną opublikowane....myśle,że wielu chciałoby coś napisać,czemu nie dać im szansy....?
[i] Gdzie dwa trolle się tłuką,tam prędzej czy później wątek sam zdechnie ...[/i]

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

Pluszowa

Post #5 Ocena: 0

2008-02-16 15:56:33 (17 lat temu)

Pluszowa

Kobieta

Z nami od: 13-02-2007

Dziekuję Richmond i Bamus za konkretną wypowiedź. Bo jak możemy coś zmienić skoro nie znamy Waszych potrzeb? :-D

Marcheweczka, z tego co wiem, propozycja padła już kilkakrotnie jednak Redakcja nie otrzymała żadnych listów czy artykułów. A przecież mamy rubrykę 'Listy do redakcji'...

Serdecznie pozdrawiam
No mercy for the weak _ No pity for the dying _ No tears for the slain

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

marcheweczka

Post #6 Ocena: 0

2008-02-16 16:02:11 (17 lat temu)

marcheweczka

Kobieta

Z nami od: 27-07-2007

moje przeoczenie....może troszke bardziej to nagłośnić,bo ja nie zauważyłam....ja również chętnie poczytałabym o pozytywnych stronach mieszkania w UK,o ludziach szczęśliwych....:-D:-D:-D
[i] Gdzie dwa trolle się tłuką,tam prędzej czy później wątek sam zdechnie ...[/i]

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

Richmond

Post #7 Ocena: 0

2008-02-16 16:06:26 (17 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Bamus,
to teraz szukaj chetnych, ktorzy uwazaja ze osiagneli sukces i chca podzielic sie ta informacja ze swiatem. Co do obiektywizmu bedzie problem, bo zawsze ktos uzna, ze artykul nie jest obiektywny.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2008-02-16 18:59:32 (17 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

konto usunięte

Post #9 Ocena: 0

2008-02-16 19:01:09 (17 lat temu)

konto usunięte

Konto usunięte

Cytat:

2008-02-16 15:55:20, marcheweczka napisał(a):
hmmm... a może wyjść z propozycją do forumowiczów,by pisali i przesyłali komuś ciekawe artykuły i po przeglądzie,ciekawe zostaną opublikowane....myśle,że wielu chciałoby coś napisać,czemu nie dać im szansy....?

A ciekawe,ciekawe...kto wie może jakaś ciekawa historyjka z życia wzięta mogłaby znaleźć tu swoje miejsce...;-)
pozdrawiam...:-D
Żegnam Was już czas... "Dojrzałość polega między innymi na tym, że przestajemy czekać na cudzą akceptację naszego postępowania i odczuwać lęk przed czyimiś sądami"...THE END

Do góry stronyOffline

kati-kat

Post #10 Ocena: 0

2008-02-16 19:03:49 (17 lat temu)

kati-kat

Kobieta

Z nami od: 19-09-2007

dokladnie... moze kazdy (kto chce) moze opisac swoja historie :-D
always look forward.

Do góry stronyOffline