Coraz czêstsze negatywne opinie na temat publikowanych na portalu artyku³ów sk³oni³y mnie do zwrócenia siê bezpo¶rednio do Was z pytaniem, o czym chcieliby¶cie u nas przeczytaæ? Mo¿e macie w³asne ciekawe propozycje?
Przegl±daj forum |
Dzia³em "MojaWyspa.co.uk" opiekuj± siê: Webmaster |
|
Strona g³ówna » MojaWyspa.co.uk » Artyku³y w portalu Moja Wyspa |
| Autor | (Odpowiedzi: 44) |
|---|---|
| Pluszowa | Post #1 2008-02-16 14:18:49 (5 miesiêcy temu) |
Z nami od: 13-02-2007 |
W zwi±zku z tym, ¿e Moja Wyspa jest portalem dla Polaków mieszkaj±cych w Wielkiej Brytanii czyli o Was i dla Was chcieliby¶my aby ka¿dy znalaz³ tutaj co¶ dla siebie.
Coraz czêstsze negatywne opinie na temat publikowanych na portalu artyku³ów sk³oni³y mnie do zwrócenia siê bezpo¶rednio do Was z pytaniem, o czym chcieliby¶cie u nas przeczytaæ? Mo¿e macie w³asne ciekawe propozycje? No mercy for the weak _ No pity for the dying _ No tears for the slain
|
| Richmond | Post #2 2008-02-16 15:40:20 (5 miesiêcy temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Sk±d: Richmond |
Wiecej pozytywnych artykulow, wiecej wlasnej tworczosci. Teraz to mam wrazenie, ze to w wiekszosci przedruki z angielskiej i polskiej prasy. Zdaje sobie sprawe, ze ktos musi pisac te autorskie artykuly, a to zwykle bywa problemem w kazdym portalu.
Wiecej uwagi przy pisaniu/tlumaczeniu. Czesto sa takie czeskie bledy czy literowki, np w tym artykule, ktory wzbudzil tyle emocji o rekwirowaniu samochodow w jednym miejscu jest napisane Oban, a pare linijek nizej Obam. Potem znowu Oban. Moge na ochotnika zajac sie wylapywaniem takich drobiazow (tylko wtedy bede musiala wszystko czytac ;) ). A Ci, ktorzy tak narzekaja na tematy artykulow, moga zawsze sami cos napisac. Albo chociaz zaproponowac temat czy opowiedziec ciekawa historie i ktos inny napisze o tym artykul. Nie ponosze odpowiedzialnosci za skorzystanie z udzielonych porad.
|
| bamus | Post #3 2008-02-16 15:52:10 (5 miesiêcy temu) |
Z nami od: 03-04-2007 Sk±d: WESTCLIFF ON SEA |
tak jak richmond napisal wiecej pozytywnych i co wazniejsze obiektywnych artykolow. nie wszyscy emigranci pracuja na zmywaku, nie mowia po angielsku, nie mieszkaja po 10 w jednym domu. o tych, ktorym sie udalo nie piszecie wogole, albo wcale. zamiast czytac o kolejnych przegranych, ktorym angli nic nie dala, napiszczie o ludziach sukcesu, ktorzy poprzez emigracje polepszyli sobie byt, zyja lepiej niz wiekszosc anglikow, staraja sie ciezko zarobione pieniadze wydac na cos co da im radosc w zyciu.
|
| marcheweczka | Post #4 2008-02-16 15:55:20 (5 miesiêcy temu) |
Z nami od: 27-07-2007 Sk±d: ✿✿Rochdale✿✿ |
hmmm... a mo¿e wyj¶æ z propozycj± do forumowiczów,by pisali i przesy³ali komu¶ ciekawe artyku³y i po przegl±dzie,ciekawe zostan± opublikowane....my¶le,¿e wielu chcia³oby co¶ napisaæ,czemu nie daæ im szansy....?
✿✿ (¯`·.¸ღRaz Anio³, raz diablica-jedna twarz, a dwa obliczaღ¸.·´¯)✿✿
|
| Pluszowa | Post #5 2008-02-16 15:56:33 (5 miesiêcy temu) |
Z nami od: 13-02-2007 |
Dziekujê Richmond i Bamus za konkretn± wypowied¼. Bo jak mo¿emy co¶ zmieniæ skoro nie znamy Waszych potrzeb?
Marcheweczka, z tego co wiem, propozycja pad³a ju¿ kilkakrotnie jednak Redakcja nie otrzyma³a ¿adnych listów czy artyku³ów. A przecie¿ mamy rubrykê 'Listy do redakcji'... Serdecznie pozdrawiam No mercy for the weak _ No pity for the dying _ No tears for the slain
|
| marcheweczka | Post #6 2008-02-16 16:02:11 (5 miesiêcy temu) |
Z nami od: 27-07-2007 Sk±d: ✿✿Rochdale✿✿ |
moje przeoczenie....mo¿e troszke bardziej to nag³o¶niæ,bo ja nie zauwa¿y³am....ja równie¿ chêtnie poczyta³abym o pozytywnych stronach mieszkania w UK,o ludziach szczê¶liwych....
✿✿ (¯`·.¸ღRaz Anio³, raz diablica-jedna twarz, a dwa obliczaღ¸.·´¯)✿✿
|
| Richmond | Post #7 2008-02-16 16:06:26 (5 miesiêcy temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Sk±d: Richmond |
Bamus,
to teraz szukaj chetnych, ktorzy uwazaja ze osiagneli sukces i chca podzielic sie ta informacja ze swiatem. Co do obiektywizmu bedzie problem, bo zawsze ktos uzna, ze artykul nie jest obiektywny. Nie ponosze odpowiedzialnosci za skorzystanie z udzielonych porad.
|
| ironiqus | Post #8 2008-02-16 18:59:32 (5 miesiêcy temu) |
Z nami od: 30-10-2007 Sk±d: London |
Cytat: 2008-02-16 14:18:49, Pluszowa napisa³(a): Coraz czêstsze negatywne opinie na temat publikowanych na portalu artyku³ów sk³oni³y mnie do zwrócenia siê bezpo¶rednio do Was z pytaniem, o czym chcieliby¶cie u nas przeczytaæ? Mo¿e macie w³asne ciekawe propozycje? Jaki¶ cykl artyku³ów z najciekawszych, znacz±cych, prze³omowych etc. momentach w historii UK. Jak powy¿ej, jednak dotycz±cy miejsc - mo¿e to byæ np. jaki¶ pub, z którym jest zwi±zana jaka¶ ciekawa historia. Cykl artyku³ów dotycz±cych znanych zabytków i budowli, np. wszyscy wiedz± co to jest The Monument, gdzie siê znajduje, jak wygl±da (trudno go nie zauwa¿yæ), jednak ile osób wie dlaczego stoi on dok³adnie w tym miejscu i dlaczego jego wysoko¶æ jest taka, a nie inna. Wracaj±c do poruszonego wcze¶niej tematu Listy do Redakcji, mo¿e umo¿liwiæ u¿ytkownikom wysy³anie swoich artyku³ów bezpo¶rednio do dzia³u np. Artyku³y u¿ytkowników, na podobnej zasadzie jak dzia³a galeria zdjêæ. Takie lu¼ne propozycje :) Anwjn¿avrwfmr j ¿lpvh gb: qboel uhzbe v pmlfgr znwgxv - erfmgn gb pu. ;)
|
| kameleonka2007 | Post #9 2008-02-16 19:01:09 (5 miesiêcy temu) |
Z nami od: 18-09-2007 |
Cytat: 2008-02-16 15:55:20, marcheweczka napisa³(a): hmmm... a mo¿e wyj¶æ z propozycj± do forumowiczów,by pisali i przesy³ali komu¶ ciekawe artyku³y i po przegl±dzie,ciekawe zostan± opublikowane....my¶le,¿e wielu chcia³oby co¶ napisaæ,czemu nie daæ im szansy....? A ciekawe,ciekawe...kto wie mo¿e jaka¶ ciekawa historyjka z ¿ycia wziêta mog³aby znale¼æ tu swoje miejsce... pozdrawiam... ¯egnam Was ju¿ czas...
"Dojrza³o¶æ polega miêdzy innymi na tym, ¿e przestajemy czekaæ na cudz± akceptacjê naszego postêpowania i odczuwaæ lêk przed czyimi¶ s±dami"...THE END
|
| kati-kat | Post #10 2008-02-16 19:03:49 (5 miesiêcy temu) |
Z nami od: 19-09-2007 Sk±d: Brixworth, northamptonshire |
dokladnie... moze kazdy (kto chce) moze opisac swoja historie
co noc sprawiasz,ze zasypiam z usmiechem na ustach ;)
|