MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Gdzie się podziała moja zabawa ?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 2 z 3

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

Webmaster

Post #1 Ocena: 0

2008-02-10 21:50:47 (17 lat temu)

Webmaster

Mężczyzna

Z nami od: 18-04-2003

Cytat:

2008-02-10 21:15:33, marcheweczka napisał(a):
temat byl zamkniety teraz znowu otwarty.....znowu prowokacja i znowu temat sie rozwija....stanowczo i konsekwentnie....tlumaczyc sie szefostwo nie musi....byl temat i nie ma tematu...ot i jakie to proste....

Szczerze mówiąc, to nie rozumiem o co chodzi. A tłumaczyć się faktycznie nie musimy. Jak zawsze każdy patrząc z boku uważa, że sam zrobiłby to lepiej. Ostatnio bardzo dużo pojawiło się na naszym forum osób nowych i stąd to zamieszanie. Jak widać coraz lepiej radzimy sobie z tą sytuacją, starając się nie ciąć za dużo ani nie dopuszczać do przeradzania się dyskusji w kłótnie. To nigdy nie jest tak łatwe, jak w zwyczajnej konwersacji, bo nie wystarczy po prostu rozdzielić obie strony - raz, że nie ma tylko dwóch stron, a dwa, że dyskusja się ciągnie czasem na przestrzeni kilku dni.
Nie odpowiedziano na Twój post? Zrób literówkę, zobaczysz ile osób się odezwie ;)

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

miziol

Post #2 Ocena: 0

2008-02-10 22:01:24 (17 lat temu)

miziol

Mężczyzna

Z nami od: 08-02-2008

Taka propozycja dla Was na każdej odpowiedzi można nacisnąć przycisk, który sygnalizuje o przekroczeniu przez kogoś praw w wypowiedzi łącznie z notką od forumowicza, który go nacisnął, dla czego tak uważa. Wtedy jak się uzbiera więcej sprzeciwów można śmiało usunąć wypowiedź delikwenta jak również przyznać mu za to jakieś punkty gdzie po przekroczeniu zostaje usunięty z forum.
Pozdrawiam i życzę miłego niedzielnego wieczoru.
Olewam wszystko dookoła - powiedziała konewka

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

frelcia

Post #3 Ocena: 0

2008-02-10 22:06:18 (17 lat temu)

frelcia

Kobieta

Z nami od: 01-05-2007

Cytat:

2008-02-10 22:01:24, miziol napisał(a):
Taka propozycja dla Was na każdej odpowiedzi można nacisnąć przycisk, który sygnalizuje o przekroczeniu przez kogoś praw w wypowiedzi łącznie z notką od forumowicza, który go nacisnął, dla czego tak uważa. Wtedy jak się uzbiera więcej sprzeciwów można śmiało usunąć wypowiedź delikwenta jak również przyznać mu za to jakieś punkty gdzie po przekroczeniu zostaje usunięty z forum.

........miziol Ty to juz chyba chcesz zeby szef przykleil sie do krzesla i spedzal na nim 24 godziny na dobe, i tak juz cos mi sie wydaje, ze biedak prawie nie sypia ale roboty to mu kazdy tylko by dokladal...miejmy serce dla siebie....:-P
:-)

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Webmaster

Post #4 Ocena: 0

2008-02-10 22:06:37 (17 lat temu)

Webmaster

Mężczyzna

Z nami od: 18-04-2003

Cytat:

Szczerze mówiąc, to myślałem o ocenach + / - do wypowiedzi, jak to ma miejsce np. na youtube. Przy, powiedzmy, -5 post będzie ukryty a przy -10 automatycznie wylatuje. Bo nie chciałbym ani sobie, ani innym moderatorom dokładać pracy i czytać co ktoś jeszcze napisał w komentarzu do jakiejś wypowiedzi, szczególnie jeśli takich protestów będzie więcej...
Nie odpowiedziano na Twój post? Zrób literówkę, zobaczysz ile osób się odezwie ;)

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

_Steve_

Post #5 Ocena: 0

2008-02-10 22:06:56 (17 lat temu)

_Steve_

Mężczyzna

Z nami od: 17-05-2007

Dzieki.

Duzo jest roznych pomyslow i udogodnien, nie wszystko da sie wprowadzic, nie wszystko chcemy i nie wszystko na raz.

Mysle ze temat sie juz wyczerpal i mozna go zamknac. Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona WWW

Pluszowa

Post #6 Ocena: 0

2008-02-10 22:18:11 (17 lat temu)

Pluszowa

Kobieta

Z nami od: 13-02-2007

Jeśli na forum nie ma osób które trochę 'mieszają' to robi się nudno i wszystkim zaczyna odbijać - zamiast 'jechać' po jednej osobie, że wypowiada się nie na temat czy obraża innych to jadą po sobie :-]
No mercy for the weak _ No pity for the dying _ No tears for the slain

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

E-mailNumer gadu-gadu

stokesay

Post #7 Ocena: 0

2008-02-10 22:46:09 (17 lat temu)

stokesay

Mężczyzna

Z nami od: 30-05-2007

Cytat:

A ja mam dla Ciebie propozycje! Zloz naszemu Mistrzowi CV na moderatora ;-)
Wielu guru mówi, żeby unikać złego towarzystwa, póki się nie jest Mistrzem

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

miziol

Post #8 Ocena: 0

2008-02-10 22:51:25 (17 lat temu)

miziol

Mężczyzna

Cytat:

2008-02-10 22:06:56, _Steve_ napisał(a):
Dzieki.

Duzo jest roznych pomyslow i udogodnien, nie wszystko da sie wprowadzic, nie wszystko chcemy i nie wszystko na raz.

Mysle ze temat sie juz wyczerpal i mozna go zamknac. Pozdrawiam

Nie wszystko chcemy bo tak jest zabawniej tylko dla kogo ?
Proponuję wyczyścić temat.
Wspaniałej niedzieli życzę

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

miziol

Post #9 Ocena: 0

2008-02-10 23:18:42 (17 lat temu)

miziol

Mężczyzna

Cytat:

2008-02-10 22:46:09, stokesay napisał(a):
Cytat:

A ja mam dla Ciebie propozycje! Zloz naszemu Mistrzowi CV na moderatora ;-)

Wielkie, dzięki ale domniemam, że jest bardzo dumny z waszej służby.
Fakt faktem, że mam charakter nie do zagięcia hehehe. Sorki, że wam dałem popalić taki już jestem powodzenia w dalszych zmaganiach wam życzę, choć pomysłów mi nie brak.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

brodaty

Post #10 Ocena: 0

2008-02-10 23:40:50 (17 lat temu)

brodaty

Z nami od: 25-02-2007

mysle ze jak to okresliles "twoja zabawa"/slowa skierowane do miziola /dala troche do myslenia ludziom,ktorzy najpierw pisza a pozniej mysla a przeciez myslenie nie BOLI

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona 2 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,