MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Posty od ostatniej wizyty / nowe posty

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Rrrr

Post #1 Ocena: 0

2008-01-23 20:50 (17 lat temu)

Rrrr

Kobieta

Z nami od: 04-07-2005

nie widze nigdzie takiej opcji, poza marnym "ostatnie 10 postow"
za dawnych czasow, jak to forum startowalo, bylo tu jakos bardziej przejrzyscie...

a opcja ostatnie 10 postow dziala swietnie.
do momentku kiedy ludzie nie napisza 11+ postow :-]

to jak juz narzekam to od razu hurtem - pisanie postow w IE nie jest rewelacyjne, na szczescie uzywam Opery i tam to nawet dziala OK, natomiast zadne zmiany mi sie nie pokazuja do momentu odswiezenia strony, czasem kilkukrotnego... tzn np widze ze ktos dopisal odpowiedz na posta, do ktorego zagladalam pare minut wczesniej, ale jak klikne na posta to nie widze odpowiedzi, strona sie wyswietla z cache. i tak za kazdym razem... i nie, to nie wina Opery.

no to tyle.
tak sobie pisnelam, bo niedogodnosci mnie troche zniechecaja do uzywania tego forum, a szkoda, bo bylam swiadkiem jego powstawania pare lat temu (mialam wtedy innego nicka, ale zapomnialam do niego hasla :-]) i myslalam ze lepiej sie bedzie rozwijac. uzytkownikom nalezy zycie ulatwiac, nie utrudniac ;-)

pozdr

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Webmaster

Post #2 Ocena: 0

2008-01-23 21:10 (17 lat temu)

Webmaster

Mężczyzna

Z nami od: 18-04-2003

Jeżeli byłeś/byłaś przy powstawaniu tego forum, to właściwie nie mam pojęcia skąd to przeświadczenie, że wszystko działało lepiej i było widać posty od ostatniej wizyty - ja sobie tego nie przypominam :-]

Wracając do Twoich propozycji. Pracuję nad wyświetlaniem postów dopisanych od ostatniej wizyty, ale nie mogę na razie mówić o żadnych terminach, bo jestem dosłownie zasypany innymi projektami i staram się wszystko układać w kolejności tak, żeby to miało ręce i nogi.

Jeśli chodzi o ostatnie 10 postów - polecam kliknąć na Co nowego dzisiaj?, są tam widoczne wszystkie posty z dnia obecnego i poprzedniego, czyli "trochę" więcej niż marne 10 ostatnich postów ;-) Traktuję to jako rozwiązanie tymczasowe i naprawdę biję się w piersi, że nie skorzystałem z podanego wyżej, ale wymaga ono większej ilości poprawek w kodzie forum, a z tym staram się być ostrożny mimo że już sporo rzeczy przepisałem.

Co do odświeżania - nie mam problemów w FF ani IE7 wciskając f5 żeby odświeżyć, ale sprawdzę na ile to jest problem pod Operą.
Nie odpowiedziano na Twój post? Zrób literówkę, zobaczysz ile osób się odezwie ;)

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

stokesay

Post #3 Ocena: 0

2008-01-23 21:15 (17 lat temu)

stokesay

Mężczyzna

Z nami od: 30-05-2007

Dodam w obronie MW ze mozna skorzystac z opcji subskrybcji interesujacego nas tematu badz dodac forum do dynamicznych zakladek ;-)
Wielu guru mówi, żeby unikać złego towarzystwa, póki się nie jest Mistrzem

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

reivilo

Post #4 Ocena: 0

2008-01-23 21:20 (17 lat temu)

reivilo

Kobieta

Z nami od: 09-09-2007

chodze na forum przez opere ale zeby zobaczyc najswiezsze posty musze uzywac IE
Ludzie myślcie ....to nie boli !!

Do góry stronyOffline

Rrrr

Post #5 Ocena: 0

2008-01-24 20:53 (17 lat temu)

Rrrr

Kobieta

Z nami od: 04-07-2005

Cytat:

2008-01-23 21:20, reivilo napisał(a):
chodze na forum przez opere ale zeby zobaczyc najswiezsze posty musze uzywac IE

no wlasnie, strona zdecydowanie nie jest Opera friendly ;)
a ja nie uzywam IE.

Cytat:

Jeżeli byłeś/byłaś przy powstawaniu tego forum, to właściwie nie mam pojęcia skąd to przeświadczenie, że wszystko działało lepiej i było widać posty od ostatniej wizyty - ja sobie tego nie przypominam

bylAm ;)

a nie, ja nigdzie nie napisalam ze widac bylo posty od ostatniej wizyty, ale forum bylo malutkie, jak u Babci Frani za piecem. to bylo jeszcze za czasow Piotra K. (kpiotra), ktory tu pewnie juz nie zaglada bo zapracowany ;)

Cytat:
Jeśli chodzi o ostatnie 10 postów - polecam kliknąć na Co nowego dzisiaj?

aaaaaaaaa!
zawsze mi sie wydawalo ze to czesc bannera reklamowego, a ja na bannery nie klikam :-] troche niefortunne miejsce na takiego linka. ale teraz, po uswiadomieniu, zdecydowanie lepiej dziala. dzieki!

co do odswiezania - wolalabym (i pewnie pare innych osob tez) zeby sie to odbywalo automatycznie, bo takie manualne odswiezanie sie robi nudne po kilku razach. no ale miejmy nadzieje ze to przejsciowe i kiedys bedzie normalnie ;)

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,