Cytat:
2008-02-19 19:48:32, Korba102 napisał(a):
Zastanawia mnie fakt kto próbował robić zdjęcia na spotkaniu integracyjnym?i czym? To samo tyczy się zdjęć z koncertu, wiele z tych prac ja bym pchną w kosz, dlaczego? Jakościowo nic nie przedstawiają są bez szczegółów poza tym że po prostu są. Nie twierdzę że trzeba być profesjonalistą ale wiedzę jakąkolwiek trzeba posiadać, talent jest drugorzędnym atrybutem.
Resztę pozostawię samo krytyce, nie sposób jest zamykać usta po przez likwidację postów lub ich twórców, sposób jest pozostać bezstronnym wobec krytyki i usiłować zmienić na taki układ by nie było powtórki z tym związanych.
Człowieku... w ten sposób leczysz swoje kompleksy? Zastanów się choć przez chwilę i pomyśl. Ile osób spośród użytkowników portalu to zawodowi fotografowie z super sprzętem? To dosłownie promil... ten portal jest dla ludzi, co oznacza nie tylko osoby, zachwycające się kompozycją, światłocieniem, ustawieniem przesłony i czasem naświetlania. Proponuję trochę zejść na ziemię. Już wcześniej mieliśmy przypadek osoby, która na siłę chciała zrobić z galerii użytkowników galerię sztuki. Zrozum, że dla mnie, dla nas, to już jest taka galeria.
Nie odpowiedziano na Twój post? Zrób literówkę, zobaczysz ile osób się odezwie