odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
Webmaster |
Post #1 Ocena: 0 2007-12-21 19:57 (18 lat temu) |
Z nami od: 18-04-2003 Skąd: Yorkshire |
Niektórzy już zauważyli, że... od wczoraj nie obowiązuje limit zdjęć. Obecnie jest limit nie na ilość, ale na miejsce zajmowane na serwerze. Ponieważ każde zdjęcie po wysłaniu jest formatowane do rozmiarów wyświetlanych na stronie, ilość zajmowanego przez nie miejsca jest stosunkowo niewielka. Obecne ograniczenie powinno pozwolić na publikację około 60-70 fotek.
Gotowy jest też już system wyświetlania zdjęć w różnych kategoriach, na dniach będzie można posegregować swoje fotki (najpewniej zrobię wstępną segregację sam) i umieścić je w jednej z wcześniej zdefiniowanych kategorii. Dodatkową pomocą przy wyborze zdjęć jakie chcemy oglądać będą również tagi. Kategorie oraz tagi będą widoczne z prawej strony, pod najnowszymi, najwyżej ocenianymi itp.
Nie wiem jeszcze na ile chcecie komentarze zdjęć, więc z tymi pracami się wstrzymuję. Proszę o opinię zarówno nt zmian jak i planów. Nie odpowiedziano na Twój post? Zrób literówkę, zobaczysz ile osób się odezwie 
|

|

|
|
|
kati-kat |
Post #2 Ocena: 0 2007-12-21 20:05 (18 lat temu) |
Z nami od: 19-09-2007 Skąd: northampton |
widze Mistrzu,ze pracujesz ostro nad naszymi swiatecznymi prezentami  tu zmieniasz...tam poprawiasz  always look forward.
|

|

|
|
Pluszowa |
Post #3 Ocena: 0 2007-12-21 20:22 (18 lat temu) |
Z nami od: 13-02-2007 |
Jak do tej pory jest bardzo fajnie ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) A co do komentarzy, to jeśli tylko będzie możliwość wykluczenia z tego systemu niektórych zdjęć (użytkownik będzie mógł zdecydować czy zezwalać na komentarze) , to jestem za takim pomysłem ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) No mercy for the weak _ No pity for the dying _ No tears for the slain
|

|

|
|
ParaDox |
Post #4 Ocena: 0 2007-12-21 21:24 (18 lat temu) |
Z nami od: 18-03-2004 Skąd: Londyn |
Cytat:
2007-12-21 20:22, Pluszowa napisał(a):
Jak do tej pory jest bardzo fajnie ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) A co do komentarzy, to jeśli tylko będzie możliwość wykluczenia z tego systemu niektórych zdjęć (użytkownik będzie mógł zdecydować czy zezwalać na komentarze) , to jestem za takim pomysłem
Komentarze, hmm - nie. Daje tu fotki bo chce sie podzielic tym co widzialem itp. To moje prywatne foty (do publicznego albumu) i nawet jezeli sa kiepskie (co czesto moze byc powodem komentarzy) to niosa ze soba wiecej tresci niz zdjecia na serwisach fotograficznych, ale
".... A co do komentarzy, to jeśli tylko będzie możliwość wykluczenia z tego systemu niektórych zdjęć (użytkownik będzie mógł zdecydować czy zezwalać na komentarze) , to jestem za takim pomysłem ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) ..."
aha, mozna i tak
Piatek  anan: wiec  All truth passes through three stages: First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident
|

|
 |
|
Webmaster |
Post #5 Ocena: 0 2008-02-16 09:37:12 (17 lat temu) |
Z nami od: 18-04-2003 Skąd: Yorkshire |
Wiele osób ma problemy z dopasowaniem i wysłaniem avatara. Z myślą o tym przygotowałem możliwość ustawienia sobie jako avatara dowolnej miniaturki zdjęcia wysłanego do naszej galerii. Wystarczy wejść do swojego konta użytkownika, wybrać zakładkę Galeria i kliknąć na czwartą ikonkę znajdującą się pod każdym aktywnym zdjęciem.
Galeria użytkowników (i okolice) również przeszła kolejną metamorfozę. Wszystkie do tej pory wysłane zdjęcia zostały rozdzielone na kategorie, wkrótce ten podział będzie widoczny na stronie głównej galerii. Formularz do wysyłki zdjęć daje Wam od tej pory możliwość umieszczenia Waszej fotki w jednej z 8 kategorii:
Nie odpowiedziano na Twój post? Zrób literówkę, zobaczysz ile osób się odezwie 
|

|

|
|
|
Nenna1 |
Post #6 Ocena: 0 2008-02-16 11:12:45 (17 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 22-05-2007 Skąd: London - Harrow |
Podoba mi sie.. 
Skoncza sie problemy z dopasowaniem avatarkow.
A w Galerii wszystko posegregowane i poukladane,kazdy oglada co i kiedy chce wg wlasnych upodoban...moze skoncza sie juz, te wieczne narzekania /niektorych  / na rodzaje zdjec wklejanych do galerii...wklejamy to co w danej chwili chcemy , bez obawy,ze cos komus nie pasuje..  Chce to wchodzi i oglada...jego wybor...
Swietna robota...tak trzymac ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) ...Jak latwo zapomniec,przekreslic swoj czas..
Jak latwo - w milczeniu pochylic twarz.. "
|

|
 |
|
frelcia |
Post #7 Ocena: 0 2008-02-16 11:18:23 (17 lat temu) |
Z nami od: 01-05-2007 Skąd: ~Skelmersdale~ |
Widze, ze szef czasu nie marnuje i efekty sa tak widoczne, ze az dech zapiera. Swietna robota. Nic tylko dorzucic wyrazy uznania naszemu administratorowi.   
|

|
 |
|
marcheweczka |
Post #8 Ocena: 0 2008-02-16 11:24:04 (17 lat temu) |
Z nami od: 27-07-2007 Skąd: ✿✿O/M/R✿✿ |
zmiany na szóstke z plusem...super pomysł,świetne wykonanie....DZIęKUJEMY [i] Gdzie dwa trolle się tłuką,tam prędzej czy później
wątek sam zdechnie ...[/i]
|

|

|
|
krunschwitz |
Post #9 Ocena: 0 2008-02-16 13:20:57 (17 lat temu) |
Z nami od: 21-05-2006 Skąd: trzeci kamień od Słońca |
podoba mie sie to...
nie ma to jak odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu...  Życie jest krótkie. Praca jest dla tych, którzy nigdy życia nie zrozumieją. Bezczynność nie poniża człowieka. Kto umie patrzeć dobrze, ten ją odróżnia od lenistwa.
|

|

|
|
Korba102 |
Post #10 Ocena: 0 2008-02-19 19:48:32 (17 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 16-02-2008 Skąd: London |
Zastanawia mnie fakt kto próbował robić zdjęcia na spotkaniu integracyjnym?i czym? To samo tyczy się zdjęć z koncertu, wiele z tych prac ja bym pchną w kosz, dlaczego? Jakościowo nic nie przedstawiają są bez szczegółów poza tym że po prostu są. Nie twierdzę że trzeba być profesjonalistą ale wiedzę jakąkolwiek trzeba posiadać, talent jest drugorzędnym atrybutem.
Resztę pozostawię samo krytyce, nie sposób jest zamykać usta po przez likwidację postów lub ich twórców, sposób jest pozostać bezstronnym wobec krytyki i usiłować zmienić na taki układ by nie było powtórki z tym związanych. Nigdy nie byłem wazeliniarzem, wolę nagą prawdę od szydzącego pochlebstwa. Nikt nie jest doskonały ale trzeba być zawodowcem w tym co się robi. Nie oceniam za wygląd tylko za przekaz
|

|

|
|