| Autor |
Strona: 5 z 7 |
| daevar |
Post #1 2007-12-16 19:54 (8 miesięcy temu) |
Z nami od: 18-01-2006 Skąd: wziąć kupę kasy |
Cytat:
2007-12-16 12:32, clockwork_orange napisał(a):
a ja mam taki postulat, zeby zwiekszyc ilosc postow na strone - 10 to zdecydowanie za malo, zwlaszcza w popularnych watkach latwo przeoczyc wypowiedzi, bo strona juz sie zmienila - dotyczy to rowniez pisania posta pod postem...
A w czym miałoby to pomóc? Już wolę kliknąć na następną stronę, niż przewijać ekran w nieskończoność. A żeby zobaczyć większą ilość postów bardzo dobrym rozwiązaniem jest korzystanie z RSS forum  Jak się nie ma co się lubi, to się kradnie co popadnie.
|
|

|
 |
|
| clockwork_orange |
Post #2 2007-12-17 21:59 (8 miesięcy temu) |
Z nami od: 28-06-2007 |
Cytat:
2007-12-16 19:54, daevar napisał(a):
Cytat:
2007-12-16 12:32, clockwork_orange napisał(a):
a ja mam taki postulat, zeby zwiekszyc ilosc postow na strone - 10 to zdecydowanie za malo, zwlaszcza w popularnych watkach latwo przeoczyc wypowiedzi, bo strona juz sie zmienila - dotyczy to rowniez pisania posta pod postem...
A w czym miałoby to pomóc? Już wolę kliknąć na następną stronę, niż przewijać ekran w nieskończoność. A żeby zobaczyć większą ilość postów bardzo dobrym rozwiązaniem jest korzystanie z RSS forum
moze i dobrym, ale rownie dobrym jest umozliwienie uzytkownikowi, w profilu, okreslenie liczby postow jakie chce widziec na stronie
zwlaszcza, ze flood i spam  zalewa niektore watki - jak pisalem, przycisk 'edytuj' po cos istnieje - walenie posta pod postem, byle zaliczyc +1, to troche dziecinne, nie sadzisz ?
[ link usunięty ]
|
|

|
 |
|
| Pluszowa |
Post #3 2007-12-17 23:23 (8 miesięcy temu) |

Z nami od: 13-02-2007 |
Clockwork_orange, ja również uważam że pisanie kilku postów pod rząd jest trochę dziecinne  Osobiście staram się tego unikać, chyba że cytuję kilka osób - ładniej wtedy wygląda jeśli każdy post dotyczy jednej wypowiedzi (jeśli dotyczą różnych tematów)
Co do 10 tematów na stronie głównej forum... moim zdaniem jest ok, osobiście nie widzę potrzeby wciskania kilku więcej, skoro można kliknąć na "Co nowego" i pojawia się cała lista tematów z bieżącego oraz ubiegłego dnia, co jest świetnym pomysłem bo oszczędza się czas na przeszukiwanie forum ![:-] :-]](modules/Forum/images/smilies/yellow/icon_cheesygrin.gif) No mercy for the weak _ No pity for the dying _ No tears for the slain
|
|

|

|
|
| Maya64 |
Post #4 2007-12-18 08:08 (8 miesięcy temu) |
Z nami od: 04-02-2007 Skąd: Polandia |
Ja tylko chce podziekowac Pluszowej, ze powyzej dala mi krociotka lekcje jak korzystac z nowej wersji Moja Wyspa.Pomoglo i w tych paru minutach co mam zeby tu wskoczyc udalo mi sie jakos rozgrysc nowy uklad.Problem pewnie byl w tym, ze wyraz "ostatnie 10 postow" jest dosc male i ja tego poprostu nie widzialam (polecam powiekszyc druk dla starszyzny!!!!).
Nadal jednak nie widze gdzie mam znalesc "co nowego".Chyba bede musiala sprawic sobie nowe patrzalki:
|
|

|
 |
|
| Nenna1 |
Post #5 2007-12-18 08:43 (8 miesięcy temu) |

Z nami od: 22-05-2007 Skąd: London |
 Maya64...."Co nowego dzisiaj"...jest na samym srodku...pod wirtualna kanapa...trudno nie zauwazyc... 
Pozdrawiam Nenna "... Każdy z nas jest Aniołem z jednym skrzydłem.
Jeśli chcemy pofrunąć, musimy mocno się objąć...
....."
|
|

|

|
|
| AGALON |
Post #6 2007-12-18 10:06 (8 miesięcy temu) |

Z nami od: 25-10-2005 Skąd: London |
Jak dla mnie forum jest OK.
Wnosze za to o zwiekszenie liczby emotek. Da rade??
pozdrawiam
|
|

|
 |
|
| Maya64 |
Post #7 2007-12-18 13:20 (8 miesięcy temu) |
Z nami od: 04-02-2007 Skąd: Polandia |
Dziekuje Nenna1.Znalazlam.Nie patrzylam na podpis pod kanapa bo sama kanapa byla bardziej interesujaca do ogladania (taka wlasnie bym chciala)i automatycznie w podswiadomosci myslalam, ze napisy sa czescia reklamy kanapy w szczegolnosci ze jest wcisnieta w dwie inne reklamy.Moze warto bylo troche przemyslec grafike samej strony.Sprawy wazne,kluczowe jak ostatnie 10 postow czy to wlasnie co nowego powinno rzucac sie bardziej w oczy.
|
|

|
 |
|
| reivilo |
Post #8 2007-12-18 14:13 (8 miesięcy temu) |
Z nami od: 09-09-2007 Skąd: Winthorpe |
Nowe opcje forum ok choc przypuszczam ze dla nowych forumowiczow moga byc malo czytelne......
wirtualna kanapa wiekszosci na pierwszy rzut oka kojarzy sie z reklama ...moze gdzies wrzucic ze to wlasnie jest forumowa kanapa...
czy nie dalo by sie zrobic tak ze klika sie w nick osoby ktorej chce sie odpowiedziec i on by sie pojawial np pogrubiony- wtedy nie trzebaby bylo cytowac wielu fragmentow tekstu
i wiecej emotek ... [ Ostatnio edytowany przez: reivilo 18-12-2007 14:14 ]
|
|

|
 |
|
| reivilo |
Post #9 2007-12-19 21:05 (8 miesięcy temu) |
Z nami od: 09-09-2007 Skąd: Winthorpe |
a i moze dzial tzw techniczny gdzie mozna by opisac ..jak zrobic, avatar, wstawic zdjecie, linka itp. itd....mysle ze wielu forumowiczom bylo by to pomocne
|
|

|
 |
|
| AMONIAK |
Post #10 2007-12-30 09:00 (8 miesięcy temu) |
Z nami od: 06-09-2007 Skąd: Warrington |
mam pytanko...bo szukalam cos na ten temat ale nic nie znalazlam...
czy jest mozliwosc wklejenia, zlikowania pokazu slajdow w Power Point`cie na MW?
jesli tak to prosze "instrukcje obslugi"...a jesli nie ...to byloby fajnie gdyby w przyszlosci (byle nie dalekiej) cos takiego dzialalo...
pozdrowka bye bye beautiful :-)
|
|

|

|
|