MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Forum po zmianach

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

Str 3 z 7

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Pluszowa

Post #1 Ocena: 0

2007-12-13 15:11 (18 lat temu)

Pluszowa

Kobieta

Z nami od: 13-02-2007

Dla wszystkich leniwych: można przecież otworzyć sobie dwie zakładki - w jednej ostatnie artykuły, w drugiej przeglądać co się chce :-] Ja zawsze tak robiłam, mimo że wcześniej ostatnie były na głównej stronie :-]
Co do reklam, to MW musi na czymś zarabiać, więc jeśli nie chcecie płacić za możliwość kożystania z forum to radzę nie zwracać uwagi na reklamy. Nie są one zresztą tak 'wredne' jak na innych stronach. Denerwujące może być gdy nie można ich zamknąć lub gdy 'uciekają' przed wskażnikiem :-]:-]

Pozdrawiam
No mercy for the weak _ No pity for the dying _ No tears for the slain

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailNumer gadu-gadu

Post #2 Ocena: 0

2007-12-13 19:10 (18 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

daevar

Post #3 Ocena: 0

2007-12-13 19:20 (18 lat temu)

daevar

Mężczyzna

Z nami od: 18-01-2006

W sumie nie widzę różnicy... jeżeli nie przeglądaliście tematów z dołu strony głównej forum, tylko patrzyliście na ostatnie 10, to chyba lepiej, jak teraz na innej stronie są wszystkie tematy z całego dnia i jeszcze z wczoraj? Nikt nie każe przecież wracać na główną, można zamiast niej korzystać z tej nowej "Co nowego dzisiaj"... Każdy kto narzeka pisze tak, jakby ta lista całkiem zniknęła, a ona przecież została rozszerzona na 2 dni! :-]

A już to co napisała Maja64 to zwyczajny szantaż - zróbcie jak chcę albo sobie idę. Całkiem niepoważne podejście... Mimo wszystko mam przeczucie, że Webmaster i Redakcja ugną się pod presją i ostatnie 10 wróci na główną forum, zupełnie, moim zdaniem, niepotrzebnie...
Jak się nie ma co się lubi, to się kradnie co popadnie.

Do góry stronyOffline

ParaDox

Post #4 Ocena: 0

2007-12-13 19:23 (18 lat temu)

ParaDox

Mężczyzna

Z nami od: 18-03-2004

Cytat:

2007-12-13 12:45, ParaDox napisał(a):
A dla mnie jest OK. Mysle ze na naprawde to lepiej dac ostanie posty zaraz po zalogowaniu, jeszcze w koncie. Mamy ostanie posty na "home page" potem 3a sie zalogowac (albo nie) i tu jezeli nie to na "home" mamy ostanie i wystarczy :-] ale jak sie musze logowac to albo wracam na home albo forum. W sumie podoba sie to rozwiazanie i to czy mam ostanie TYLKO 10 na froncie forum wyglada lepiej w "Co nowego dzisiaj" bo jest wiecej (wszystko) - ale oczywiscie ParaDox to Para... , RIchmond to Richmond itd, jako ludziska nie latwo nam dogodzic :-] i tu webmaster ma przechalpane :-]

Generalnie jest OK a co wiecej, wazne ze cos sie dzieje i jest ktos kto czyta co piszemy (tj. webmaster) i robi co sie da zeby kazdemu dogodzic :-]

Ps.

Wydaje mi sie "ostanie" na froncie byly OK, ale tylko 10, hmmm raczej malo. Richmond ma racje (w sumie jak kazdy) wiec nic nam nie pozostaje jak pisac o tym co chcemy i jak a MW i webmaster niech dzialaja, prawda?

:-]
All truth passes through three stages: First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2007-12-13 19:28 (18 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

motylek5

Post #6 Ocena: 0

2007-12-13 19:34 (18 lat temu)

motylek5

Kobieta

Z nami od: 29-07-2007

Dziekuje w swoim imieniu ,rowniez jestem zadowolona ze zmian jakie powstaly.
POZDRAWIAM
''Należy tak zorganizować życie, aby każda chwila była ważna,,

Do góry stronyOffline

kati-kat

Post #7 Ocena: 0

2007-12-13 19:40 (18 lat temu)

kati-kat

Kobieta

Z nami od: 19-09-2007

jak juz sie dowiedzialam gdzie zniklo to co bylo i ze w zasadzie nadal jest to tez mi sie podoba :)
always look forward.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Post #8 Ocena: 0

2007-12-13 21:42 (18 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Pluszowa

Post #9 Ocena: 0

2007-12-13 21:55 (18 lat temu)

Pluszowa

Kobieta

Z nami od: 13-02-2007

Maya, spokojnie :-D Wszystko jest bardzo proste. Wystarczy jak jeden raz klikniesz na "Co nowego" i masz wszystkie aktywne tematy z dwóch dni. Zwykle forumowicze wypowiadają się właśnie na tematach aktywnych, więc jest to spore ułatwienie - nie trzeba szukać po głównej i rozwijać wszystkich kategorii.
Kiedy już klikniesz na dany temat zawsze możesz wrócić do wydłużonej listy przez ponowne kliknięcie na "Co nowego", co działa tak samo jak przed zmianami kliknięcie "Forum". Naprawdę nie zajmuje więcej czasu, trzeba się tylko z tym oswoić.
Moim zdaniem jest nawet lepiej i szybciej. A jeśli ktoś ma ochotę na przeszukanie starszych tematów zawsze może kliknąć na "Forum" tak jak to było wcześniej.

Ja równiez nie mam dużo czasu na forum :-( Poczekaj kilka dni i zobaczysz, że szybko się w tym odnajdziesz ;-)

Pozdrawiam :-D

[ Ostatnio edytowany przez: Pluszowa 13-12-2007 21:57 ]

No mercy for the weak _ No pity for the dying _ No tears for the slain

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

Webmaster

Post #10 Ocena: 0

2007-12-13 21:58 (18 lat temu)

Webmaster

Mężczyzna

Z nami od: 18-04-2003

Widzę, że zdania są podzielone. Nic dziwnego, zmiany są dość widoczne na głównej stronie i trzeba się przyzwyczaić do czegoś nowego. Chciałem poczekać jeszcze ze dwa dni i zobaczyć, jak pójdzie przejście na nowy sposób wyświetlania ostatnich postów, ale wobec takiej reakcji nie mam zbytnio wyboru. Nowa podstrona zostanie, dla tych którym wygodniej jest obserwować posty z dzisiaj i wczoraj, a na stronę główną wróci 10 ostatnich, w lekko zmienionej formie. Mam nadzieję, że to zadowoli wszystkich.

Jeśli chodzi o reklamy, nie jest to moja decyzja, więc nie mam w tej sprawie nic do powiedzenia, ale rozumiem dlaczego są i staram się rozmieszczać je tak, żeby były maksymalnie mało rażące - stąd, między innymi, nowa szata nagłówka forum.
Nie odpowiedziano na Twój post? Zrób literówkę, zobaczysz ile osób się odezwie ;)

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

Strona 3 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,