MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Forum po zmianach

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

Str 2 z 7

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Richmond

Post #1 Ocena: 0

2007-12-13 12:04 (18 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Leniwi informatycy maja to do siebie, ze lubia sobie ulatwiac zycie.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

krunschwitz

Post #2 Ocena: 0

2007-12-13 12:06 (18 lat temu)

krunschwitz

Mężczyzna

Z nami od: 21-05-2006

O matko,jakie tu zmiany.Zobaczymy po czasie czy na lepsze,czy na gorsze...:-o
Życie jest krótkie. Praca jest dla tych, którzy nigdy życia nie zrozumieją. Bezczynność nie poniża człowieka. Kto umie patrzeć dobrze, ten ją odróżnia od lenistwa.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Nenna1

Post #3 Ocena: 0

2007-12-13 12:22 (18 lat temu)

Nenna1

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 22-05-2007

Cytat:

2007-12-13 12:04, Richmond napisał(a):

Cale szczescie,ze nie tylko informatycy korzystaja z forum...;-):-D
...Jak latwo zapomniec,przekreslic swoj czas.. Jak latwo - w milczeniu pochylic twarz.. "

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2007-12-13 12:24 (18 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

ParaDox

Post #5 Ocena: 0

2007-12-13 12:45 (18 lat temu)

ParaDox

Mężczyzna

Z nami od: 18-03-2004

A dla mnie jest OK. Mysle ze na naprawde to lepiej dac ostanie posty zaraz po zalogowaniu, jeszcze w koncie. Mamy ostanie posty na "home page" potem 3a sie zalogowac (albo nie) i tu jezeli nie to na "home" mamy ostanie i wystarczy :-] ale jak sie musze logowac to albo wracam na home albo forum. W sumie podoba sie to rozwiazanie i to czy mam ostanie TYLKO 10 na froncie forum wyglada lepiej w "Co nowego dzisiaj" bo jest wiecej (wszystko) - ale oczywiscie ParaDox to Para... , RIchmond to Richmond itd, jako ludziska nie latwo nam dogodzic :-] i tu webmaster ma przechalpane :-]

Generalnie jest OK a co wiecej, wazne ze cos sie dzieje i jest ktos kto czyta co piszemy (tj. webmaster) i robi co sie da zeby kazdemu dogodzic :-]

Ps.

Wydaje mi sie "ostanie" na froncie byly OK, ale tylko 10, hmmm raczej malo. Richmond ma racje (w sumie jak kazdy) wiec nic nam nie pozostaje jak pisac o tym co chcemy i jak a MW i webmaster niech dzialaja, prawda?
All truth passes through three stages: First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident

Do góry stronyOffline

Milusia

Post #6 Ocena: 0

2007-12-13 13:23 (18 lat temu)

Milusia

Kobieta

Z nami od: 07-11-2007

A mnie sie podoba pomysl z "co nowego dzisiaj" mozna sprawdzic wszystkie tematy z calego dnia. Dla mnie to duze ulatwienie, bede miec pewnosc, ze nie pominelam zadnego tematu jesli np nie zagladalam caly dzien na Moja Wyspe i w tym czasie pojawilo sie ponad 10 nowych tematow i czesc z nich nie jest juz widoczna na stronie glownej. Fajny jest rowniez pomysl z wyswietlaniem osob, ktore w danym dniu juz sie wypowiedzialy. Napewno osoby, ktore tworza Moja Wyspe chca w jakims stopniu ulatwic sobie zycie ale wydaje mi sie, ze zmiany jakie wprowadzaja maja nam przede wszystkim ulatwic i umilic korzystanie z forum nam i podoba mi sie, ze sluchaja naszych sugestii i staraja sie wszystko usprawnic. A jesli popelnia jakis blad w ustawieniach, no coz, wiem ze sa informatykami ale sa tez ludzmi :-D, pozdrowienia dla wszystkich tworcow Mojej Wyspy. ;-)
jewelleryjunction co uk

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer Skype

frelcia

Post #7 Ocena: 0

2007-12-13 14:00 (18 lat temu)

frelcia

Kobieta

Z nami od: 01-05-2007

Cytat:

2007-12-13 12:04, Richmond napisał(a):

Co do tego to ja uwazam ze naszemu Webmasterowi informatykowi wcale nie zalezy na tym aby samemu sobie ulatwic zycie tylko nam forumowiczom. Wprowadza zmiany ktore maja nam pomoc i zawsze jest otwarty na nasze pomysly i sugestie. Docenmy czlowieka ktory siedzi przy komputerze wiekszosc swojego cennego czasu. Jesli komus nie odpowiada taka "obraz" mojej wyspy to proponuje napisac do niego a nie zaraz ganic. To czlowiek tak jak i my i napewno jesli ktos zglosi mu swoje uwagi to nikogo za to nie pogryzie. Cos o tym wiem bo bardzo czesto zawracam mu glowe i nadal jestem w jednym kawalku. Pozdrawiam wszystkich:-):-)
:-)

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #8 Ocena: 0

2007-12-13 14:38 (18 lat temu)

Richmond

Kobieta

Frelcia,
zupelnie nie zrozumialas sensu mojej wypowiedzi. Odnosilo sie to do tego, ze nie chce mi sie otwierac dwoch stron, by czytac forum, bo jestem leniwym informatykiem i lubie sobie ulatwiac zycie, a nie utrudniac. Dlatego wlasnie w obsludze systemow informatycznych czesto pisze sie skrypty i programy, zeby nie robic czegos recznie za kazdym razem, tylko zeby to co sie da, robilo sie samo.

Zakladam, ze Webmaster zrozumial sens mojej wypowiedzi. Absolutnie nie ganilam nowego dodatku i doceniam jego funkcjonalnosci. Aczkolwiek zmiany na glownej stronie zniechecily mnie do czytania forum i teraz korzystam z rss. I dlatego wlasnie zaczelam ten watek, by wyrazic swoja opinie, a nie powiedziec, ze ktos jest be i nie doceniam jego pracy. Wrecz przeciwnie doceniam to, ze na tej stronie cos sie dzieje, ale czasami nie podoba mi sie, w ktora strone ida te zmiany.
Sama prowadze serwis www i wiem jak czasami ciezko zebrac sie do roboty i dlatego wlasnie moge docenic aktywnosc webmastera.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

frelcia

Post #9 Ocena: 0

2007-12-13 14:45 (18 lat temu)

frelcia

Kobieta

Z nami od: 01-05-2007

Rchmond nie mam w naturze klotni z ludzmi a tym bardziej publicznie. Wydaje mi sie ze ten temat byl w zupelnosci nie potrzebny. Po to mamy zrobione przez webmastera prywatne wiadomosci aby z nich korzystac. Wystarczylo do niego napisac. Nie bede wiecej tego komentowala. Uwazam ze webmaster jest informatykiem ale nie leniwym. Chyba jest wyjatkiem. Pozdrawiam.:-):-)
:-)

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #10 Ocena: 0

2007-12-13 14:48 (18 lat temu)

Richmond

Kobieta

Mysle, ze dalej sie nie rozumiemy. Nic to.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,