odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
Richmond |
Post #1 Ocena: 0 2007-12-13 07:41 (18 lat temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
Chcialam powiedziec, ze forum nie da sie przegladac po ostatnich zmianach, oczywiscie wedlug mnie. Nie bede przegladac wszystkich pokoi po kolei, zeby zobaczyc kto napisal cos nowego i gdzie, a nie chce mi sie klikac z pierwszej strony z listy ostatnich postow.
Z kolei tematy z linka na gorze "co nowego" nie ustawiaja sie chronologicznie.
Jest to najbardziej skomplikowane do przegladania forum, z tych ktore czytuje. Poprzednia opcja "ostatnie posty" bardzo ulatwiala przegladanie.
Rss mam od dawna ustawiony, ale wolalam sobie przejrzec forum ze strony.
Gdyby nie to, ze mam powylaczane skrypty i flash to w ogole bym pewnie nie dala rady tego czytac. Chociaz ostatnie reklamy wyswietlaja sie nawet przy wylaczonych skryptach lub robi sie puste pole. Rozumiem, ze z czegos trzeba zyc, ale nie przesadzajcie z tymi reklamami wszedzie. Carpe diem.
|

|
 |
|
|
roztocz |
Post #2 Ocena: 0 2007-12-13 08:51 (18 lat temu) |
Z nami od: 23-05-2007 Skąd: Greenford |
POPIERAM W 100%
TA ZMIANA BARDZO MI SIE NIE PODOBA!
Dzieki polu w ktorym ostatnie posty ustawialy sie w porzadku chronologicznym to forum bylo bardzo latwe i przyjemne w obsludze. Rozumiem potrzebe reklam ale wystarczy zostawic 1/3 z miejsca obecnie przez nie zajetego na wyswietlanie listy ostatnich postow.
Wiem ze jest takie pole na glownej stronie ale zdecydowanie wygodniej byloby gdyby umiescic je na forum.
Ta niby drobna zmiana zdecydowanie pogorszyla wygode korzystania z forum, w moim przypadku byla to jedyna forma otwierania postow z jakiej korzystalem.
Zeby wilk byl syty i owca cala proponuje zamienic liste z ostatnimi postami ze strony glownej z reklama ze strony forum. Praca - to bardzo prymitywny sposob spedzania czasu.
|

|
 |
|
Redakcja |
Post #3 Ocena: 0 2007-12-13 09:25 (18 lat temu) |

Z nami od: 19-04-2003 Skąd: Londyn |
Witam,
Przepraszamy za problemy zwiazane z niedopatrzeniem. Kolejnosc tematow zaraz zostanie poprawiona/ustawiona chronologicznie a reszta niezbednych modyfikacji poprawi nawigacje oraz czas ladowania sie MW.
Pozdrawiam
|

|

|
|
|
Post #4 Ocena: 0 2007-12-13 09:48 (18 lat temu) |
Anonim
|
Usunięte
|

|
 |
|
Webmaster |
Post #5 Ocena: 0 2007-12-13 11:04 (18 lat temu) |
Z nami od: 18-04-2003 Skąd: Yorkshire |
Z tego co napisała Richmond i potwierdzili pozostali, jedynym problemem w tym momencie wydaje się być ustawienie chronologiczne postów na podstronie "Co nowego". Czy to naprawdę aż tak krytyczna poprawka?  Samo 10 ostatnich być może wróci na stronę główną, w tym momencie jednak dysponujecie przecież nie tylko 10 ostatnimi, ale wszystkimi tematami aktywnymi w dniu dzisiejszym i wczorajszym, więc wydaje mi się, że funkcjonalność znacznie wzrosła.
Każde zmiany jakie wprowadzamy, sprawdzamy z Wami - ja po godzinach testów nie jestem już za bardzo kompetentny w mówieniu co jest dobre a co złe - dlatego zawsze w pierwszych dniach po zmianach czekam na odzew ze strony moderatorów i użytkowników.
Monia28 - pytałem kilku osób i sam próbowałem na dwóch kontach - nikt nie ma żadnych problemów z zalogowaniem się. Twój avatar został zastąpiony pustym, ponieważ usunąłem wszystkie avatary ustawione ze starego systemu. Korzystając z edycji konta możesz wysłać nowy. Nie odpowiedziano na Twój post? Zrób literówkę, zobaczysz ile osób się odezwie 
|

|

|
|
|
Pluszowa |
Post #6 Ocena: 0 2007-12-13 11:24 (18 lat temu) |
Z nami od: 13-02-2007 |
|

|

|
|
marcheweczka |
Post #7 Ocena: 0 2007-12-13 11:38 (18 lat temu) |
Z nami od: 27-07-2007 Skąd: ✿✿O/M/R✿✿ |
nie jest zle,ale faktycznie-10 najnowszych postow mogloby powrocic na strone glowna....poza tym jest dobrze....zawsze to cos nowego.... [i] Gdzie dwa trolle się tłuką,tam prędzej czy później
wątek sam zdechnie ...[/i]
|

|

|
|
Nenna1 |
Post #8 Ocena: 0 2007-12-13 11:49 (18 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 22-05-2007 Skąd: London - Harrow |
Ja rowniez nie mam zastrzezen,ale staram sie zrozumiec innych...sa po prostu przyzwyczajeni do "starej szaty". Po czasie ...przywykna i beda chwalic...mam racje?"
Pozdrawiam i gratuluje Wykonawcy tak swietnej pracy...  ...Jak latwo zapomniec,przekreslic swoj czas..
Jak latwo - w milczeniu pochylic twarz.. "
|

|
 |
|
Richmond |
Post #9 Ocena: 0 2007-12-13 11:52 (18 lat temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
Nie zgadzam sie. Nigdy nie bede chwalic tego, ze po otwarciu forum widze albo reklamy, albo nic (jak wylacze obrazki), a dopiero po przewinieciu w dol widze tresc wlasciwa. I tak eliminuje gigantyczny banner flash, wylaczajac skrypty. Print screen w mojej galerii.
Tak samo jak nie widze powodu by otwierac kazdy watek w nowym oknie, zeby moc go przeczytac i nie wracac za kazdym razem do strony z lista watkow.
Nie mam nic przeciwko nowej funkcjonalnosci, pod warunkiem, ze nie bedzie sie utrudniac przegladania forum.
Carpe diem.
|

|
 |
|
Nenna1 |
Post #10 Ocena: 0 2007-12-13 12:00 (18 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 22-05-2007 Skąd: London - Harrow |
No coz ...kazdy ma prawo do swojej opinii,a ile ludzi-tyle pogladow...
Mi nie ciezko kliknac po prostu ...i otworzyc...
Ale coz ,nie jestem ani grafikiem ani informatykiem...mowie jako zwykly uzytkownik...laik ...to moze sie nie znam...
Pozdrawiam Nenna  ...Jak latwo zapomniec,przekreslic swoj czas..
Jak latwo - w milczeniu pochylic twarz.. "
|

|
 |
|