MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Pytanie do Redakcji

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

_Steve_

Post #1 Ocena: 0

2007-12-04 08:24 (18 lat temu)

_Steve_

Mężczyzna

Z nami od: 17-05-2007

Dzien dobry.
Chcialem zapytac... A to dlatego, ze tak mnie dzisiaj z rana jakos ruszylo - ciezko powiedziec, jaki mam odczucie, ale chyba troche i mi "przykro". Zapewne wynika to z tego, ze juz jakis czas udzielam sie w "naszej" Mojej Wyspie i nie wszystkie sprawy sa mi (jak i zapewne innym) obojetne.
Chodzi mi o tekst na MW "Urodzić za granicą?". Tekst jest z, jak zarazem reklama GLOSIK.EU. I tutaj moja lawina pytan w zwiazku z tym tekstem.
- czy portal MW ma jakas umowy (o finanse nie pytam) z gazetami
- dlaczego Redakcja nie wykorzystuje tak licznych informacji zawartych na forum do pisania wlasnych artykulow?

temat "rodzenia" dzieci jest na forum tak rozbudowany, ze sam jedynie przegladajac tematy, wiem chyba wiecej niz dzisiejszy artykul przekazuje.
Po prostu odnioslem wrazenie ze Redakcja i portal MW swoja droga, a forum i wszyscy milosnicy MW swoja droga.

PS pisze na forum rowniez dlatego, ze okolo 10 e-maili bezposrednio do Redakcji (roznych i w roznym czasie) pozostalo bez echa, a Administratorowi strony nie bede tym tematem glowy zawracal.

Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWW

Redakcja

Post #2 Ocena: 0

2007-12-05 10:50 (18 lat temu)

Redakcja

Kobieta

Administrator

Z nami od: 19-04-2003

Witaj Steve,

Masz rację, temat rodzenia, kupna samochodu, WRS, itp są to tematy o których pisze się na forum tak często, jak pojawia sie osoba pytająca, wracająca do "tego" tematu. Dział Prasa Polonijna jak sama nazwa wskazuje to publikacje z pracy polonijnej w Wlk. Brytanii. Zrozumiałą sprawą jest to, że gazety muszą wałkować "te" tematy od czasu do czasu (każda z nich) bo ludzie:

1. Nie archiwizują gazet
2. Szukanie w wielu wydawnictwach drukowanych "tego" tematu może zająć cały dzień.

Strona internetowa jak wiesz to informacje z dzisiaj, wczoraj, z 3 czy 12 miesięcy dostępne "pod klikiem" dzięki czemu można zająć się bardziej bieżącymi sprawami i tematami nie poruszanymi do tej pory.

W planach mamy rozbudowanie i modernizację F.A.Q gdzie na podstawie forum, wiedzy własnej oraz specjalistów spiszemy i poukładamy to w spójną całość.

Dziękuję za uwagę.

Ps.

Jeszcze raz podziękowania dla Richmond za wspaniałe opracowane pytań i odpowiedzi do Credit Score i Credit Report

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailStrona WWW

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,