Zapraszam do dyskusji.
Przeglądaj forum |
Działem "MojaWyspa.co.uk" opiekują się: Webmaster |
|
Strona główna » MojaWyspa.co.uk » Czat Moja Wyspa - co o tym myslicie |
| Autor | (Odpowiedzi: 8) |
|---|---|
| ironiqus | Post #1 2007-11-27 21:54 (10 miesięcy temu) |
Z nami od: 30-10-2007 Skąd: London |
Na zblizajace sie jesienno - zimowe wieczory moze jakis czat by sie przydal. Pogadac o wszystkim i niczym, podyskutowac o naszym zyciu codziennym o ....wszystkim.
Zapraszam do dyskusji. Anwjnżavrwfmr j żlpvh gb: qboel uhzbe v pmlfgr znwgxv - erfmgn gb pu. ;)
|
| ironiqus | Post #2 2007-11-27 22:00 (10 miesięcy temu) |
Oczywiscie jestem za.
Anwjnżavrwfmr j żlpvh gb: qboel uhzbe v pmlfgr znwgxv - erfmgn gb pu. ;)
|
| konto usunięte | Post #3 2007-11-27 22:05 (10 miesięcy temu) |
Z nami od: 18-09-2007 |
Pomysł popieram ,chociaż mowa o tym już była na innym temacie i do teraz brak odzewu...
A jak chcesz poklikać o wszystkim i o niczym zapraszam do sąsiedniego tematu pt."nie otwieraj tego postu"-fajni ludzie,rózne tamaty-prawie jak czat ale z mozliwoscia wgladu w przeszłość... Pozdrawiam Żegnam Was już czas...
"Dojrzałość polega między innymi na tym, że przestajemy czekać na cudzą akceptację naszego postępowania i odczuwać lęk przed czyimiś sądami"...THE END
|
| Pluszowa | Post #4 2007-11-27 22:31 (10 miesięcy temu) |
Z nami od: 13-02-2007 |
Popieram koleżankę
No mercy for the weak _ No pity for the dying _ No tears for the slain
|
| ironiqus | Post #5 2007-11-27 22:33 (10 miesięcy temu) |
Wiem wiem, przegladam ten watek - jednak boje sie zaczac udzielac (wtedy to juz nic nie zrobie :) ) Jednak jest pewna roznica pomiedzy czatem a forum, (podobna jak miedzy irc a usenet) - na czacie/ ircu powiesz cos, i jest to widoczne w czasie rzeczywistym - forum/ usenet pozwala na modyfikacje swoich wypowiedzi, wiec czasami to co sie powiedzialo pod wplywem chwili mozna skorygowac, wygladzic, itp. Pzdr. Anwjnżavrwfmr j żlpvh gb: qboel uhzbe v pmlfgr znwgxv - erfmgn gb pu. ;)
|
| Pluszowa | Post #6 2007-11-27 22:43 (10 miesięcy temu) |
Z nami od: 13-02-2007 |
Oczywiście masz rację, że można edytować wypowiedzi na forum, ale na "Nie otwieraj..." raczej tego nie stosujemy, chyba że chcemy coś dodać a nie usunąć
No mercy for the weak _ No pity for the dying _ No tears for the slain
|
| marcheweczka | Post #7 2007-11-27 22:46 (10 miesięcy temu) |
Z nami od: 27-07-2007 Skąd: ✿✿Rochdale✿✿ |
tyle,ze moglby sie niezly mlynek zrobic...kazdy pisalby o czyms inny w danej chwili a tak mamy przykladowo jakis jeden temacik i sie go trzymamy.....poza tym poki co nie dokladajmy roboty Webmasterowi...on musialby to kontrolowac a to kolejne zobowiazanie i mniej czasu na sprawy wazniejsze....inni moderatorzy tez chetnie by pewnie odpoczeli...plany byly,malenka proba tez-nie wyszlo....
[ Ostatnio edytowany przez: marcheweczka 28-11-2007 10:27 ] |
| frelcia | Post #8 2007-11-28 06:53 (10 miesięcy temu) |
Z nami od: 01-05-2007 Skąd: Skelmersdale - Lathom |
Jestem za "NIE"
Tak jak Marchereczka mówi za duzo pracy przy tym, a Nie Otwieraj Tego Postu mysle w zupelnosci wystarczy. No ale to moje zdanie. Pozdrawiam |
| _Steve_ | Post #9 2007-11-28 08:40 (10 miesięcy temu) |
Z nami od: 17-05-2007 Skąd: |_ [] |\| |] [] |\| |
Z tego co mi wiadomo, temat czatu byl juz poruszany w gronie "trzymajacych wladze".
Jezeli jest w planach - to bedzie, aczkolwiek trzeba byc cierpliwym. Przy stronie jest duzo, duzo pracy, ktora jest wykonywana caly czas - aczkolwiek nie zawsze ja widac okiem uzytkownika. Czat bylby jakims dodatkiem, ktory przy aktualnych zmianach, nie jest na priorytetowym miejscu. Lepiej patyczek pocieńkować niż go poźniej pogrubasić
|