Str 2 z 3 |
|
---|---|
Andrew_Bird | Post #1 Ocena: 0 2007-11-07 19:11 (18 lat temu) |
Z nami od: 01-11-2007 |
Mr Webmaster!
Okienko wreszcie się pojawiło i wkleiłem mój komentarz, który poprzednio zniknął w tajemniczych okolicznościach. Webmasterze! Niech Pan zgłosi sprawę do British Secret Service. Jeśli to nie służby UK to ktoś inny złośliwie atakuje Waszą stronę. To wyraźnie widać nawet po zmianie prędkości pracy komputera. Art 10 Punkt 2 Konwencji Praw Człowieka przypomina o odpowiedzialności za słowo, więc interes UK jest również zawarowany zwrotnie. |
Andrew_Bird | Post #2 Ocena: 0 2007-11-07 19:16 (18 lat temu) |
Haha! przed chwilą sprawdziłem pod rzeczonym tekstem: okienko jest, ja kopię komentarza wkleiłem i znowu komentarz zniknął!
Szanowny PAnie Webmasterze! Albo kierujecie to do moderacji z tłumaczeniem na Angielski - i dobrze macie do tego prawo. Gorzej jak ktoś (nie wiadomo kto) zjada Wam teksty i sobie moderuje bez Waszej wiedzy: bądźmy czujni, hakerzy nie śpią! ![]() |
ParaDox | Post #3 Ocena: 0 2007-11-07 19:18 (18 lat temu) |
Z nami od: 18-03-2004 Skąd: Londyn |
Cytat: 2007-11-07 18:56, Andrew_Bird napisał(a): Kochany Webmaster’ku! Mam wrażenie, że mamy problem. Jakieś tajemnicze siły zjadają moje komentarze i blokują mi okienka (nie pojawiają się okienka tekstowe do komentarza). Tak jakoś dziwnie się składa, że chodzi tu szczególnie o polityczne stosunki UK - Polska. Jeśli to służby specjalne UK to bardzo nie ładnie z ich strony. Naruszają Konwencję Praw Człowieka w zakresie co do Artykułu 10 - "Wolność wyrażania opinii" Punkt 1 - "Każdy ma prawo do wolności wyrażania opinii. Prawo to obejmuje wolność posiadania poglądów oraz otrzymywania i przekazywania informacji i idei bez ingerencji władz publicznych i bez względu na granice państwowe ..." Miejmy cichą nadzieję, że znikanie moich komentarzy oraz znikanie okienek do wpisywania komentarzy to zwykły chochlik komputerowy a nie blokowanie swobody wypowiedzi. Andrew_Bird-ku. Nie wiem jakie sa "stosunki" miedzy toba a webmasterem ale te zdrobnienia to mnie juz *&^%*&^R$*&^wiaja. Chlopie (no chyba ze nim nie jestes) starczy tego sie dziamdzialenia, ja pierdziele jaki koles. wemasterku, kawusia, herbatka ... i co jeszcze. Wybacz ale juz nie moglem. Nie mam pojecia jak to jest ze masz problemy z komentarzami ale jak narazie to tylko Ty piszesz o tym, ciekawe. Co do prawa i ... "Każdy ma prawo do wolności wyrażania opinii. Prawo to obejmuje wolność posiadania poglądów oraz otrzymywania i przekazywania informacji i idei bez ingerencji władz publicznych i bez względu na granice państwowe ..." aha, jasne jak jestes u siebie, na swojej stronie itd. Nie zapominaj ze kazda instytucja (biuro, strona inernetowa itp) ma swoje zasady i prawa i ze moga kasowac Twoje posty bez uzasadnienia. Widze ze masz chore zasady walki dla walki. Na onet posty leca jeden za drugim i co, myslisz ze ktos tam siedzi i odpisuje "tym" wszystkim obrazonym na caly swiat - NIE:-W Mysle ze jak dasz sobie na luz to wszyscy na tym lepiej wyjda ![]() All truth passes through three stages: First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident
|
Post #4 Ocena: 0 2007-11-07 19:54 (18 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
emcia32 | Post #5 Ocena: 0 2007-11-07 20:12 (18 lat temu) |
Z nami od: 06-10-2007 Skąd: Londyn |
Brawo ParaDox
![]() Carpe Diem
|
|
|
krunschwitz | Post #6 Ocena: 0 2007-11-07 20:16 (18 lat temu) |
Z nami od: 21-05-2006 Skąd: trzeci kamień od Słońca |
ParaDox na prezydenta
![]() Dobrze mowi. Życie jest krótkie. Praca jest dla tych, którzy nigdy życia nie zrozumieją. Bezczynność nie poniża człowieka. Kto umie patrzeć dobrze, ten ją odróżnia od lenistwa.
|
Andrew_Bird | Post #7 Ocena: 0 2007-11-07 20:19 (18 lat temu) |
PAradox, Pawelglo, Emcia32!
Posłuchajcie tu jest forum techniczne dla Webmastera i moje wpisy nie były kierowane do Was tylko do Redakcji, do działu technicznego. Z nikim nie walczę. Staram się porawić stronę zgodnie z moją najlepszą wiedzą. Robię to w interesie nas wszystkich. Proponuję przejść na inne forum: na przykład zachęcam do aktywnego uczestnictwa w forum: "Polityka" Serdecznie pozdrawiam Andrew ![]() |
Andrew_Bird | Post #8 Ocena: 0 2007-11-07 20:23 (18 lat temu) |
Podaję adres wewnątrz strony www.mojawyspa.co.uk
Forum / Hyde Park / Polityka / Polityka Zapraszam! Tam możecie zmieszać mnie z błotem. Nawet zachęcam. Do sądu Was nie pozwę, bo jestem, wbrew pozorom, człowiekiem z poczuciem chumoru i mam silny instynkt samokrytyczny. Do boju! ![]() |
emcia32 | Post #9 Ocena: 0 2007-11-07 20:29 (18 lat temu) |
Z nami od: 06-10-2007 Skąd: Londyn |
A mnie polityka g.... interesuje
a to forum podoba mi się takie jakie jest! Twierdzisz że nikogo nie atakowałeś? Zaatakowałeś mnie za awatarek chocież mnie nie znasz stwierdziłeś że jestem SS-manką i rozgłosiłeś to na forum:-Y [ Ostatnio edytowany przez: emcia32 07-11-2007 21:57 ] Carpe Diem
|
ParaDox | Post #10 Ocena: 0 2007-11-07 20:47 (18 lat temu) |
Z nami od: 18-03-2004 Skąd: Londyn |
Cytat: 2007-11-07 20:19, Andrew_Bird napisał(a): PAradox, Pawelglo, Emcia32! Posłuchajcie tu jest forum techniczne dla Webmastera i moje wpisy nie były kierowane do Was tylko do Redakcji, do działu technicznego. Z nikim nie walczę. Staram się porawić stronę zgodnie z moją najlepszą wiedzą. Robię to w interesie nas wszystkich. Proponuję przejść na inne forum: na przykład zachęcam do aktywnego uczestnictwa w forum: "Polityka" Serdecznie pozdrawiam Andrew ![]() Co ty gadasz, a WOLSNOSC i prawa - aha wlasnie. Widzisz Andrew_Birdku ![]() ![]() All truth passes through three stages: First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident
|