MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Kodak - idioten camera pliz help

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Anonim

Post #1 Ocena: 0

2006-08-29 00:39 (19 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Moze ktos sie zna i cos mi pomoze. Mam zwykla cyfrowke Kodaka, CX 6200 i problem. Aparat robi zdjecia OK tylko z lampa wieczorem. Przy normalnym, dziennym swietle zdjecia sa przeswietlone, praktycznie jedna wielka jasna plama. Czasem w cieniu cos tam widac. Czy to moze byc cos z softem czy moze jakies inne uszkodzenie? Aparacik mam 2 lata i przedtem bylo OK, jest w idealnym stanie, nigdzie nie uderziony etc.
Szkoda mi go wyrzucac...

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

pshemeknott

Post #2 Ocena: 0

2006-12-15 20:10 (18 lat temu)

pshemeknott

Z nami od: 15-12-2006

A moze cos w opcjach namieszales??
Ustaw full auto:)
Pshemek photography photomanipulation photoretouche digital art

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Przemek_maniak

Post #3 Ocena: 0

2007-02-26 20:09 (18 lat temu)

Przemek_maniak

Z nami od: 26-02-2007

Witam, Nie jestem expertem, ale jeżeli o mnie chodzi to w twojim przypadku wzioł bym do ręnki aparat i instrukcje i przetestował wszytkie opcje, nie powinno ci to sprawić żadnych problemów bo pewnie juz go dobrze poznałeś przez 2 lata więc spraw powinna byćprosta, może masz przysłonę za mocno otwartą albo zadługi czas naświetlania, poczytaj też w internecie czy inni użytkownicy takiego aparatu nie mieli podobnych problemów, jak to nic nie da to napisz jeszcze raz to postaram ci sie pomódz w może w inny sposób

Do góry stronyOffline

wiadereczko

Post #4 Ocena: 0

2007-02-27 21:41 (18 lat temu)

wiadereczko

Mężczyzna

Z nami od: 11-01-2007

A moze sprubuj zresetowac aparat , napewno masz taka opcje i wszystkie ustawienia powruca do pierwotnych i wtedy jak zdjecia sa przeswietlone totylko serwis cie ratuje
Codziennie jest coś do zrobienia!!!

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,