MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

I jeszcze jeden konik polny - prosze o opinie

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

behemot3

Post #1 Ocena: 0

2003-09-27 21:44 (22 lata temu)

behemot3

Z nami od: 08-06-2003

prosze o opinie nt kolejnego konika polnego
http://www.photo.net/photodb/photo?photo_id=1783999

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer ICQ

kpiotr

Post #2 Ocena: 0

2003-09-27 21:49 (22 lata temu)

kpiotr

Mężczyzna

Z nami od: 05-06-2003

Jako macro ..to ten z wieksza dokladnoscia pozwala na zobaczenie detali . Tlo jednak ma duzo bardziej niz w poprzednim przypadku destruktywna role.. glownie ze wzgledu na to jak duzo sie tam dzieje .Z drugiej jednak strony nie martwilbym sie tym za bradzo gdzy DOF dalo sobie z tym rade i pewnie nie bedzie to az tak widoczne. Mysle ,ze lepiej .niz poprzedni. PK .
Szukam kogos ( fotograf . retoucher , video editor.... ) kto chcialby przylaczyc sie i dzielic moje studio fotograficzne ...oswietlenie bowensa + modulatory , miejsce dla makijazysty + common area

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer ICQ

behemot3

Post #3 Ocena: 0

2003-09-27 22:32 (22 lata temu)

behemot3

Z nami od: 08-06-2003

dzieki - mnie sie jednak podoba poprzedni bardziej - kompozycja czytelna i tlo nie rozprasza. dziwi mnie ten brak jakosci bo zdjecia byly robione jedno po drugim - moze w tym pierwszym strata jakosci jest wynikiem kompresji jpg i zmiany rozdzielczosci na 150 dpi ( z 400) - sam nie wiem . anyway - dzieki za opinie

Do góry stronyOffline

Numer ICQ

kpiotr

Post #4 Ocena: 0

2003-09-27 22:39 (22 lata temu)

kpiotr

Mężczyzna

Z nami od: 05-06-2003

zmiana kompresji raczej miala by wplyw na spadek jakosci kolorow w pierwszej mierze. Ostrosc krawedzi i istnienie pixeli nie powinny byc zbyt naruszone... Tak wiec pierwszyshot .nie ma tej jakosci ..w/g tego co widze. PK .
Szukam kogos ( fotograf . retoucher , video editor.... ) kto chcialby przylaczyc sie i dzielic moje studio fotograficzne ...oswietlenie bowensa + modulatory , miejsce dla makijazysty + common area

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer ICQ

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,