Chodzi o to,żeby można było sprawdzić bezpośrednio u sprzedającego z poziomu aparatu.
Życie jest krótkie. Praca jest dla tych, którzy nigdy życia nie zrozumieją. Bezczynność nie poniża człowieka. Kto umie patrzeć dobrze, ten ją odróżnia od lenistwa.
|
|
---|---|
krunschwitz | Post #1 Ocena: 0 2009-03-18 23:39:22 (16 lat temu) |
Z nami od: 21-05-2006 Skąd: trzeci kamień od Słońca |
Chce kupić używane body Nikon D80 dla mojej pani i nie wiem jak sprawdzić ile fotek cyknęła migawka.Czy ktoś z was zna jakąś metodę jak taką informacje wycisnąć z D80?
Chodzi o to,żeby można było sprawdzić bezpośrednio u sprzedającego z poziomu aparatu. Życie jest krótkie. Praca jest dla tych, którzy nigdy życia nie zrozumieją. Bezczynność nie poniża człowieka. Kto umie patrzeć dobrze, ten ją odróżnia od lenistwa.
|
chinczyk | Post #2 Ocena: 0 2009-03-19 08:33:54 (16 lat temu) |
Z nami od: 09-07-2008 Skąd: najpiekniejsze miasto na wyspach!!!! |
z poziomu aparatu nie da rady .potrzebujesz program openda exif i tam bedziesz mogl to odczytac.
watek z nikon forum yyy
|
krunschwitz | Post #3 Ocena: 0 2009-03-19 10:23:58 (16 lat temu) |
Z nami od: 21-05-2006 Skąd: trzeci kamień od Słońca |
O tym sposobie czytałem.Miałem nadzieję,że jest jakaś możliwość z poziomu aparatu.
Mimo wszystko dzięki. Życie jest krótkie. Praca jest dla tych, którzy nigdy życia nie zrozumieją. Bezczynność nie poniża człowieka. Kto umie patrzeć dobrze, ten ją odróżnia od lenistwa.
|
|