Lodz
Szukam kogos ( fotograf . retoucher , video editor.... ) kto chcialby przylaczyc sie i dzielic moje studio fotograficzne ...oswietlenie bowensa + modulatory , miejsce dla makijazysty + common area
|
|
---|---|
kpiotr | Post #1 Ocena: 0 2003-08-20 22:20 (22 lata temu) |
Z nami od: 05-06-2003 Skąd: london |
Ten image . mial dla mnie o tyle znaczenie iz zostal wykonany na duzszej niz normalnie bym probowal ekspozycji. Wynik ? Sami ocencie. Wydaje mi sie ze bylo warto. Dosc interesujaca miekkosc. Dla mnie ma to urok ( nie koniecznie sam image
![]() Lodz Szukam kogos ( fotograf . retoucher , video editor.... ) kto chcialby przylaczyc sie i dzielic moje studio fotograficzne ...oswietlenie bowensa + modulatory , miejsce dla makijazysty + common area
|
DavidG | Post #2 Ocena: 0 2003-08-21 16:52 (22 lata temu) |
Z nami od: 17-08-2003 |
A mozna cos wiecej jak to zrobiles? Jak dlugi byl czas? I ta miekkosc powstala przez ruch wody ?
|
kpiotr | Post #3 Ocena: 0 2003-08-21 17:06 (22 lata temu) |
Z nami od: 05-06-2003 Skąd: london |
DavidG - To pierwszy shot w takim stylu i chyba sam nie wiem do konca jak sie to wydarzylo. Jedno co z pewnoscia wiem to ,ze czas byl granicach 1-3 sekundy ( robilem wtedy serie roznych zdjec , glownie rozne formy roslinne ) i to z pewnoscia bylo w granicach tego czasu. Generalnie , nie widzialo sie ruchu...spokuj, cisza, bezruch . Ale oczywiscie jaki ruch istnial. Koncowy efetk ...dosc mnie zaskoczyl. Cos jakby dyfuzja swiatla - chyba tak by to mozna okreslic - pomieszana z jkas dziwna dla mnie jeszcze miekkoscia. Calosc moze troche przesadze ale ma wrecz wrazenie malowanego image. ...Ale moze wy wpadniecie na jakies bardziej logiczne wytlumaczenie....
Szukam kogos ( fotograf . retoucher , video editor.... ) kto chcialby przylaczyc sie i dzielic moje studio fotograficzne ...oswietlenie bowensa + modulatory , miejsce dla makijazysty + common area
|
|