Szukam kogos ( fotograf . retoucher , video editor.... ) kto chcialby przylaczyc sie i dzielic moje studio fotograficzne ...oswietlenie bowensa + modulatory , miejsce dla makijazysty + common area
|
|
---|---|
kpiotr | Post #1 Ocena: 0 2003-08-15 08:45 (22 lata temu) |
Z nami od: 05-06-2003 Skąd: london |
****link****
Szukam kogos ( fotograf . retoucher , video editor.... ) kto chcialby przylaczyc sie i dzielic moje studio fotograficzne ...oswietlenie bowensa + modulatory , miejsce dla makijazysty + common area
|
Darek60 | Post #2 Ocena: 0 2003-08-16 15:38 (22 lata temu) |
Z nami od: 19-07-2003 |
Oglądając to zdjęcie można odpocząć. Emanuje z niego spokój i cisza. Troszką drażni mnie kolor wody( nienaturalny) ale może to i dobrze.
|
kpiotr | Post #3 Ocena: 0 2003-08-16 17:21 (22 lata temu) |
Darek ,
Dzieki za uwagi. Zgadzam sie w zupelnosci co do koloru wody , jest nienaturalny. Oczywiscie mnie to odpowioada , w innym przypadku pewnie nzdecydowalbym sie na niefiltrowany efekt. Ale jak wspomniales moze to draznic. Mnie raczej podobalo sie w jaki sposob niebo kontrastuje z woda...co o tym sadzisz ? Szukam kogos ( fotograf . retoucher , video editor.... ) kto chcialby przylaczyc sie i dzielic moje studio fotograficzne ...oswietlenie bowensa + modulatory , miejsce dla makijazysty + common area
|
Darek60 | Post #4 Ocena: 0 2003-08-16 17:30 (22 lata temu) |
Z nami od: 19-07-2003 |
Tak, woda to spokój..... może inaczej. Zdjęcie ma dwa oblicza.
1. woda= spokój, cisza, zaduma. 2. niebo= niepokój wprowadzony przez chmury, ponury kolor(ale tutaj pasuje)czerwień w prawym górnym rogu może nawet wzbudzać strach. |
kpiotr | Post #5 Ocena: 0 2003-08-16 17:33 (22 lata temu) |
Ciekawa kombinacja uczuc...
A czy nierealnosc moze byc odebrana jako malowniczosc. Chyba raczej taki efekt byl zamierzony. Fotografia ...Malarstwo...a to gdzies pomiedzy ..pytanie tylko gdzie to sie znalazlo ? Szukam kogos ( fotograf . retoucher , video editor.... ) kto chcialby przylaczyc sie i dzielic moje studio fotograficzne ...oswietlenie bowensa + modulatory , miejsce dla makijazysty + common area
|
|