MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Zdjecia z wakacji nr2 - opinie pls

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

kpiotr

Post #1 Ocena: 0

2003-08-12 18:45 (22 lata temu)

kpiotr

Mężczyzna

Z nami od: 05-06-2003

Tym razem to bylo troche trudniejsze. 2 zdjecia z niestety niezbyt dokladna jesli chodzi o podobienstwo ekspozycja mialy byc zamienione w panorame. ( wiem ze Xpan byl by bardziej wskazany ) Sa bledy .Jak bardzo widoczne? Jak bardzo krzycza o poprawe. ? Jakie jest pierwsze wrazenie? Jak bym nie wiedzial to co bym pomyslal ? wszystkie uwagi mile widziane:
Link
Szukam kogos ( fotograf . retoucher , video editor.... ) kto chcialby przylaczyc sie i dzielic moje studio fotograficzne ...oswietlenie bowensa + modulatory , miejsce dla makijazysty + common area

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailStrona WWWNumer ICQ

Anonim

Post #2 Ocena: 0

2003-08-12 19:24 (22 lata temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Witaj, Generalnie to ladnie polaczone zdjecia ale moze jeszcze jedno nadalo by wiecej impaktu. Przejscie tonalne na niebie wydaje sie byc OK, ale lewa strona (poza niebem) definytywnie jest za ciemna (inna tonacja, a moze to kontrast) w stosunku do reszty. :-) Sadzik

Do góry stronyOffline

kpiotr

Post #3 Ocena: 0

2003-08-12 20:49 (22 lata temu)

kpiotr

Mężczyzna

Super ze wpadles.
Przygladam sie i szczerze nie widze zbytnio roznic w pierwszych planach , w dolnej czesci ekranu. Niebo zato dosc wyraznie dla mnie zmienia kolorystyke. Moze podaj jakis dokladniejszy szczegol i lokacje to wtedy bedzie mi latwiej znalezc . Dzieki . PK
Szukam kogos ( fotograf . retoucher , video editor.... ) kto chcialby przylaczyc sie i dzielic moje studio fotograficzne ...oswietlenie bowensa + modulatory , miejsce dla makijazysty + common area

Do góry stronyOffline

behemot3

Post #4 Ocena: 0

2003-08-13 09:16 (22 lata temu)

behemot3

Z nami od: 08-06-2003

to zdjecie nie ma wyrazu - ktos na photo.net tez to zauwazyl. Po prostu mozna przejsc obojetnie i tyle. Co do stichinng-u wydaje mi sie ze chmury cierpia na jakies rozmycia i niedokladnosci i na drugi rzut oka to juz widac.
Tym razem doceniam obrobke w PS bo to jest raczej trudne i osiagneles dobre rezultaty ale nie perfekcyjne ( a do tego mnie przyzwyczailes) i dlatego jest to poprostu jeszce jedno zdjecie. sorry this time no prize

Do góry stronyOffline

Numer ICQ

kpiotr

Post #5 Ocena: 0

2003-08-13 14:48 (22 lata temu)

kpiotr

Mężczyzna

Kuba ...reakcja zrozumiala i oczywiscie oczekiwana. To jest w guncie rzeczy nie wiele wiecej niz snap w mojej wlasnej opini. Bardziej jednak interesowalo mnie to co mowisz o tym co widzisz jest nie tak...jeszcze jedno pytanie..czy nie wiedzac o tym ze jest to zlaczone ..wiedzialby? Oczywiscie mowiac o tym nakierowalem wszystkich do szukania bledow ..ale o to mi chodzilo. Dzisiaj obejrzalo to zdjecie okolo 5 osob na wydruku. Nikt nie podejrzewal..ale to tez o niczym nie swiadczy. Z pewnoscia nastepny raz ma szanse byc lepszym. :)) moze ...jak sie uda..

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,