Link
Szukam kogos ( fotograf . retoucher , video editor.... ) kto chcialby przylaczyc sie i dzielic moje studio fotograficzne ...oswietlenie bowensa + modulatory , miejsce dla makijazysty + common area
|
|
---|---|
kpiotr | Post #1 Ocena: 0 2003-08-12 18:45 (22 lata temu) |
Z nami od: 05-06-2003 Skąd: london |
Tym razem to bylo troche trudniejsze. 2 zdjecia z niestety niezbyt dokladna jesli chodzi o podobienstwo ekspozycja mialy byc zamienione w panorame. ( wiem ze Xpan byl by bardziej wskazany ) Sa bledy .Jak bardzo widoczne? Jak bardzo krzycza o poprawe. ? Jakie jest pierwsze wrazenie? Jak bym nie wiedzial to co bym pomyslal ? wszystkie uwagi mile widziane:
Link Szukam kogos ( fotograf . retoucher , video editor.... ) kto chcialby przylaczyc sie i dzielic moje studio fotograficzne ...oswietlenie bowensa + modulatory , miejsce dla makijazysty + common area
|
Anonim | Post #2 Ocena: 0 2003-08-12 19:24 (22 lata temu) |
![]() Anonim |
Witaj, Generalnie to ladnie polaczone zdjecia ale moze jeszcze jedno nadalo by wiecej impaktu. Przejscie tonalne na niebie wydaje sie byc OK, ale lewa strona (poza niebem) definytywnie jest za ciemna (inna tonacja, a moze to kontrast) w stosunku do reszty.
![]() |
kpiotr | Post #3 Ocena: 0 2003-08-12 20:49 (22 lata temu) |
Super ze wpadles.
Przygladam sie i szczerze nie widze zbytnio roznic w pierwszych planach , w dolnej czesci ekranu. Niebo zato dosc wyraznie dla mnie zmienia kolorystyke. Moze podaj jakis dokladniejszy szczegol i lokacje to wtedy bedzie mi latwiej znalezc . Dzieki . PK Szukam kogos ( fotograf . retoucher , video editor.... ) kto chcialby przylaczyc sie i dzielic moje studio fotograficzne ...oswietlenie bowensa + modulatory , miejsce dla makijazysty + common area
|
behemot3 | Post #4 Ocena: 0 2003-08-13 09:16 (22 lata temu) |
Z nami od: 08-06-2003 Skąd: Koszalin, Polska |
to zdjecie nie ma wyrazu - ktos na photo.net tez to zauwazyl. Po prostu mozna przejsc obojetnie i tyle. Co do stichinng-u wydaje mi sie ze chmury cierpia na jakies rozmycia i niedokladnosci i na drugi rzut oka to juz widac. Tym razem doceniam obrobke w PS bo to jest raczej trudne i osiagneles dobre rezultaty ale nie perfekcyjne ( a do tego mnie przyzwyczailes) i dlatego jest to poprostu jeszce jedno zdjecie. sorry this time no prize |
kpiotr | Post #5 Ocena: 0 2003-08-13 14:48 (22 lata temu) |
Kuba ...reakcja zrozumiala i oczywiscie oczekiwana. To jest w guncie rzeczy nie wiele wiecej niz snap w mojej wlasnej opini. Bardziej jednak interesowalo mnie to co mowisz o tym co widzisz jest nie tak...jeszcze jedno pytanie..czy nie wiedzac o tym ze jest to zlaczone ..wiedzialby? Oczywiscie mowiac o tym nakierowalem wszystkich do szukania bledow ..ale o to mi chodzilo. Dzisiaj obejrzalo to zdjecie okolo 5 osob na wydruku. Nikt nie podejrzewal..ale to tez o niczym nie swiadczy. Z pewnoscia nastepny raz ma szanse byc lepszym.
![]() Szukam kogos ( fotograf . retoucher , video editor.... ) kto chcialby przylaczyc sie i dzielic moje studio fotograficzne ...oswietlenie bowensa + modulatory , miejsce dla makijazysty + common area
|
|