LINK
|
---|---|
kpiotr | Post #1 Ocena: 0 2003-08-11 17:40 (22 lata temu) |
Z nami od: 05-06-2003 Skąd: london |
Fotka z przed wakacji ...stara? nowe sie dopiero skanuja. Zastanawialem sie nad tytulem SAD OSTATECZYNY. Dla mnie jest OK. Ale moze ktos cos innego zaproponuje. Mile widziane. PK
LINK Szukam kogos ( fotograf . retoucher , video editor.... ) kto chcialby przylaczyc sie i dzielic moje studio fotograficzne ...oswietlenie bowensa + modulatory , miejsce dla makijazysty + common area
|
Anonim | Post #2 Ocena: 0 2003-08-11 18:13 (22 lata temu) |
![]() Anonim |
zaproponowałes bardzo dobry tytuł
zdjęcie jest stylizowane na barokowe malarstwo z bardzo charakterystycznym tego typu świetlnym motywem do mnie przemawia jak najbardziej może być też 'Ikar' albo 'utracone skrzydla' 'raj utracony' w nawiazaniu do Twojej propozycji - upadły człowiek w opozycji kompozycyjnej do 'swiatlosci' symbolu - idei slonca, boga, pierwotnych idei dobra, doskonalosci... inne: pograzony niewierny zwatpienie dla mnie brakuje temu czlowiekowi skrzydel... cos stracil, potknal sie, moze co wazniejsze i bardziej inspirujace w naturze ludzkiej - zbladzil... element boski ktory symbolizuje swiatlo jest 'ponad to' nie ingeruje... pozostaje nieporuszony, zachowoje sie majestatycznie... jest odlegly i nie reaguje na sprawy przyziemnie - dobra jest duza odleglosc w kadrze plamy swiatla od modela - jak zwykle doskonałe zdjęcie Piotrze pozdrawiam zhisu |
Anonim | Post #3 Ocena: 0 2003-08-11 18:24 (22 lata temu) |
![]() Anonim |
Propozycja tytułu: Upadły Anioł
|
Post #4 Ocena: 0 2003-08-11 22:27 (22 lata temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
kpiotr | Post #5 Ocena: 0 2003-08-11 22:47 (22 lata temu) |
Zhisu-
dobra analiza . Wpadles z pewnoscia na wiecej pomyslow niz ja . POdoba mi sie Raj utracony. Dosc czuje sie z tym dobrze. Pasuje do tego jak odbieram to zdjecie. NIe decyduje sie na zaden tytul jeszcze w tym momencie. Ale mam nadzieje ze nie bedziesz mial nic przeciwko jesli kiedys sie zdecyduje na ten. ![]() Szukam kogos ( fotograf . retoucher , video editor.... ) kto chcialby przylaczyc sie i dzielic moje studio fotograficzne ...oswietlenie bowensa + modulatory , miejsce dla makijazysty + common area
|
|
|
kpiotr | Post #6 Ocena: 0 2003-08-11 22:48 (22 lata temu) |
konrad -
chyba musze Cie poprosic o wytlumaczenie zaproponowanego przez Ciebie tytulu. Nie znam jego znaczenia. Szukam kogos ( fotograf . retoucher , video editor.... ) kto chcialby przylaczyc sie i dzielic moje studio fotograficzne ...oswietlenie bowensa + modulatory , miejsce dla makijazysty + common area
|
kpiotr | Post #7 Ocena: 0 2003-08-11 23:04 (22 lata temu) |
Anonim - ...cos w tym jest ..tylko faktycznie skrzydla by sie wtedy przydaly.
Szukam kogos ( fotograf . retoucher , video editor.... ) kto chcialby przylaczyc sie i dzielic moje studio fotograficzne ...oswietlenie bowensa + modulatory , miejsce dla makijazysty + common area
|
angelika | Post #8 Ocena: 0 2003-08-12 00:02 (22 lata temu) |
Z nami od: 11-06-2003 Skąd: UK |
via dolorosa to droga krzyzowa, z laciny - droga cierpienia. Ale raj utracony bardziej pasuje
![]() RD
|
kpiotr | Post #9 Ocena: 0 2003-08-12 08:34 (22 lata temu) |
dziekuje angeliko.
Szukam kogos ( fotograf . retoucher , video editor.... ) kto chcialby przylaczyc sie i dzielic moje studio fotograficzne ...oswietlenie bowensa + modulatory , miejsce dla makijazysty + common area
|
behemot3 | Post #10 Ocena: 0 2003-08-12 08:42 (22 lata temu) |
Z nami od: 08-06-2003 Skąd: Koszalin, Polska |
Proponuje tytuł: RAJ UTRACONY
|