MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Zakup kamery

« poprzednia strona

Strona 4 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

Str 4 z 4

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

krakn

Post #1 Ocena: 0

2008-12-05 22:14:05 (16 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

hm wiesz ja się tez rozglądam za kamerką ale mnie wkurza gdy obraz się rozmywa, gdy ma kłopoty z łapaniem ostrości czy robienie zdjęć pod światło, i odkładałem kamerki na półki z obrzydzeniem. bo po co się denerwować że nic nie wyszło?
to już lepiej nie robić wcale.
A te które mi się podobały efekty, no niestety cena używanego samochodu :-o8-):-]
Ale niedawno miałem możliwość pobawienia się kamerką w cenie coś około 500 funtów canon CANON HV30 HD
Robi niesamowite wrażenie. gdy w sklepie skierowałem obiektyw w kierunku okna gdy za oknem świeciło słonce, bez problemu kamera ślicznie się dostosowała i obraz wewnątrz jak i na zewnątrz! oraz reklama na szybie była czytelna! po prostu mnie to rozwaliło tak trudne światło i szybkie dostosowanie się oznacza że kamerka na prawdę plasuje się wyżej niż jest jej cena, to profesjonalna maszynka w małej obudowie, kamery nie kupuje się co rok czy dwa, wiec wydaje mi się że warto powstrzymać się lub też dać większy wysiłek i kupić jedną dobrą niż kilka byle jakich, lub też po prostu wyrzucić pieniądze na kamerę która wyląduje w pudełku.
w każdym bądz razie zrobiłem osobną "skarpetę" i odkładam na tą kamerkę i obserwuje amerykański ebay, gdzie za ta sama kwotę dostajemy niezły zestaw dodatków.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailStrona WWWNumer AIM

anneczka

Post #2 Ocena: 0

2008-12-05 23:29:02 (16 lat temu)

anneczka

Kobieta

Z nami od: 20-09-2007

tydzien temu kupilam kamere JVC GZ-MG334 jeszcze jej zbytnio nie przetestowałam ale zanim kupilam przejzalam miliony forów i duzo ludzi ja polecilo bo sporo podzwonilam po sklepach, jest z twardym dyskiem zoom optyczny wazny 32 no i wazne jest jeszcze polozenie mikrofonu, jest na dole co znacznie lepiej nagrywa dzwieki(ponoc), dysk 30GB i mozliwosc kart, dodatkowo obsluga równiez w j.polskim , cena 225 ww currysie:)
W czym Ja kuleje TY możesz być ASEM.....i na odwrót:)

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer gadu-gadu

roksana82

Post #3 Ocena: 0

2008-12-06 14:04:51 (16 lat temu)

roksana82

Kobieta

Z nami od: 15-09-2008

wasnie wrocilam z zakupow.co prawda kamery jeszcze nie kupilam,ale mam juz teraz mniej wiecej rozeznanie co i jak.a i dzieki waszym radom bylo duuuuzo latwiej!
wiekszosc sprzedawcow polecala mi JVC GZ-MG334 - jesli chodzi o te kwote ktora mnie interesuje. musze sie z tym przespac i zobaczymy:-D

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Strona 4 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,