A wiadomo że jak się używa zwłaszcza w lasach i krajach gorących to masa pyłu włazi wszędzie.
Czy ma ktoś namiary na takie zakłady?
Londyn i nie Londyn, przydać się może w całej Anglii
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
|
---|---|
krakn | Post #1 Ocena: 0 2008-10-28 08:05:05 (17 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
No właśnie gdzie, jeden z moich klientów okazał się zapalonym fotografem sportowym i podpowiedział mi kiedyś że jest bardzo dobry i przyjazny zakład czyszczący aparaty fotograficzne i obiektywy w okolicach Vauxhall podobno koszt puszka + dowolny obiektyw to koszt około60 funtów, jednak nie dopytałem się dokładnie i nie mogę odnaleźć tego zakładu.
A wiadomo że jak się używa zwłaszcza w lasach i krajach gorących to masa pyłu włazi wszędzie. Czy ma ktoś namiary na takie zakłady? Londyn i nie Londyn, przydać się może w całej Anglii Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
yanovitz | Post #2 Ocena: 0 2008-10-29 15:53:16 (17 lat temu) |
Z nami od: 10-12-2007 |
U mnie w okolicy jest przyjazny, osiedlowy camera repair shop kasuja £50. Mieszka w Tunbridge Wells, Kent.
Jeśli pracujesz z oddaniem przez osiem godzin, możesz w końcu zostać szefem, by pracować przez dwanaście. Robert Frost
|
rotina | Post #3 Ocena: 0 2008-12-15 17:24:49 (16 lat temu) |
Z nami od: 15-12-2008 |
Cytat: 2008-10-28 08:05:05, krakn napisał(a): No właśnie gdzie, jeden z moich klientów okazał się zapalonym fotografem sportowym i podpowiedział mi kiedyś że jest bardzo dobry i przyjazny zakład czyszczący aparaty fotograficzne i obiektywy w okolicach Vauxhall podobno koszt puszka + dowolny obiektyw to koszt około60 funtów, jednak nie dopytałem się dokładnie i nie mogę odnaleźć tego zakładu. A wiadomo że jak się używa zwłaszcza w lasach i krajach gorących to masa pyłu włazi wszędzie. Czy ma ktoś namiary na takie zakłady? Londyn i nie Londyn, przydać się może w całej Anglii ten serwis z vauxhall to www.fixationuk.com i tez ich polecam. Telefony czesto odbiera Polka - moze sie przydac jak ktos slabo mowi po angielsku. Sprzet jednak czyszcze sama - efekt ten sam co w serwisie. |
|