|
|
---|---|
kpiotr | Post #1 Ocena: 0 2003-07-15 14:21 (22 lata temu) |
Z nami od: 05-06-2003 Skąd: london |
Zycie grzesznika. . . . a moze macie ciekawszy tutul. ?
Szukam kogos ( fotograf . retoucher , video editor.... ) kto chcialby przylaczyc sie i dzielic moje studio fotograficzne ...oswietlenie bowensa + modulatory , miejsce dla makijazysty + common area
|
Post #2 Ocena: 0 2003-07-15 22:12 (22 lata temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
kpiotr | Post #3 Ocena: 0 2003-07-15 22:38 (22 lata temu) |
Masz jakis pomysl na tytul? Ten troche nie drazni ..ale jakos pusto ..
Szukam kogos ( fotograf . retoucher , video editor.... ) kto chcialby przylaczyc sie i dzielic moje studio fotograficzne ...oswietlenie bowensa + modulatory , miejsce dla makijazysty + common area
|
Post #4 Ocena: 0 2003-07-15 22:39 (22 lata temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Anonim | Post #5 Ocena: 0 2003-07-15 23:05 (22 lata temu) |
![]() Anonim |
Jak dla mnie to On przypomina mi styranego zyciem
czlowieka. Paczac na jego rece mam takie wrazenie. Przyciagaja one bardziej niz reszta. W zasadzie moglyby stanowic osobne zdjecie. Tak czy siak super. MD ![]() |
|
|
kpiotr | Post #6 Ocena: 0 2003-07-15 23:51 (22 lata temu) |
Dziekuje , orbital i MD . Co do wlosow to zupelnie spontaniczne , nie planowane. NIe zamierzone. Jakos nie przeszkadzaja mi te wlosy , nawet po tym jak to wspomniales. Aczkolwiek nic nie stalo na przeszkodzie aby je objac ..a mimo to ..
![]() Szukam kogos ( fotograf . retoucher , video editor.... ) kto chcialby przylaczyc sie i dzielic moje studio fotograficzne ...oswietlenie bowensa + modulatory , miejsce dla makijazysty + common area
|
Anonim | Post #7 Ocena: 0 2003-07-16 07:43 (22 lata temu) |
![]() Anonim |
Drogi Piotrze - nie powinienes pytac o jakiekolwiek opinie
![]() a jak ktos napisze cos zlego - to trzeba mu .... wydlubac oczy ![]() ostatnio robisz taaaaaakie odjazdowe zjecia ze ..... ze brak slow wiec przy nastepnym zdjeciu daj takiego oto "rikuesta": PATRZCIE I UCZCIE SIE !!! ![]() pozdrawiam (o zapomnialem sie zalogowac) KOnrad |
kpiotr | Post #8 Ocena: 0 2003-07-16 08:16 (22 lata temu) |
Konrad ..dzieki . zawsze jednak warto putac. A czy sluchac? Pewnie tez, o tyle o ile ma to kreatywy wplyw. Znasz to z doswiadczenia.
Ja np: zastanawialem sie nad glebia na ty zdjeciu . wyszla dosc przytlaczajaca a w szczeolnosci ze elementy poza ostroscia sa dosc ciemne co jeszcze bardzie bodbilo efekt. Z oczatku nie mialem watpliwosci co do tego , ale teraz czasami troszke mnie to razi. Z drugiej strony jest to jeszcze bardziej " inne" wiec nie powinienem narzekac ![]() ![]() Szukam kogos ( fotograf . retoucher , video editor.... ) kto chcialby przylaczyc sie i dzielic moje studio fotograficzne ...oswietlenie bowensa + modulatory , miejsce dla makijazysty + common area
|
Konr | Post #9 Ocena: 0 2003-07-16 08:43 (22 lata temu) |
Z nami od: 11-06-2003 |
okej oto moja analiza (a moze bardziej pamietnik z ogladania)
![]() 1 - pierwsze spoajrzenie - wow - ale odlot (potem patrzeni, patrzeni, patrzenia - dalej odlot) 2 - przeczytanie watpliwosci autora - (powrot do zdjecia - szukanie czegos zlego ![]() 3 - powrot do forum (czy ktos cos napisal) 4 - i znowu do zdjecia - spojrzenie ....i : odlot - to co w pkt. 2 nalezy wywalic do kosza ![]() wiec jeszcze raz gratuluje caloksztaltu ps ten Anonim - KOnrad wyzej to ja - pisz eto dlatego bo widze ze jest tu jeszcze jeden (tylko ze je pseudo jest pelne nie skr jak moje ![]() czyli Konr= Konrad B - ale nie Konrad (alez to populane imie hi hi hi ) [ Wiadomość edytowana przez : Konr on 17-07-2003 19:18 ] |
Post #10 Ocena: 0 2003-07-16 09:19 (22 lata temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|