Przeczytaj Regulamin forum | Zobacz też:
Przeglądaj forum |
Działem "Fotografia" opiekują się: krunschwitz |
|
Strona główna » Fotografia » Zycie grzesznika - Opinie pls. |
| Autor | (Odpowiedzi: 9) |
|---|---|
| kpiotr | Post #1 2003-07-15 14:21 (5 lat temu) |
Z nami od: 05-06-2003 |
|
Post #2 2003-07-15 22:12 (5 lat temu) |
|
|
Uczestnik nie jest zarejestrowany |
Mocne , dobre , pozdr
|
| kpiotr | Post #3 2003-07-15 22:38 (5 lat temu) |
Masz jakis pomysl na tytul? Ten troche nie drazni ..ale jakos pusto ..
|
| orbital | Post #4 2003-07-15 22:39 (5 lat temu) |
Z nami od: 06-07-2003 |
Witam
Patrząc na tą fotke nie można mieć prawie żadnych zastrzeżeń. Prawie No to tyle ode mnie. Pozdrawiam podziwiająć twoje prace PK. Marcin [orbital] Kopciejewski
Sprzet: C4000Z
|
| Anonim | Post #5 2003-07-15 23:05 (5 lat temu) |
|
Jak dla mnie to On przypomina mi styranego zyciem
czlowieka. Paczac na jego rece mam takie wrazenie. Przyciagaja one bardziej niz reszta. W zasadzie moglyby stanowic osobne zdjecie. Tak czy siak super. MD |
| kpiotr | Post #6 2003-07-15 23:51 (5 lat temu) |
Dziekuje , orbital i MD . Co do wlosow to zupelnie spontaniczne , nie planowane. NIe zamierzone. Jakos nie przeszkadzaja mi te wlosy , nawet po tym jak to wspomniales. Aczkolwiek nic nie stalo na przeszkodzie aby je objac ..a mimo to ..
|
| Anonim | Post #7 2003-07-16 07:43 (5 lat temu) |
|
Drogi Piotrze - nie powinienes pytac o jakiekolwiek opinie
a jak ktos napisze cos zlego - to trzeba mu .... wydlubac oczy ostatnio robisz taaaaaakie odjazdowe zjecia ze ..... ze brak slow wiec przy nastepnym zdjeciu daj takiego oto "rikuesta": PATRZCIE I UCZCIE SIE !!! pozdrawiam (o zapomnialem sie zalogowac) KOnrad |
| kpiotr | Post #8 2003-07-16 08:16 (5 lat temu) |
Konrad ..dzieki . zawsze jednak warto putac. A czy sluchac? Pewnie tez, o tyle o ile ma to kreatywy wplyw. Znasz to z doswiadczenia.
Ja np: zastanawialem sie nad glebia na ty zdjeciu . wyszla dosc przytlaczajaca a w szczeolnosci ze elementy poza ostroscia sa dosc ciemne co jeszcze bardzie bodbilo efekt. Z oczatku nie mialem watpliwosci co do tego , ale teraz czasami troszke mnie to razi. Z drugiej strony jest to jeszcze bardziej " inne" wiec nie powinienem narzekac :) |
| Konr | Post #9 2003-07-16 08:43 (5 lat temu) |
Z nami od: 11-06-2003 |
okej oto moja analiza (a moze bardziej pamietnik z ogladania)
1 - pierwsze spoajrzenie - wow - ale odlot (potem patrzeni, patrzeni, patrzenia - dalej odlot) 2 - przeczytanie watpliwosci autora - (powrot do zdjecia - szukanie czegos zlego 3 - powrot do forum (czy ktos cos napisal) 4 - i znowu do zdjecia - spojrzenie ....i : odlot - to co w pkt. 2 nalezy wywalic do kosza wiec jeszcze raz gratuluje caloksztaltu ps ten Anonim - KOnrad wyzej to ja - pisz eto dlatego bo widze ze jest tu jeszcze jeden (tylko ze je pseudo jest pelne nie skr jak moje :) ) czyli Konr= Konrad B - ale nie Konrad (alez to populane imie hi hi hi ) [ Wiadomość edytowana przez : Konr on 17-07-2003 19:18 ] |
| orbital | Post #10 2003-07-16 09:19 (5 lat temu) |
Z nami od: 06-07-2003 |
Zgadzam się całkowicie z Konradem... ja patrzyłem na tą fotkę bardzo długo zanim te włosy "coś mi robiły", potem wróciłem po napisaniu już komentarza do zdjęcia i jeszcze raz patrzyłem (zapisałem zdjęciówkę i FS w ACDSee) no i stwierdzam że zdjęcie jest idealne, a w szczególności ta głebia ostrości... powiniśmy się od ciebie tego uczyć
Piszesz że głebia przytłacza... moim zdaniem bez tego nie było by ani tytułu (który defakto jest rewelacyjny) ani klimatu jakie buduje to zdjęcie... grzesznicy zazwyczaj nie są weseli Marcin [orbital] Kopciejewski
Sprzet: C4000Z
|