Mo¿e kto¶ mi udzieli wskazówek
Szukam drugiej po³ówki-mo¿e byæ 0,7l
Przegl±daj forum |
Dzia³em "Fotografia" opiekuj± siê: kpiotr, krunschwitz |
|
Strona g³ówna » Fotografia » Fotka........ |
| Autor | (Odpowiedzi: 4) |
|---|---|
| skibiki | Post #1 2008-04-27 21:34:04 (2 miesi±ce temu) |
Z nami od: 27-12-2006 Sk±d: kettering |
Chcia³abym w miejsce swojego logingu "wlejiæ" fajn± fotkê ale nie mam pojêcia jak.Niektórzy maja albo zdjêcia albo motywy a ja próbowa³am to zrobiæ i nic.W profilu konta za ka¿dym razem po akceptacji zdjêcia wyskakuje info ¿e jest co¶ nie tak z rozmiarem zdjêcia!Nie mam pojêcia co to znaczy i jak mam to zrobiæ
Mo¿e kto¶ mi udzieli wskazówek Szukam drugiej po³ówki-mo¿e byæ 0,7l
|
| stokesay | Post #2 2008-04-27 21:52:27 (2 miesi±ce temu) |
Z nami od: 30-05-2007 Sk±d: Nuneaton |
Mielismy juz podobny temat , typu HOW TO
Niniejszy post przedstawia opinie autora w dniu dzisiejszym, na datê jego publikacji. Nie mog± byæ one wykorzystane przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym nastêpuj±cym po nim dniu :]
|
| krakn | Post #3 2008-04-27 21:55:07 (2 miesi±ce temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Sk±d: London |
wyskakuje "jaki¶" b³±d, hm no to pozostaje odpowiedzieæ no to zrób co¶ :)))
ludzie nie czytaj± co do nich mówi komputer :) wgraj do galerii swoje zdjêcie, pamiêtaj o wielko¶ci i rozmiarze nie mo¿e przekraczaæ dopuszczalnej wilkosci, a potem kliknij na znaczku nie pamiêtam która z ikonek pod zdjêciem ale jedna z nich usuwa druga ustawia zdjêcie jako awatar. tak szczerze mówi±c to sam mam trochê k³opotu z zarz±dzaniem swoj± galeri± :) trochê kiepsko rozwi±zana intuicyjno¶æ, np nie wiem jak usun±æ starsze zdjecia ccpl somee com . Oczywi¶cie mogê siê myliæ co nie znaczy ¿e nie mam racji ;-)
|
| skibiki | Post #4 2008-04-29 21:24:07 (2 miesi±ce temu) |
Z nami od: 27-12-2006 Sk±d: kettering |
Dziêki!!!!
W³a¶nie do³±czy³am do "ludzi z fotk±" POZ Szukam drugiej po³ówki-mo¿e byæ 0,7l
|
| krakn | Post #5 2008-04-29 21:35:28 (2 miesi±ce temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Sk±d: London |
witamy witamy i gratulujemy gremialnie
romantyczna ta fotka ccpl somee com . Oczywi¶cie mogê siê myliæ co nie znaczy ¿e nie mam racji ;-)
|