MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Opinie prosze.

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

kpiotr

Post #1 Ocena: 0

2003-07-11 16:12 (22 lata temu)

kpiotr

Mężczyzna

Z nami od: 05-06-2003

Link

Ok . wiec interesuja mnie opinie dotyczace:
1- poza i ekspresja , glownie chodzi o rozstrzasniecie faktu tego czy poza nie wychodzi po za akceptowalna forme , sztucznosci pozycji. Jest ona bardzo "Hollywood"ska w pewnym zakresie filmowa . czy to dobrze czy zle
2. Tonalnosc -wieje od niej chlodem pomimo ze nie jest chlodna sama w sobie . Moze to tylko mroczny klimat. Czy ten klimat nie przytlacza , czy klimat nie jest zbyt "cimny"

3. Swiatla - sa dosc twarde , na twarzy , Highlights wydaja sie uderzac intensywnie w odborce . Czy jednak ich kontrast z pozostala czescia nie powoduje zbyt duzego magnetycznego kontantu z twarza tylko !

4. Textury - podrapania , w mojej opini nie sa jeszcze zbyt dopracowane , zastanawiam sie czy potrzeba jednak nad nimi pracowac , czy moze sa OK. N atyle by sobie tym razem je odpuscic ?

Wszystki opinie ( nawet na pojedyncze zagadnienia ) mile widziane.

PK. :-]
Szukam kogos ( fotograf . retoucher , video editor.... ) kto chcialby przylaczyc sie i dzielic moje studio fotograficzne ...oswietlenie bowensa + modulatory , miejsce dla makijazysty + common area

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailStrona WWWNumer ICQ

angelika

Post #2 Ocena: 0

2003-07-13 13:30 (22 lata temu)

angelika

Kobieta

Z nami od: 11-06-2003

1. Pozycja jest wyjatkowo teatralna i bardzo przypomina mi czarno - biale wczesne filmy, gdzie aktorzy uzywali przesadnego czasem gestu zeby wyrazic emocje, bo glos nie byl jeszcze dotepny... Na zdjeciu ta sztucznosc rzuca sie w oczy ale nie jest razaca i nie odbiera mu specjalnego uroku.
2. Klimat mi bardzo odpowiada :-D
3. Swiatlo rzeczywiscie troche twarde na twarzy - i wydaje i sie ze oczy sa odrobine nienaturalne - ale nie odciaga to uwagi od rak i ich pozycji - wg mnie modelka stara sie oslonic przed czyms (ale nie swiatlem jak niektorzy zasugerowali) niepokojacym.
4. Co do tekstur to nie moge Ci powiedziec czy trzeba nad nimi popracowac - dla mnie sa ok
:-)
to taka moja skromna opinia...
RD

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWW

kpiotr

Post #3 Ocena: 0

2003-07-13 16:56 (22 lata temu)

kpiotr

Mężczyzna

Kazda opinia cos daje ..
Szukam kogos ( fotograf . retoucher , video editor.... ) kto chcialby przylaczyc sie i dzielic moje studio fotograficzne ...oswietlenie bowensa + modulatory , miejsce dla makijazysty + common area

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2003-07-13 23:47 (22 lata temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

kpiotr

Post #5 Ocena: 0

2003-07-14 00:26 (22 lata temu)

kpiotr

Mężczyzna

dziekuje orbital ...zastanowie sie nad twoja wypowiedzia..i wroce do Ciebie ;-)

Do góry stronyOffline

behemot3

Post #6 Ocena: 0

2003-07-14 18:16 (22 lata temu)

behemot3

Z nami od: 08-06-2003

1. poza jest akceptowalna- odrobine teatralna ale ... nie razie jakas przesadna sztucznoscia - ja mialem wrazenie je jest to kadr z planu (z desek) jakiegos teartu -jakby zapowiedz spektaklu - wiec poza jest sztuczna ale nie nienaturalna
2,. klimat nie przytlacza poniewaz jej skin tones are warm - dlatego pomomo ciemnosci i mrokow zdjecie ma raczej ciepla wymowe -we mnie grozy nie wzbudza
3. oswietlenie jest ok - na moj gust ani za ostra ani too dim - just as it should be
4. textury - coz mnie sie zdjecie podoba ale nie mialem at any time uczucia ze to stare zdjecie - wiec jezeli chciales osiagnac taki efekt to musisz nad tymi texturami popracowac

mam nadzieje ze troche pomoglo - jk

Do góry stronyOffline

Numer ICQ

kpiotr

Post #7 Ocena: 0

2003-07-14 18:26 (22 lata temu)

kpiotr

Mężczyzna

Dzieki K...
Twoje uwagi jak i twoje zdjecia pprawily sie znacznie od kiedy Cie poznalem.
Warte czytania.

Wracajac do textur , to nie wiek mialy wniesc , wiec pewnie nie jest az tak zle ...bardziej rozchodzilo sie o mood i sposob przekazu , odbior tego jak czegos bardziej zywego...ale na papierze.
:-)

Do góry stronyOffline

kpiotr

Post #8 Ocena: 0

2003-07-14 23:45 (22 lata temu)

kpiotr

Mężczyzna

orbital - dzikuje . mysle ,ze kilka takich roznych co prawda wypowiedzi , daje mi dodatkowe swiatlo na to co zrobilem. Z pewnoscia pomoaga zobaczyc cos jeszcze .
PK

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,