|
|
---|---|
Anonim | Post #1 Ocena: 0 2003-07-08 22:17 (22 lata temu) |
![]() Anonim |
|
Webmaster | Post #2 Ocena: 0 2003-07-08 22:40 (22 lata temu) |
Z nami od: 18-04-2003 Skąd: Yorkshire |
Dla mnie SUPER
![]() Nie odpowiedziano na Twój post? Zrób literówkę, zobaczysz ile osób się odezwie
![]() |
kpiotr | Post #3 Ocena: 0 2003-07-09 08:48 (22 lata temu) |
Z nami od: 05-06-2003 Skąd: london |
Najlepsza twoja praca jak do tej pory , ale jak wroce to i tak co podkrytykuje
![]() Szukam kogos ( fotograf . retoucher , video editor.... ) kto chcialby przylaczyc sie i dzielic moje studio fotograficzne ...oswietlenie bowensa + modulatory , miejsce dla makijazysty + common area
|
behemot3 | Post #4 Ocena: 0 2003-07-09 15:52 (22 lata temu) |
Z nami od: 08-06-2003 Skąd: Koszalin, Polska |
czekam na ta krytyke a w miedzy czasie doloze jeszxcze jedna marine moze bedzie lepsza
|
Anonim | Post #5 Ocena: 0 2003-07-09 16:55 (22 lata temu) |
![]() Anonim |
OK ..wiec jak juz pisalem to jest z pewnoscia najlepszy twoj upload jak do tej pory. Zdjecie znacznie roznie sie od innych i z pewnoscia bedzie podobalo sie wielu na PN, po pierwsze jest ono o niebo lepsze jakosciowo. Ostrosc , kolorystyka , ziarno , ekspozycja to wszystko sklada sie na jego duzo lepszy odbior , jakosc. Dwa elementy jednak mi przeszkadzaja: jeden to delikatna linia , pasek na gorze zdjecia , wyglada jak problem przy skanowaniu , lub nie usuniety fragment czegos co juz nie nalezy do zdjecia . Nie jest to jednak nic co by sie nie dalo poprawic w 5 sekund. Drugi elemnt , ktory moze nie tyle jest zly co szkoda ze jest jakim jest to cimny pas drzew. Niestety prosze tu o niemozliwe . Nie da sie zmienic natury. Z estetycznego punktu widzenia ten ciemny pas troche jest niepotrzebny i mogloby go tam niebyc. ale jak juz wspomnialem to tylko natura i tego sie nie przeskoczy. Ladne odbicie jak i kolorystyka z Sensji daja zamierzony efekt super. No i wspomniana juz lepsza ostrosc niz do tej pory ...dlaczego , pewnie statyw (?) Sensia! ..teraz to tylko czekac az sprobujesz PROVIE i jeszcze bardzej wszystko sie polepszy
![]() ![]() |
|
|
kpiotr | Post #6 Ocena: 0 2003-07-09 19:56 (22 lata temu) |
A propo tych ostatnich zdjec ..sa jeszcze jakis dostepne ? Linki pls ..
Szukam kogos ( fotograf . retoucher , video editor.... ) kto chcialby przylaczyc sie i dzielic moje studio fotograficzne ...oswietlenie bowensa + modulatory , miejsce dla makijazysty + common area
|
Anonim | Post #7 Ocena: 0 2003-07-09 21:00 (22 lata temu) |
![]() Anonim |
dzieki za uwagi - pasek juz poprawilem - ciasniejszy crop ale drzew ... nie usune. dzieki za opinie i komentarz
![]() |
kpiotr | Post #8 Ocena: 0 2003-07-10 00:28 (22 lata temu) |
Drzew nie wykopuje
![]() ![]() Szukam kogos ( fotograf . retoucher , video editor.... ) kto chcialby przylaczyc sie i dzielic moje studio fotograficzne ...oswietlenie bowensa + modulatory , miejsce dla makijazysty + common area
|
|